Makropoli İnşaat FlamingoBlu Mimarsinan Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

FlamingoBlu Mimarsinan, Makropoli İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Makropoli İnşaat FlamingoBlu Mimarsinan Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Makropoli İnşaat "ın İstanbul Büyükçekmece’de inşa ettiği " FlamingoBlu Mimarsinan " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

5 bin 283 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen FlamingoBlu Mimarsinan projesi 59 daireden oluşuyor. Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne çok yakın konumda bulunan proje KornerLife AVM’ye 1 kilometre, Atirus Avm’ye 3 kilometre, Kıyı İstanbul içinde bulunan AVM projesine 2,5 kilomete ve Avrupa’nın en büyük film platosu olacak Midwood ile aynı semtte konumlanıyor. Ayrıca 3 tarafı marinalarla çevrili FlamingoBlu, Mimarsinan Yatch Marina’ya 1.2 kilometre, Kıyı İstanbul Marina’ya 2.7 kilometre, Güzelce Marina’y 4.2 kilometre, Büyükçekmece Yelken Klubü’ne 1.6 kilometre ve Budo Büyükçekmece İskelesi’ne (Mimarsinan-Mudanya) 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

FlamingoBlu Mimarsinan projesinde 2+1, 3+1 ve 3+2 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


FlamingoBlu Mimarsinan Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

FlamingoBlu Mimarsinan projesinde " 2+1, 3+1 ve 3+2 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 86 ile 141 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 415.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 141 ile 167 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 560.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+2 Daireler; " 181 ile 235 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 795.000 TL " olarak belirlenmiş.


FlamingoBlu Mimarsinan Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

FlamingoBlu Mimarsinan'da esnek ödeme kolaylıkları sunuluyor.


FlamingoBlu Mimarsinan Nerede? (Konum ve Adres)

Mimarsinan Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. 35535 Büyükçekmece/İstanbul


FlamingoBlu Mimarsinan Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

FlamingoBlu MimarsinanFlamingoBlu MimarsinanFlamingoBlu Mimarsinan

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.