Nazım Maviş Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili olan Nazım Maviş, 1971 yılında Sinop Boyabat'da doğmuştur.
Nazım Maviş Kimdir

Nazım Maviş'in Biyografisi 

Nazım Maviş'in Eğitim ve Çalışma Hayatı 

1989 yılında Boyabat lisesinden mezun olduktan sonra 1993 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1998 yılında yüksek lisansını, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi Anabilim Dalında, doktorasını ise Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi anabilim dalında tamamlamıştır. 

 

Nazım Maviş'in Siyasi Hayatı 

Milli Gençlik Vakfı (MGV) Ankara Şube Başkanlığı, MGV Genel Başkan Yardımcılığı,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Bel-Ya A.Ş. Denetim Kurulu, Devlet Malzeme Ofisi Yönetim Kurulu, Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Ankara Şubesi Eğitim ve Danışmanlık Sektör Kurulu Başkanlığı gibi farklı kurum ve kuruluşlarda görev almıştır. 

Nazım Maviş, 2010 yılında Saadet Partisi,  2010-2012 yılları arasında ise HAS Parti'de bulundu. 2012 yılında tarihinde yapılan AK Parti Kongresinde MKYK Yedek Üyeliği’ne seçildi. 2014 yılında AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Nazım Maviş, 26. Dönem seçimlerinde ise Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili olarak meclise girdi. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.