Makita DRC200z Robot Süpürge İnceleme - Kullanıcı Yorumları

Ticari tip Makita DRC200z robot süpürge ile ilgili merak ettiğiniz kullanıcı yorumları, performans bilgisi gibi önemli noktaları sizler için inceledik.
Makita DRC200z Robot Süpürge İnceleme - Kullanıcı Yorumları

Ticari alanlarda kullanılabilecek bir robot süpürge hayal ediyor olabilirsiniz. Çünkü piyasadaki robot süpürgelerin geneli ev kullanımı için uygundur. Fakat Makita DRC200z robot süpürge ile bu durum hayal olmaktan çıkar. Makita DRC200z sayesinde hem ofis, dükkan gibi alanlarınızı temizlemekten kurtulacak hem de kendinize ve işinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

Makita DRC200z Özellikleri

Ağırlık7.8 kg
PilAkü
Emiş GücüPa
Aşılabilir Engel15 mm
Yükseklik18 cm
Çalışma Süresi200 dakika
Çalışma Modu2
Ses Seviyesi69 dB
Şarj Süresi30 dk
Toz Kapasitesi2.5 L
Amazon
Fiyatını Gör
Makita
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Makita DRC200z İnceleme

Endüstriyel ve ticari alanlarda kullanabileceğiniz Makita Drc200z, uzaktan kumanda desteğiyle rahatlıkla yönlendirebileceğiniz bir yapıya sahiptir. 300 metrekarelik bir alanı temizleyebilen bu makine iş yerlerinin kurtarıcısı olarak önemli bir yere sahiptir.

İşte, ticari alanların temizliğini sizler için yapacak Makita Drc200z akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Makita DRC200z Tasarım

Ticari alanda ve endüstriyel alanlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olan Makita Drc200z, yuvarlak bir tasarıma sahiptir. 2 adet yan fırçası ve 1 adet ana fırçası olan bu süpürge, güçlü ve sağlam materyali ile uzun süre size eşlik edebilecek bir form kazanmıştır. 46 x 46 boyutlarının yanı sıra 18 cm yüksekliğiyle ticari ortam temizliğine rahatlıkla ayak uydurabilir. 7.8 kilogram ağırlığındaki bu süpürge, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen yapısıyla iş yerlerinin en iyi elemanlarından biri haline gelir.

Makita DRC200z

Makita DRC200z Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk18 cm
Genişlik46 cm
Derinlik46 cm
Ağırlık7.8 kg
RenkYeşil

Endüstriyel kullanıma uygun şekilde tasarlanan Makita Drc200z, bu nedenle sıradan ev tipi robot süpürgelerden farklı olarak 46 x 46 cm boyutlarıyla güçlü bir yapıya sahiptir. 18 cm yüksekliğindeki bu robot süpürge, rafların ya da ofis masalarının altından da geçerek temizliği derinlemesine ve güçlü bir şekilde yapar. 1.5 cm’ye kadar olan yüksekliklerden rahatlıkla geçerek işini aksatmadan yapan bir robot süpürgedir.

Makita DRC200z Filtre ve Toz Kapasitesi

Vakum fanını kullanarak zeminlerdeki toz ve kirleri yok eden ve güçlü emiş performansıyla ön plana çıkan Makita Drc200z ticari tip robot süpürge, 2.5 litrelik geniş haznesiyle 200 dakika boyunca iş yerlerinizin zemin temizliğini derinlemesine bir şekilde yapar. Gücünü, kullanılan aküden alan bu robot süpürge, aynı zamanda 2 adet geniş yan fırçası ve 1 adet büyük ana fırçasıyla toz ve kirleri yok etmekte en büyük yardımcınız olur.

Makita DRC200z Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi2.5 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı2
Su HaznesiYok
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopYok

Sert zemin ve halı kaplama alanların bulunduğu iş yerlerinde kullanabileceğiniz iç mekan temizliği için tasarlanan Makita DRC200z, 2.5 litre geniş toz haznesi sayesinde büyük bir alanı tek seferde temizleyebilecek bir yapıya sahiptir. İş yerlerinizdeki ulaşılması zor alanlara dahi ulaşmasını sağlayan 2 adet yan fırçası ile işini profesyonel bir şekilde yapmaktadır. 500 metrekarelik bir alanı tek bir şarjla süpürmesi, birçok iş yeri sahibi tarafından beğenilmesinin de önünü açmıştır. 30 dakikalık bir şarj süresinden sonra kullanıma hazır hale gelerek ofisinizin temizlik sorumluluğunu üstlenir.

Makita DRC200z Performans ve Haritalama

Uzaktan kumandayla entegre bir şekilde çalışan Makita DRC200z, haritalama özelliğine sahip değildir. Sınır bantları ile kullanıma uygun olan bu robot süpürge, bantları algılayan sensörleri ile belirlediğiniz alandan dışarı çıkmaz. Daha verimli sonuçlar elde edebilmek için süpürmesini istediğiniz odanın kapısını kapatarak ortam değiştirmesine engel olabilirsiniz. Bununla birlikte zarar görebileceğini düşündüğünüz eşyalarınızın korunması için 15 cm büyüklüğünde objeler koyabilirsiniz.

