Mero Kimdir? Mero Nereli ve Kaç Yaşında?

Çıkardığı şarkılarla tanınmayı başaran Mero'nun hayatı kendisini sevenleri tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte Mero Kimdir? Mero Nereli ve Kaç Yaşında?
Mero Kimdir? Mero Nereli ve Kaç Yaşında?

Exxen üzerinden yayınlanan O Ses Türkiye Rap isimli yarışmada jüri olarak görev yapan Mero'nun biyografisini sizler için hazırladık. İşte karşınızda Mero Kimdir? ve Mero hakkında detaylı bilgiler.


Mero Kimdir?

Mero Kimdir

28 Temmuz 2000 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Mero’nun gerçek adı Enes Meral’dir. Şarkılarıyla kısa sürede ün kazanmayı başaran Mero, popülerliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. 2017 instagram hesabı üzerinden attığı videolar ile tanınan Mero'nun kapısını ünlü firma çaldı. Teklifi kabul eden Mero, Baller los isimli ilk şarkısını çıkardı. 

Aradan geçen 1 yıl sonra Ya Hero Ya Mero isimli ilk albümünü çıkardı ve 2019 yılının yaz ayında çıkardığı Olabilir isimli şarkısıyla adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Bu klip Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde çekilmesinden dolayı fazlasıyla ilgi gördü.


Mero Nereli?

Mero Nereli

Türk kökenli Mero, Almanya’nın Rüsselsheim şehrinde doğmuş olsa da baba tarafından aslen Adanalıdır. Genç şarkıcı sadece bizim ülkemizde değil Almanya ve Avusturya’da da fazlasıyla ilgi görmektedir. Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'de jürilik yapmaktadır.


Mero Kaç Yaşında?

Mero Kaç Yaşında

2000 yılında Almanya’da doğan Türk kökenli Mero, 21 yaşındadır. Mero, instagram’da 2,7 milyon takipçiye sahiptir. Buradan yaptığı birçok paylaşımla ara sıra gündeme gelmeyi başarıyor. Çıkardığı şarkılar genellikle Türk gençleri tarafından dinlenilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.