Komedinin Ustası Mr. Bean Hakkında Bilmediğiniz Bilgiler

Mr. Bean olarak bilinen televizyon programının baş rol oyuncusu Rowan Atkinson hakkında bilmediğiniz ilginç bilgileri derledik...
Komedinin Ustası Mr. Bean Hakkında Bilmediğiniz Bilgiler

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında Bilgi

Herkes Rowan Sebastian Atkinson'ı Mr.Bean olarak tanıyor. Onun Porsche arabalarını küçümsediğini biliyor muydunuz? İnsanları mutlu etmeyi ve güldürmeyi başaran bu yetenekli kişi hakkında bilinmeyen bir çok bilgiyi sizler için bir araya getirdik.

İşte komedi denilince akla gelen Mr. Bean hakkında bilmedikleriniz;

1. O Bir Araba Aşığı

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

Morris Minor, onun ilk arabasıdır. Daha sonra sırasıyla Renault 5 GT Turbo, Honda Civic Hybrid, Austin Metro Audi A8, McLaren F1 arabalarına sahip olduğu biliniyor. Mc Laren F1 aracıyla kaza yaptığı da biliniyor. Kamyon sürmeyi de sevdiğini dile getiren Rowan, aynı zamanda kamyon ehliyetine de sahiptir :)

2. Özel Hayatını Bile Özel Tutmayı Bilir

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

Rowan Atkinson'un eşi olan Sunetra Sastry, Hintlidir. Atkinson eşinin hamile olduğunu ailesinden saklamıştır. Bunu kendi ailesinden bile saklaması garip bir karaktere sahip olduğunu göstermekte...

3. Porsche'lardan Nefret Eder

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

Atkinson bir keresinde "Porsche ile ilgili bir sorunum var. Onlar muhteşem arabalar ancak asla kullanmayacağımı biliyorum. Bu arabalara aşık olan insanları da anlamıyorum. Porsche'un bir gübre yığını olduğunu söyleyemem tabi ama bu arabaların bir tanesiyle bile başa çıkamam" demiştir. Peki siz Porsche hakkında ne düşünüyorsunuz?

4. Fransız Komedyen Onun İlgisini Çekmiştir

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

Fransız sessiz parodi yıldızı Jacques Tati, Mr. Bean karakterini etkilemeyi başarmış ve oyunculuğuna yansıttığı karakterlerde bu etkenler gözle görülür bir şekilde belirginleşmiştir.

5. İki Üniversite Bitirmiştir

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

O, tarım kökenli bir ailenin çocuğudur. Gençliğinde son derece zeki bir öğrenciydi. Newcastle Üniversitesi ve Oxford Üniversitesinden mezun olmuştur. İki üniversite bitirmek herkesin harcı değil :) Üstelik dünyada kalitesini kanıtlamış son derece önemli olan iki üniversiteden bahsediyoruz. Elektrikli aletlere ilgisi her daim olmuştur.

6. Mr. Bean'i Tanımayan Çok Az Kişi Var

Mr. Bean Rowan Atkinson Hakkında bilgi

Mr. Bean herkes tarafından sevilen ve izlenen ünlü televizyon dizilerinden ilk 5'de yer alır diyebiliriz. Bu dizi 200'den fazla ülkede yayınlanmıştır. Dünyada bu adama gülmeyen yok desek yeridir :) En büyük rol arkadaşı oyuncak ayıcık Teddy bizim favorilerimiz arasında, peki sizin favoriniz hangisi?

Benzer İçerik Önerileri
En İyi Komedi FilmleriEn Komik, İğrenç ve Eğlenceli Fıkralar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum