Ölüme Kafa Tutan Öldükten Sonra Hayata Geri Dönen İnsanlar

Dünyada öldükten sonra hayata geri dönen birçok insan var. Biz de bu insanlardan bazılarını sizler için araştırdık. İşte ölüme kafa tutan insanlar...
Ölüme Kafa Tutan Öldükten Sonra Hayata Geri Dönen İnsanlar

Ölüp Tekrar Dirilen İnsanlar

Öldüğün zaman ne olacağını herkes gibi sizler de düşünmüşsünüzdür. Dünyada bazı insanlar öldükten sonra hayata geri döndü. Bu insanların hikayeleri bize ölümün nasıl bir şey olduğu hakkında bir kaç ipucu verebilir. Onların başından geçen ölümler ve hayata dönüş hikayeleri hakkında biraz araştırma yaptık.

İşte ölüme adeta kafa tutan ölüp tekrar dirilen insanlar;

1. Daphne Banks

ölüp dirilen insanlar

1996 yılında Daphne Banks adlı bir kadının öldüğü kesinleşti ve bedeni ölüm sonrası sınav için hazırlandı. Arkadaşlarından biri onun göğsünün inip kalktığını görünce daha yakından incelediler. Böylece kadının gerçekten hayatta olduğu belirlendi. Buzdolabına kilitlenmekten son anda kurtulmuştu.

2. Zack Clements

ölüp dirilen insanlar

Texaslı bir atletik olan Zack, bir koşunun ardından öldü fakat acil çalışanları tarafından hayata döndürüldü. İlginç olan ise açıklamasıdır. Ona her şeyin yoluna gireceğini söyleyen büyük tüylü bir adam gördüğünü söyledi.

3. Tony Yahle

ölüp dirilen insanlar

Ohio’da yaşayan Tony, 45 dakika boyunca kalp atışının olmamasının ardından hayata geri döndüğünde Dr. Raja Nazir, kariyerinde böyle bir şey görmediğini ifade etmiştir.

4. Tony Cicoria

ölüp dirilen insanlar

New York’ta yaşayan bir cerrah olan Tony, bir yıldırım çarpması sonucunda öldü. Hastane çalışanları tarafından hayata döndürüldü. Ancak onda değişen bir şey vardı. Artık sıra dışı bir şekilde müziğe yatkındı. Daha önce çok az ilgi duymasına rağmen, hayata yeniden döndükten sonra beste yapmak için can atmaya başladı.

5. Rosa Celestrino de Assis

ölüp dirilen insanlar

Rosa morga yerleştirildiğinde, kızı onu ziyaret etmek için geldi. Annesine son kez sarıldığı zaman onun hayatta olabileceğini düşündü. Personel şaka yaptığını düşündü ama kadını kontrol ettiklerinde kızının haklı olduğunu gördüler.

Ölüm hakkında tüyler ürpertici bilgiler için buraya tıklayın.

6. Mandlo

ölüp dirilen insanlar

Zimbabwe Bulowayo'da çalışan bir fahişe çalışırken öldü, yetkililer de vücudu kaldırmak için sahneye çıktı. Otel dışına taşındığı esnada kız kalktı ve "Beni öldürmek istiyorsun!" diye bağırdı. Söylemeye gerek yok, insanlar çok şaşırdı.

7. Val Thomas

ölüp dirilen insanlar

Batı Virginia'da yaşayan Val, çok sayıda kalp krizi geçirdi ve klinik olarak 17 saat boyunca ölüydü. Ancak tüm kablolar çekildikten hemen sonra Val, hiçbir şey olmamış gibi uyandı!

Tarihteki en garip ölümleri incelemek için buraya tıklayın.

8. Ty Houston

ölüp dirilen insanlar

2012 yılında Michigan'da oy kullanırken, yaşlı bir kadın eşini tepkisiz görünce yardım istemek için çığlık atmaya başladı. Adam klinik olarak ölüydü. Hayata geri döndüğünde ilk söylediği şey “Oy verdim mi?” oldu.

9. Anne Green

ölüp dirilen insanlar

1650 yılında bir çocuğunu öldüren Anne, idama mahkum edildi. Asıldı ve doktorlar onu otopsi için hazırlarken hayatta olduğunu fark ettiler. İnsanlar onun yaşamasına izin vermelerine çok şaşırdı. Anne’nin birkaç tane daha çocuğu olduğu iddia ediliyor.

10. Fagilyu Mukhametzyanov

ölüp dirilen insanlar

49 yaşındaki Rus kadın, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ardından kendi cenaze töreninde uyandı. Dehşete kapılan ve çığlık atan kadın tekrar atak geçirip bir kez daha öldü.

11. Alvaro Garza JR.

ölüp dirilen insanlar

1987'de 11 yaşındaki Alvaro, Montana ve Kuzey Dakota arasındaki Red River buzunda düştüğü sırada oynuyordu. 45 dakika suyun altında kaldı. Klinik olarak ölmüş olmasına rağmen, doktorlar kalıcı bir beyin hasarı olmadan onu geri getirmeyi başardı.

12. Li Xiufeng

ölüp dirilen insanlar

Komşuları onu evinde bulduklarında, 95 yaşındaki Li, bir tabuta yerleştirildi. Ancak birkaç gün sonra, insanlar onu mutfakta yemek yapmakla meşgulken gördü.

13. Marjorie McCall

ölüp dirilen insanlar

Eski bir İrlanda masalı olmasına rağmen, kocası onu gömdükten sonra bazı mezar soyguncuları gelip kadının yüzüğünü almak için parmağını kesmeye başladı. Ancak kadın uyandı ve soyguncular dehşete düşerek bağırıp uzaklaştılar.

Yaşanmış hayatta kalma hikayeleri için buraya tıklayıp ilgili içeriğimize gidebilirsiniz.

14. Luz Milagro Veron

ölüp dirilen insanlar

Analia Bouter beşinci çocuğunu doğurduğu zaman o ve kocası ölüm belgesiyle eve gönderildi. 12 saat sonra bebeğin cesedini görmek için hastaneye döndüklerinde morgdaki soğutulmuş çekmeceyi açtılar ve bebek ağlamaya başladı! Ona Luz Milagro (Işık Mucizesi) adını verdiler.

15. Lyudmila Steblitskaya

ölüp dirilen insanlar

Lyudmila öldüğünde, cenaze töreni hazırlanırken morga yerleştirildi. Ancak kızı, birkaç gün sonra hastaneyi aradığında hemşire ona annesiyle konuştuğunu söylediği için şaşkına döndü. Görünüşe göre Lyudmila morgda iken uyandı. Lyudmila bir yıl sonra öldü ve bir kez daha hayata geri döndü. Gerçekten şanslı mı, yoksa şanssız mı olduğundan emin değiliz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum