Müjde Uzman Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Akasya Durağı isimli dizi ile geçen Müjde Uzman, 26 Eylül 1984'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Müjde Uzman Kimdir

Müjde Uzman Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Müjde Uzman, kamera karşısına geçmeden önce pazarlama müdürlüğü yapmıştır. Kamera karşısına ilk olarak sunucu olarak geçen Müjde Uzman, bir müzik kanalının vj'liğini yaptı. Ardından dizi sektörüne adım atmasıyla oyunculuğa başladı. Oyunculuğa ilk adımı Akasya Durağı isimli dizi ile atan Müjde Uzman, günümüzde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Nazlı karakterini canlandırmaktadır. 

 

mujde2.jpg

 

2011'de Bir Çocuk Sevdim isimli dizide yer aldı. Dizi, aile engeline takılna iki gencin ayrılmak zorunda kalmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gülcan Arslan, Çetin Tekindor, Hakan Kurtaş ve Bülent İnal yer aldı. 2013'te ise 20 Dakika isimli dizide Kuzgun karakterini canlandırdı. Dizi, bir gece içerinde karısının aranan bir suçlu olduğunu öğrenen bir adamın, karısını kurtarmak için yaptıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise İlker Aksum ve Tuba Büyüküstün yer aldı. 

Genç oyuncu Müjde Uzman, 2013'te Fatih isimli dizide Dilya karakterini canlandırdı. Dizi, Fatih Sultan Mehmet döneminde yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç ve Seda Akman yer aldı. Ardından Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Armin karakteri ile yer aldı. Dizi, Kanuni Sultan Süleyman döneminde yaşanılan olayları ve harem entrikalrını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Halit Ergenç, Selma Ergeç, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Ozan Güven, Pelin Karahan, Mehmet Günsür ve pek çok oyuncu yer aldı. 

 

mujde3.jpg

 

2015'te ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Nazlı karakterini canlandırdı. Dizi, yeraltı ilişkilerine çok ufak yaşlarda başlayan Hızır isimli bir adamın yaşadıklarını ve ailevi problemlerini anlatıyr. Dizinin başrollerinde ise Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu ve Ozan Akbaba yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz-2015
  •  Hadi İnşallah-2014
  •  Fatih-2013
  •  20 Dakika-2013
  •  Bir Çocuk Sevdim-2011
  •  Halil İbrahim Sofrası-2010
  • Akasya Durağı -2010

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.