Nur Tuğba Aktay Kimdir? & Hakkında Bilgi

Nur Tuğba Aktay, MHP İstanbul 2. Bölge 3. sırada bulunan milletvekili adayı olarak tanınmasının ardından belirli sebeplerden dolayı istifa etti. Bu içeriğimizde Nur Tuğba Aktay hakkında merak edilenleri derledik.
Nur Tuğba Aktay Kimdir? & Hakkında Bilgi

Nur Tuğba Aktay Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde görev yapan ve daha önceden milletvekili adaylığı sırasında tanınan başarılı kadın isimlerden biri olarak Nur Tuğba Aktay görülmektedir. MHP'de ihraç dolayısıyla açılmış olan kadronun ve merkezi yönetim kurulunun boşluğunun doldurulması amacıyla yepyeni isimler ortaya çıkmıştır. Yapılan yenilikler ve değişiklikler partinin daha iyi bir konuma gelmesi için en iyi seçenekler arasında yer alıyor.


Nur Tuğba Aktay Kimdir?

Nur Tuğba Aktay, MHP İstanbul 2. Bölge 3. sırada bulunan milletvekili adayı olarak tanınmasının ardından belirli sebeplerden dolayı istifa etmiştir. Hakkında çıkan haberleri yalanlamış olup, başarısının devamını parti için en iyi şekilde getirmeye çalışmıştır. Aktay, Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde yıllar boyunca görev yapmış olup, en iyi şekilde verilen tüm görevleri de yerine getirmiştir. Bu nedenle de kadın aday olarak MYK içerisine seçilmiştir.


9 Kadın Adaydan Biri

Başarılarına başarı katarak yükselen ve MHP için her şeyini ortaya koyan sayılı isimler arasında Nur Tuğba Aktay yer alıyor. MDK (merkezi disiplin kurulu) tarafından 9 kişilik ekip ile seçilmiş olan 75 yeni isim arasında toplam 9 kadın adaydan biri olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle de başarıları yadsınamaz derecede iyi sonuçlarla görünüyor.


Başarısının Sırrı

Nur Tuğba Aktay, Milletvekili adaylığından istifa etmesiyle gündemde uzun bir süre kaldı. Ancak, yapmış olduğu tüm çalışmaların sonucunu alarak 9 kadın aday arasından biri seçildi. Binlerce kişinin hep olmak istediği yer olan Merkezi Yönetim Kurulu içerisinde olmaya hak kazandı. Bu alanda da geçmişte yapmış olduğu tüm çalışmalar ve vermiş olduğu emekler sayesinde başarıya ulaştı. Verilen görevleri en iyi şekliyle ortaya koyan ve her işin altından zorlanmadan kalkan Aktay, aynı zamanda da kadınların gururu oldu.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum