Münir Can Cindoruk Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Kamera karşısına Kelebek isimli film ile geçen Münir Can Cindoruk nerelidir, kaç yaşındadır, hangi film ve dizilerde rol almıştır. İşte, tüm yönleriyle Münir Can Cindoruk'un biyografisi...
Münir Can Cindoruk Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Münir Can Cindoruk Biyografisi

1990 yılında Adana’da dünyaya gelen Münir Can Cindoruk, lise eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi almaya başladı. Eğitimleri hala devam eden genç oyuncu, kamera karşısına ilk kez Kelebek isimli film ile geçti. Usta oyuncu Erdal Cindoruk amcası ve başarılı oyuncu Caner Cindoruk ise abisidir. 

munir-can-cindoruk3.jpeg  
2008’de yer aldığı Kelebek isimli filmde Ümit karakterini canlandırdı. Film, 11 Eylül saldırısından sonra hayatı değişmeye başlayan genç bir adamın, yaptığı yanlışları görmesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Ghassan Massoud, Serhat Yiğit, Caner Cindoruk, Şahin Çelik ve Ali Şekeroğlu yer aldı. 2011’de yayınlanmaya başlayan Kolej Günlüğü isimli dizide yer aldı. Dizi, farklı dünyaları olan üç yakın arkadaşın yaşadıklarını ve hayat karşısındaki umutlarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özge Çelik, Furkan Andıç ve Burak Deniz yer aldı. 

2011’de ise İnsan Aldandı isimli dizide Ali karakterini canlandırdı. Dizi, insanların iç dünyalarında şeytanın aldatmacalarına kanmalarını ve sonrasında yaşanılanları ibret veren hikayelerle anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Barış Çakmak, Murat Aydın, Cem Uras, Şener Savaş, Ahmet Yenilmez gibi oyuncular yer aldı. 2012’de ise Babalar ve Evlatlar isimli dizide yer aldı. Dizi, iki aile arasında biten tartışmanın genç nesiller tarafından yeninden yükselmesini ve bu uğurda cinayetlerin işlenmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Fatma Girik, Taner Barlas, Erol Demiröz, Nurşim Demir, Erkan Koçak Köstendil, Mert Turak ve Kadim Yaşar yer aldı. 

2014’te ise Not Defteri isimli dizide Koray karakterini canlandırdı. Dizi, atandığı yeni lisede öğrencilerine yol göstermeye çalışan bir öğretmenin yaşadıkların ve neden olduklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tarık Ündüz, Beste Kökdemir, Melisa Toros, Merve Oflaz ve Münir Can Cindoruk yer aldı. 

2015 yılında Tuhaf Zamanlar isimli kısa filmde oynayan oyuncu, sonrasında ise 2016 yılında Ankara Yazı ve sonrasında da Bir Şey Değilim isimli filmlerde oynadı.

Münir Can Cindoruk'un Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Bir Şey Değilim - 2016
  • Ankara Yazı - 2016
  • Tuhaf Zamanlar - 2015
  • Not Defteri - 2014
  •  Babalar Ve Evlatlar - 2012
  •  İnsan Aldandı - 2011
  •  Kolej Günlüğü - 2011
  •  Kelebek - 2008

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum