Mehmet Demirkol Kimdir

Gazeteci, yazar ve televizyon yorumcusu Mehmet Demirkol, 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.
Mehmet Demirkol Kimdir

Mehmet Demirkol Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Demirkol, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Türkiye’nin en iyi liselerinden birisi olan Galatasaray Lisesi’ne gitti. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye yazıldı ve Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Mehmet Demirkol’un Kariyeri

Mehmet Demirkol bir süre halkla ilişkiler alanında çalışmalarda bulunsa da, metin yazarlığı yapmaya başladı. İlk yeri ise Yeni Pazar Gazetesi oldu. Buradan ayrıldıktan sonra Binyıl ve Radikal Gazetelerinde yer aldı.

2000 yılında Dünya Kupası karşılaşmalarını yerinde takip ederek gazeteye yazılar yolladı ve böylelikle resmi olarak gazetecilik mesleğine başladı. İşinde gösterdiği başarı sayesinde isminden söz ettiren Demirkol, Radikal Futbol Dergisi’nin de kurucularından oldu.

mehmet demirkol spor yorumcusu

Mehmet Demirkol, Radikal’den ayrıldıktan sonra ülkenin güçlü gazetelerinden Milliyet Gazetesi’ne geçiş yaptı. Gazeteciliğinin yanında televizyon ekranlarında da boy gösteren Mehmet Demirkol, NTV ekranlarında Spor Servisi ve 90+ programlarında yorumculuk yapmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra kanalın farklı programlarında zaman zaman yorumculuk yapmaktadır.

mehmet demirkol gazeteci

Mehmet Demirkol, yazılarına Fanatik Gazetesi’nde devam etmektedir.

Gazeteci Demirkol, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’yi desteklemektedir.

Mehmet Demirkol, evli ve iki çocuk babasıdır.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.