Mehmet Taş Kimdir

Mehmet Taş, 20 Mart 1991’de Mersin’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Mehmet Taş Kimdir

Mehmet Taş Biyografisi

Mehmet Taş’ın Kulüp Kariyeri

Mehmet Taş, futbol kariyerine ilk olarak doğduğu şehrin yerel takımlarından biri olan Mersin Çınarspor’da başladı. Bir sene burada oynadı ve daha sonra 2005 yılında Ankara ekiplerinden Ankaragücü’ne geçiş yaptı. Ankaragücü’nün alt yapısında 2005 yılından 2010 yılına kadar mücadele verdi ve 2010 yılında teknik ekip tarafından as takıma davet edildi.

Ankaragücü ile profesyonel kariyerine başlangıç yaptığı ilk sezonda takım içerisinde forma şansı elde edemeden, kendisini geliştirmesi amacıyla Ankara Demirspor’a kiralık olarak gönderildi. Sezon içerisinde kiralık olarak 9 maçta forma giyme fırsatını yakaladı.

mehmet taş mersin idmanyurduspor

2010-2011 sezonun başında Ankaragücün’den Hatayspor’a transfer oldu. Türkiye 3. Ligi’nde mücadele verdiği takım ile 29 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi. Hatayspor’da gösterdiği performans sonucunda Aydın ekiplerinden Nazilli Belediyespor futbolcunu kendisi ile ilgilendi ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. İlk sezonunda takımda çok fazla forma şansı elde edemeyen Mehmet Taş, 2012-2013 sezonunda 34 maça çıkarken, bir sonraki sezonda da 32 maça çıktı ve takımın değişilmez, etkili futbolcuları arasında gösterildi.

Bu süre içerisinde kariyerini hep alt liglerde devam ettiren tecrübeli futbolcu, 2014-2015 sezonunda Mersin İdmanyurduspor ile anlaşma sağladı. Süper Lig’de kariyerinin ilk karşılaşmasına çıktı ve sezon içerisinde toplamda 21 maça çıkıp 2 gol attı. Mehmet Taş, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Mersin İdmanyurduspor forması altında devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.