Masataka Kobayashi Kimdir

2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı talk show programında yer alan Masataka Kobayashi, 8 Mayıs 1987 tarihinde Japonya’da doğdu.
Masataka Kobayashi Kimdir

Masataka Kobayashi’nin Biyografisi

Masataka Kobayashi, Japonya’da doğdu ve uzun yıllar orada yaşadı. Sonrasında Japonya’da meydana gelen 2011 depreminden sonra Türkiye’ye geldi. Türkiye’nin önemli yerleşim yerlerinden Kapadokya’ya yerleşti. Ardından gelen yıllarda ise bir şirkette çalışmaya başladı.

Türkiye sevgisini ger fırsatta diler getiren Masataka Kobayashi, omuz başına Japon bayrağı ile birlikte Türk bayrağı dövmesi yaptırdı. Türkiye’de en çok sevdiği yeri Üsküdar Sahili olarak belirtmiştir.

Katıldığı bir programda, metrobüse binerken insanların kapıya saldırmasından da korktuğunu belirtirken, bunu şaka olarak söylemediğini dile getirmiştir.

Masataka Kobayashi, Türkiye’ye geldikten sonra Türk bir hanımla evlendi ve 2016 yılı itibarıyla mutlu evliliğini devam ettirmektedir. Hayatını İstanbul’da sürdürmektedir.

Masataka Kobayashi, 2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı programda yer aldı.

lk sezonunda Ömür Varol ile Sinan Çalışkanoğlu beraber sunarken, ikinci sezonunda Ömür Varol sunuculuktan ayrıldı. Programda Masataka Kobayashi’nin yanı sıra Robbie Lee Valentine, Allen Hulsey, Emrach Uskovski, Andrey Polyanin, Manuel Reina, Danilo Zanna, Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub ve Antonio Stokes bulunmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.