Muhammet Tekin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Artvin doğumlu olup yaşamını Gemlik’te devam ettiren Muhammet Tekin hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Muhammet Tekin'in biyografisi!
Muhammet Tekin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Muhammet Tekin Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında genel merkez disiplin kurulu üyesi olarak yer alan Muhammet Tekin Mayıs 2018’de Bursa 2. Bölgeden 4. Sıra milletvekili adayı oldu. Gemlik Bölgesi’nde bulunan ülkü ocaklarında yetişen Tekin, Bursa ülkü ocaklarında başkan yardımcılığı yaptı. Başkan yardımcılığı yaptığı dönemde misyonerlerle ilgili yaptığı açıklamalar ile ülke gündemine oturdu.


Muhammet Tekin Kimdir?

Artvin doğumlu olup yaşamına Gemlik’te devam ettiren Tekin, Bursa Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu’na bağlı 47 ayrı derneğin desteklediği MHP Bursa milletvekili adayıdır. Tekin, MHP teşkilatında birçok görevde yer almasının yanı sıra aslen Artvinli olup Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşamını devam ettirmesi nedeniyle Bursa’da yaşayan Artvinliler ve Bursa Artvin Kafkas Dernekleri aracılığı ile birçok kesimden destek almaya devam etmektedir.


Muhammet Tekin ve İş Hayatı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez Disiplin Kurulu’nda uzun süreler görev alan Muhammet Tekin Gemlik Ülkü ocaklarında yetişmiştir. Uzun yıllar Gemlik’ te yaşadıktan sonra Bursa’ya yerleşen Tekin Bursa Ülkü Ocakları’nda Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Milletvekilliği adaylığı öncesinde MHP Genel Merkezi’nde 2 dönem Merkez Disiplin Kurulu üyeliği yaptı. İş hayatı nedeniyle İznik ve Orhangazi’de de bir süre bulunan Tekin, Haziran 2018 seçimleri öncesi Bursa 2. Bölgeden 4. Sıra milletvekili adayı oldu.


Siyaset Hayatı

Muhammet Tekin’in geçmişten günümüze oluşturduğu bilgi birikimi, konular üzerindeki hâkimiyeti, entelektüel yaklaşımları ve ileri görüşlülüğü Milliyetçi Hareket Partisi camiasında destek bulmasına vesile olan nedenler arasındadır. Uzun yıllar ülkü ocaklarında faaliyet göstermesi, merkez disiplin kurulu üyeliği ve dernek federasyonları ile oluşturduğu sağlam ilişkiler Tekin’in camiada güven sağlamasına ve adaylığına destek almasına sebep olmuştur. Siyaset yaşamına ülkü ocaklarında başlayarak devam eden Tekin milletvekili adaylığı ile siyaset yaşamını aktif olarak devam ettirmektedir. 

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.