Nihat Can Kimdir? & Hakkında Bilgi

1965 Yılında Bilecik de dünyaya gelen Nihat Can Türk siyasetçi kimliği tanınmaktadır. Nihat Can hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz
Nihat Can Kimdir? & Hakkında Bilgi

Nihat Can Biyografisi

Ak Parti Mart ayında yapılacak seçimler için tüm adaylarını belirleyerek basına açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan liste sonucu illerin belediye başkan adayları belirlendi. Bilecik belediye başkan adayı olarak Nihat Can gösterildi. Nihat Can Bilecik belediyesi ve Bilecik halkı tarafından tanınan bir isimdir. Tüm hayatı belediyecilik sektöründe geçtiği için hizmeti en iyi bilenlerden bir isim olarak gösteriliyor ve kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Nihat Can


Nihat Can Kimdir?

Nihat Can 1965 yılında Bilecik'te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bilecik'te tamamladı. Ortaokulu imam hatip ortaokulunda liseyi ticaret lisesinde tamamladı. Nihat Can evli ve 2 çocuk ve 1 torun sahibidir.

Nihat Can Kimdir


Nihat Can İş Hayatı

Nihat Can Bilecik belediyesinde kamu hizmetine başladıktan sonra 10 yıl boyunca Bilecik belediyesi özel kalem müdürlüğü görevinde bulundu. Tüm iş hayatı belediyecilik sektöründe geçmiştir. Belediyede görevine devam ederken birçok sivil toplum örgütünün kurulmasına öncülük etmiştir.

Nihat Can İş Hayatı


Nihat Can Siyaset Hayatı

Nihat Can 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Bilecik meclis üyeliğine seçildi. 2014 yılından itibaren belediye başkan yardımcılığı ve belediye başkan vekilliği görevini yapmıştır. Bilecik belediyesine ait Bilecik kayı gıda temizlik turizm sanayi ve ticaret şirketinde yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Bilecik Belediyesi Sporkulübü’nde yönetici olarak görev aldı. Belediyede ki görevlerinin yanı sıra birçok dernek ve kuruluşta görev almıştır. Bilecik belediyesine ait Meclis üyeliği, encümen üyeliği, kira tespit komisyonu üyeliği, ücret ve tarife komisyonu üyeliği yapmıştır. Bilecik halkının yakından tanıdığı Nihat Can, Bilecik belediyesi Bilecik halkına daha iyi ve daha profesyonel bir hizmet verecek belediyecilik anlayışına ve kapasitesine sahiptir dedi. Daha iyi yerlere gelinebilmesi ve iş istihdamının sağlanması için Bilecik halkından destek istedi.

Nihat Can Siyaset Hayatı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.