Netflix The Loverbirds (2020) Film Analizi

2020 filmleri listesi içinde bulunan ve romantik komedi filmi olan The Loverbirds’i sizler için inceleyerek içerik haline getirdik. Netflix Filmleri
Netflix The Loverbirds (2020) Film Analizi

Netflix The Loverbirds (2020) Filmi İncelemesi

Romantik, komedi filmi olan 2020 yılının Mayıs ayında gösterime giren film hakkında araştırma yaparak derledik. İşte The Loverbirds hakkındaki detaylar.


1. Netflix filmi  ilk olarak 22 Mayıs 2020 tarihinde gösterime girmiştir. Filmin uzunluğu ise tam 1 saat 26 dakikadır.

Loverbirds


2. Film fragmanı Paramount Pictures’in orijinal YouTube kanalında 16 Ocak 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman 4.439.724 kişi tarafından görüntülenerek ilgi toplamayı başarmıştır.

Loverbirds1


3.  Michael Showalter tarafından yönetilen, Aaron Abrams ve Brendan Gall'in senaryosundan ve Abrams, Gall ve Martin Gero'nun hikayesinden yönetilen 2020 Amerikan romantik komedi filmidir. Sinematografisini Brian Burgoyne üretim şirketliğini ise Paramount Pictures yapmıştır.

Loverbirds2


4. İlk olarak 3 Nisan 2020'de Paramount Pictures tarafından sinemalarda gösterilmesi planlanan film, dünya çapındaki COVID-19 salgını sebebiyle kapatılan sinema ve tiyatro salonlarından gösterim programından kaldırıldı. Daha sonra hakları 22 Mayıs 2020’de filmi yayınlayan Netflix’e satıldı.

Loverbirds3


5. Beklediği ilgiyi alamayan filmin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Issa Rae (Leilani), Kumail Nanjiani (Jibran), Paul Sparks (Moustache), Anna Camp (Eddie), Nicholas X. Parsons (Tom), Kyle Bornheimer (Brett), Barry Rothbart (Mr. Hipster), Catherine Cohen (Mrs. Hipster).

Loverbirds4


6. Bu romantik komedi filminin odak noktası ise ayrılmak üzere olan bir çift (Issa Rae ve Kumail Nanjiani) hiç istemedikleri halde bir cinayet olayına karışırlar. Hikaye olaya karıştıktan sonra ilişkilerinin de karışması etrafında dönüyor.

Loverbirds5


7. Filmin konusunu ise cinayet olayına karışan çiftin kendi adlarını temizlemek için ortak çalışmaları ve çalışırlarken ilişkilerini de kurtarmak istemelerinin sonucu başlarından geçen olaylar olarak yorumlayabiliriz.

Loverbirds6


8. Bu Netflix filmi IMDB üzerinden 19.587 kişi tarafından oylanarak 6,1 puan almayı başarmıştır. Biz NeOldu yazarları olarak izlediğimiz bu filmi izlenebilir olarak yorumluyoruz.

Loverbirdss


Netflix Filmi The Loverbirds Hakkındaki İzleyici Yorumları

? The Lovebirds'e girerken umutluydum, çünkü başrollerin kimyasını ve sevilirliğini öven yorumları okudum. Sevimli oldukları yeterince doğru ve orada bir yerde de birkaç şaka var ama olay örgüsü zayıf ve kısa bir film için cehennem gibi sürüklendi. Olduğundan 25 dakika daha uzun olduğunu sanıyordum. En iyi kısımlar, çiftlerin sadece sorunları hakkında konuştukları zamandır. Daha Modern bir film yapabilirlerdi, ancak bunun yerine ortalama bir cinayet gizemi yaptılar. Utanç.


? Fragmanın kötü olduğunu düşündüğümden filmin ne kadar komik olduğuna şaşırdım. Kumail Nanjiani ve Issa Rae'ye kredi vermeliyim. Silikon Vadisi ve The Big Sick'ten Kumail hayranıydım, ancak henüz Issa Rae'nin dahil olduğu herhangi bir şeyi görmemiştim. Şimdi gerçekten Güvensiz'i izlemek istiyorum. Film aynı zamanda kendisinin de farkındadır, sadece 90 dakikadır, bu yüzden zaman kaybetmezsiniz. Genel olarak sağlam bir komedi ama onu sinemadan ziyade Netflix'te izlediğim için mutluyum.


? Bu filmin sağlam bir eleştirmen puanı var. Ancak hem RT'de hem de burada zayıf bir izleyici puanı var. RT'deki incelemeleri okursanız, olumlu olanların çoğunun, yalnızca potansiyel müşterileri beğendikleri için öneren eleştirmenlerden geldiğini fark edeceksiniz. İki başrolün de çok yetenekli olduğunu düşünüyorum, ancak bunu yapan eleştirmenlere katılmıyorum. Başrolleri beğenseniz de beğenmeseniz de bu kötü bir film. İzlenebilirmi evet ama harika değil film için puanım 4 / 10


? Bu filmler yine de tıpkı diğerleri gibi analiz edilmeli ve başlıklar beyaz olmamalı, aksi takdirde gözden geçirme sonuçta olumsuz olacaksa, sonuçta olumlu dürten bonus puanlar almasına neden olmamalıdır. Başrolleri sevdim, ancak burada başka hiçbir şeyin olmadığı gerçeğini telafi etmeye yetmedi. Cinayetin gizemi yönü ve genel hikaye çok dikkatsizce yazılmış gibi geliyordu (özellikle sonucu) ve karakterlerin yaşadığı olaylar dizisi hakkında akıllıca bir şey yok. 


? Genelde filmlerin daha kısa olmasına karşı değilim ama başlangıç ​​çok aceleye geldi. Karakterler ve ilişkileri, onları cinayet gizemine sokmadan önce çok daha fazla gelişmeyi kullanabilirdi. Nihayetinde bir buçuk saat bile geçmeyen film, unutulmaz bir şey olmamış gibi hissetmenizle aniden sona eriyor. Ayrıca, karakterlerin yalnızca bir kardeşlik içinde oldukları için defalarca tecavüzcü olarak adlandırılmasını da gerçekten takdir etmedim. Kardeşlikteki herkes tecavüzcü değildir ve filmler bu varsayımı pekiştirecek şakalar yapmamalıdır.


? Genellikle Kumail Nanjiani'yi severim. Gerçekten iyi bir aktör, komedyen ve senarist, ama bu tamamen utanç vericiydi. Yani bu senaryoyu kim yazdı? Mizah zorlandı ve aslında insanların normal bir insanın böyle davranacağına inanmasını mı bekliyorlar? Bunun sadece bir film olduğunu anlıyorum, ama vay canına! Issa, bu filmde bir aktör ve komedyen olarak çok kötüydü. Çok hayal kırıklığına uğradım! Fragmanı YouTube'da ilk yayınlandığında gördüğümde, izlemek için sabırsızlanıyordum...


? Ne yazık ki bu filmden hoşlanmadım, içindeki oyuncuları çok seviyorum ve fragmanı güzeldi, bu film benim için maalesef olumludan çok olumsuzluklar içeriyordu. Artıları: iyi aktörler komik anlar  Netflix'teydi ve sinemada değildi, bu yüzden $$'ı görmek için boşa harcamadım. Eksileri: Hız yavaş. Durmak bilmeyen çekişme hiç de komik değildi, aslında bana gerçek bir çiftin dünyevi meseleler üzerinde durmaksızın tartışmalarına tanık olduğumu hissettirdi. Mizah özledim, komedi değil.  Sahneler aslında anlamsız ve çoğu zaman gerçekçi değil Hikaye bir anlam ifade etmiyordu. Sadece 4 veriyorum çünkü birisinin bu filmi daha iyi diyalog ve daha hızlı bir şekilde yeniden yapmasını diliyorum.


? İyi bir oyuncu kadrosu olan ancak teslimatta başarısız olan bir Netflix rom-com. Sağlam bir fragman ve ilginç bir öncül olmasına rağmen, Lovebirds sevimsiz ve yüzey seviyesi olarak ortaya çıkıyor. Issa Rae ve Kumail Nanjiani arasında gerçek kimya anları vardı. Yine de bu filmi kurtarmak için yeterli değil. Yine de, garip bin yıllık mizah kinayesi, sadece başrol oyuncularının tüm film boyunca tökezlediğini gösteriyor. Ayrıca, susturulmamış bir silahın susturulmuş bir atış yapması bir hayli iyiymiş fazla puan alınır. Bunu gördüm.


Netflix Yapımı The Loverbirds Oyuncuları ve Başrolü

Issa Rae – Leilani

Issa Rae olarak bilinen , Amerikalı aktris, yazar ve yapımcıdır. İlk olarak YouTube web dizisi Awkward Black Girl'deki çalışmasıyla dikkat çekti. Şu anda 35 yaşında ve 20’den fazla yapımda rol aldı.

Issa Rae


Kumail Nanjiani – Jibran

HBO'nun komedi dizisi Silicon Valley'deki (2014–2019) Dinesh rolü ve romantik komedi The Big Sick (2017) 'de birlikte yazıp başrol oynamasıyla tanınır. Kendisi Pakistanlı bir Amerikan komedyeni, oyuncusu ve senaryo yazarıdır, Şu an 43 yaşındadır ve 45’ten fazla yapımda rol almıştır.

Kumail Nanjiani


Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020 ABD

Kategori: Aksiyon – Romantik – Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.