Mucize 2 Aşk Filmi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Sinema sektörünü Mucize filmiyle alt üst eden Mahsun Kırmızıgül şimdi de Mucize 2 Aşk filmini izleyicileriyle buluşturdu. Gişe de büyük başarı elde eden film hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını sizlere sunuyoruz.  
Mucize 2 Aşk Filmi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Mucize 2 Aşk Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Sinemaseverlerin uzun zamandır beklediği Mucize 2 Aşk, 6 Aralık 2019 tarihi itibarı ile izleyicilerine sunuldu.  Mahsun Kırmızıgül’ün hem yazıp hem de yönettiği bu mükemmel film yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kırıyor. Mucize filmiyle gönüllere taht kuran hikaye devam filmi olan Mucize 2 Aşk ile de izleyicilerinin kalplerine dokunmayı başarıyor. İşte bu inceleme film içeriğimizde izleyenlerin etkisinden kolayca çıkamayacağı, Türk sinemasının en iyi dram filmleri ve aşk filmleri arasına girmeye aday olan Mucize 2 Aşk filmi hakkında bilinmesi gerekenler, izleyici yorumları, oyuncu ve karakter tanıtımlarını sizlere sunuyoruz.


1. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ve gişede büyük başarı elde eden Mucize filminin devamı olan Mucize 2 Aşk çıktığı günden beri izlenme rekorları kırıyor. Sadece 3 hafta içerisinde neredeyse 1.5 milyon izleyici sayısına ulaşan efsanevi film Türk sinema tarihine de damgasını vurmayı başardı.

mucize 2 aşk filmi


2. Sadece Türkiye’de değil Avrupa ve Türki cumhuriyetlerin birçoğunda vizyona giren Mucize 2 Aşk filmin oyuncu kadrosunda sinema sektörünün başarılı isimleri bulunuyor. İlk filme göre oyuncu kadrosunda büyük değişimlere gidilen Mucize 2 Aşk’ın yeni oyuncu kadrosunu; Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yıldız, Erdal Özyağcılar, Senay Gürler ve Sinan Çalışkanoğlu gibi ünlü oyuncular oluşturmaktadır.

mucize 2 aşk filmi


3. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazılan etkileyici senaryo ve mükemmel oyunculuk performansları bu filmi Türk sineması için önemli bir değer haline getiriyor. Filmde Aşk, sevgi, yardımlaşma, dayanışma ve umut gibi duygusal mesajlar ağırlıklı olarak verildiğini görüyoruz.

mucize 2 aşk filmi


4. Mucize 2 Aşk’ın çekimleri İzmir Foça ve Kars’ta yapılmış. Aynı zamanda bir dönem filmi olan Mucize 2 buna rağmen müthiş sahneleriyle göz doldurmayı da başarıyor.

mucize 2 aşk filmi


5. Filmin konusu ise güneydoğulu bir ailenin engelli olan oğulları Aziz’in hayata tutunma macerasını anlatmaktadır. Mucize filmiyle tanıdığımız fiziksel engelli Aziz’in köye gelen Muallim Mahir’in ona sahip çıkmasıyla değişen hayat öyküsü mükemmel bir şekilde izleyicilere aktarılıyor.

mucize 2 aşk filmi


6. Mucize filminde Aziz’in babasının bir adamın hayatını kurtarmasının sonucunda sinema tarihinin unutulmaz sahnelerinden birinin gerçekleşmesiyle kızını, hayatını kurtaran adamın sakat oğluna vermesiyle başlayan büyük aşk sinemaseverlerin gözlerinde adeta yaş bırakmadı.

mucize 2 aşk filmi


7. Genç ve güzelliğiyle dikkat çeken Mizgin’in belki de hayatının en zor kararını alması ve Aziz’ile evlenmesiyle ve sonrasında kaderine boyun eğip Azizi sevmesi senaryoya da mükemmellik kazandırıyor.

mucize 2 aşk filmi


8. Köy şartlarında zor bir hayat geçiren Mizgin ve Aziz Muallim Mahir’in de yardımıyla İzmir’e yola çıkarlar ve yeni bir hayata atılırlar. İlk başlarda çok zorluk çeken çift mahallelinin ellerinden tutmasıyla yaşama tutunmaya başlarlar.

mucize 2 aşk filmi


9. Bu sırada engelli Aziz’e yardım eden Muallim Mahir, Elvis Ali ve Bahattin Abi’nin sayesinde fiziksel engellerin bir bir aşıldığını da görüyoruz. Gerek senaryosu gerek mükemmel oyunculuk performansıyla sinema Türk sinema tarihinin unutulmayacak filmleri arasına girmeyi başaran Mucize 2 Aşk neredeyse kusursuz bir film olmuş.

mucize 2 aşk filmi


10. Filmin izleyicilerine başarıyla aktardığı duygu ve düşünceler sayesinde neredeyse hiçbir eksiklik göremediğimiz Mucize 2 Aşk IMDb’de 6.8’lik hakkettiğinden daha az bir puan almış. Buna rağmen değerli okurlarımıza kesinlikle izlemelerini tavsiye ediyoruz.

mucize 2 aşk filmi


Mucize 2 Aşk Filmi İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Dönemi çok güzel yansıtmışlar. Keşke Foça'da o dönemlerde yaşasaydım dedim. Aziz'in iyileştiği yere kadar film çok güzel aktı ve beni tatmin etti


İzleyici 2:

Şahsen drama sevmeyen, duygusuz bir insan olarak çok beğendiğim bir filmdi. Çünkü özellikle Mahzun Kırmızıgül draması bana aşırı yapmacık geliyor olsa da, bu film ilk film gibi aşırı samimi, doğal geldi. Senaryo çok güzel yazılmış, birden fazla hikaye işleniyor. Oyunculuklar keza gayet iyiydi. Aslında çok fazla 'kamu spotu' niteliğinde mevzular olsa da hiç eğreti durmadı. Klişeler yok mu? Elbette var ama dediğim gibi hiç öyle rahatsız etmiyor. Başından sonuna kadar duygusal moda girdim ve çıkamadım.


İzleyici 3:

Yabancı yönetmenlerin çektiği yüz milyon dolarlık filmler gibiydi. Sonlara doğru konu azizden çıkıp başka şeylere bağlanınca ilk saçma geldi ama sonra öyle güzel devam etti ki filmin sadece aziz hakkında olmamasına sevindim.
Allah’ına kadar dram filmi ağlaya ağlaya izliyorsunuz ama arada çok komik sahnelerde var tabi. sadece, filme bir fizyoterapist karakteri konsaydı daha mantıklı olurdu gibi geldi.


İzleyici 4:

Bir kaç kamera ve bir kaç iyi oyuncu ile herhangi bir mekanda, sırf devletten ödenek alabilmek için çekilmiş filmlerden ziyade; bu işe para harcayıp, filmin geçtiği dönemi anlatmak için bütün imkanları kullandırtan yapımları çok seviyorum. Mahsun Kırmızıgül gerçekten güzel para harcıyor bu işe ve hakkını veriyor gerçekten. Filmle ilgili duygum; uzun bir süre sonra mutluluktan ağladım.


İzleyici 5:

Öğretmen rolünde Fikret Kuşkan çok iyiydi. Biran Damla Yılmaz, Mızgin rolüyle nasıl da güzel. Kadroda ki bütün oyuncuların emeklerine sağlık. Açıkçası insanı boğan bir dram veya duygu sömürüsü yok. Tam tersi bütün film boyunca, yaşanan zorlukların içerisinde mutlu olmaya çalışan insanlar var. Mert Turak resmen oyunculuk dersi veriyor


Mucize 2 Aşk Filmi Oyuncu Kadrosu

Mucize 2 Aşk filmiyle izleyicileri kendilerine hayran bırakan oyuncular ve karakterlerini sizler için değerlendirdik.

Mert Turak – Aziz

mucize 2 aşk

Mucize filmindeki etkileyici performansını Mucize 2 Aşk filmiyle de sürdüren Mert Turak’ın engelli bir karakteri bu kadar gerçekçi canlandırabilmesi tam bir profesyonellik göstergesidir. Mert Turak’ın can verdiği karakter Aziz ise engelli olmasına rağmen hayata olan inancı ve büyük aşkı izleyiciler gönlünde taht kurmasına sebep olmuştur.  


Fikret Kuşkan – Muallim Mahir

Mucize 2 aşk

Öğretmenlik aşkıyla Ege’den Güneydoğu Anadolu’nun bir köyünde görev yapmaya giden Muallim Mahir’in yardım severliği ve temiz kalbiyle Aziz’e umut olması karakteri izleyicilere sevdirmiştir. Fikret Kuşkan’ın  mükemmel bir oyunculuk performansı sunduğunu da söylemeden geçemeyiz.



Biran Damla Yılmaz – Mizgin

Mucize 2 aşk

Genç ve güzelliğiyle dikkat çeken Biran Damla Yılmaz Mucize 2 Aşk’da Mizgin karakterine hayat vermiştir. Genç olmasına rağmen bilhassa duygusallığın ağır olduğu sahnelerdeki üstün başarısı göze çarpmaktadır.


Erdal Özyağcılar – Bahattin

Mucize 2 aşk

Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar Mucize 2 Aşk filminin oyuncu kadrosuna Bahattin abi rolü ile katılmıştır. En az Azizin aşkı kadar mükemmel bir aşk hikayesine sahip olan Bahattin karakteri yardımseverliği ve eğlenceli yapısıyla öne çıkmaktadır.

Önerilen İçerik: Marriage Story Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Yorumlar

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.