Melza Burcu İnce Kimdir

Kamera karşısına ilk kez 120 isimli film ile geçen Melza Burcu İnce, 2 Eylül 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Melza Burcu İnce Kimdir

Melza Burcu İnce Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Melza Burcu İnce, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Türk Musikisi üzerine eğitim aldı. Eğitimlerini tamamladıktan sonra kamera karşısına ilk kez 120 isimli film ile geçti. Günümüzde ise Son Çıkış isimli dizide Rojin karakterini canlandırdı. 

 

2007'de 120 isimli filmde Reyhan karakterini canlandırdı. Film, Kurtuluş Savaşı yıllarında cepheye mühimmat taşımat için yola çıkan 120 çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Özge Özberk, Emin Olcay, Burak Sergen, Cansel Elçin, Demir Karahan ve Ahmet Uz yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde yer aldı. Film, yeni başladığı okulda babası nedeniyle arkadaş edinemeyen Aykut isimli bir öğrencinin yaşadıklarını ve zamanla içinde bulunduğu kabuğundan çıkmasını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Salih Kalyon, Hasibe Eren, Yıldız Asyalı, Tarık Ündüz ve Bora Akkaş yer aldı. 

 

Genç oyuncu Melza Burcu İnce 2009'da Kampüste Çıplak ayaklar isimli filmde Şiva karakterini canlandırdı. Film, sınıflarına Hindistan'dan gelen Şiva isimli yeni bir öğrenci ile çok farklı bir bakış açısı yakalayan bir grup öğrencinin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Ezgi Asaroğlu, Damla Sönmez, Melza Burcu İnce ve Ahmet Olgun Sünaer yer aldı. 2015'te ise Son Çıkış isimli dizide Rojin karakterini canlandırdı. Dizi, hayatlarına çok yanlış bir şekilde yön veren bir grup gence yol göstermeye çalışan imam ve öğretmenin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Furkan Palalı, Tolga Güleç, Sultan Ulutaş, Deniz Barut, Dolunay Soysert ve Orçun Koray Kagusuz yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Son Çıkış-2015
  •  Kampüste Çıplak Ayaklar-2009
  •  Adab-ı Muaşeret -2009
  •  120 - 2007

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.