Makita DRC200z

Makita DRC200z Teknik Özellikleri

Şarj Süresi30 dakika
Max Çalışma Süresi200 dakika
Haritalama Yöntemi-
HaritalamaYok

Makita DRC200z, 2 adet döner yan fırçasına ek olarak 1 adet ana fırça ile temizlik yapmaktadır. Vakumlama fanı ile kir ve tozları güçlü bir şekilde emer. Bununla birlikte 2 adet temizleme modu bulunmaktadır. Rastgele modunda süpürge belirli bir döngüyü tekrarlayarak duvar ve kenarlar etrafının süpürülmesini sağlar. Desen modunda ise süpürge zikzak desenli bir süpürme sunar. Bu mod depolar ve uzun salonlarda rahatlıkla kullanıma uygundur.

Makita DRC200z Batarya ve Çalışma Süresi

BL1815N, BL1820, BL1820B, BL1830, BL1840, BL1840B, BL1850, BL1850B, BL1860B akülerle uyumluluk sağlayan Makita Drc200z, iki adet BL1830 akü ile 120 dakika boyunca çalışabilecek bir yapıya sahiptir. İki adet BL1850 akü ile çalıştığında ise 200 dakika gibi uzun bir süre ofis, iş yeri ve dükkan temizliğini rahatlıkla yapabilir. Sağlam ve dayanıklı tasarımıyla ön plana çıkan Makita Drc200z, uzun çalışma süresi sayesinde endüstriyel alan temizliğinden sizi kurtararak iş için ayırabileceğiniz daha çok zaman sunar.

Makita DRC200z

Makita Drc200z Batarya Özellikleri

Hazne Kapasitesi2.5 L
Çalışma Süresi200 dakika
BataryaAkü

Makita Drc200z, akü ile çalışan ve uzun süre kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. BL1815N, BL1820, BL1820B, BL1830, BL1840, BL1840B, BL1850, BL1850B, BL1860B akülerle uyum sağlayabilmektedir. 200 dakikalık çalışma süresi bulunan bu robot süpürge, 2.5 litrelik geniş hazne kapasitesi sayesinde iş yerindeki temizliğinizin en önemli destekçisi olacaktır.

Makita Drc200z Kutu İçeriği

Makita DRC200z

Makita Drc200z ticari tip robot süpürge kutusunun içinde AAA boyutunda 2 adet pil, 4 adet yan fırça, yan fırça kurulumu için 4 adet vida, 15 metrelik sınır bandı bulunmaktadır. Endüstriyel alana uygun bu makine için pakette 1 adet kullanma kılavuzu, hızlı başlangıç kılavuzu ve kullanımla ilgili notlar da yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Makita
Robotik Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Makita Drc200z Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Süpürme yorucu ve verimsiz bir iş olduğu için ihmal etme eğilimindeydik. Robot bizde 600m² temizlik yapıyor ve 2 adet pil ile çalışıyor. Zaman zaman bir palete takılıyor - bunun nedeni, tam olarak paletin alt tahtasına uyan fırçaların üzerindeki alın teması. Ancak, iş yükü göz önüne alındığında, bu büyük bir sorun değil. Salon artık her zaman temiz. Sadece tavsiye edebiliriz!

? *** ***: Verimli, zar zor duyulabilen ses, ikna edici özerklik, harika teknoloji, benim olduğum şey için süper eğlenceli. Kedilerim bundan korkmuyor ama tüyleri gayet iyi emiliyor! Tamamen memnun kaldım.

? *** ***: Konvansiyonel vakum robotları dükkanımda kullanıldığında kısa bir süre sonra bozuldu. Bu yüzden endüstriyel bir cihazda karar kıldım. Biraz daha sesli olmasına rağmen işini tam yapıyor ve hassas değil. Ne yazık ki, uzaktan kumanda için iki adet AAA pil eksikti.

? *** ***: İyi emiş gücüne sahip ve fırçalar gerçekten en küçük parçayı bile kaldırıyor. Kapılardaki düz paspaslarda pek iyi değil. Benimki ilk gün kaçtı ve bayan onu geri getirdi.

? *** ***: Uzun çalışma süresi ve yüksek emiş gücü ile gerçekten güçlü bir cihaz, daha yararlı işler için kullanılabilecek kadar çok zaman kazandırır...

? *** ***: Kesinlikle eleştirilecek hiçbir şey yok. Hem kullanılan malzemeler hem de işçiliğin kendisi çok kaliteli.

? *** ***: Temizlemenin/süpürmenin yarısını yapmak? Aferin Makita! Ticari amaçlı en iyi ürün.

? *** ***: Görmediğim bir sürü tozu toplayarak sessiz bir şekilde ilerliyor. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Çok işlevsel, biraz gürültülü.

? *** ***: Çok iyi çalışıyor, tavsiye ederiz.

? *** ***: Dükkan için aldık her şeye takılıyor, kendi kendine geziyor anlayamadım pek. Paramızla rezil olduk resmen.

? *** ***: Çok gürültüsü var, zamandan vakit kaybetmeyelim diye aldık kulağımızı düşünmeye başladık. Süpürmesi iyi ama ses fazla.

? *** ***: Kötü! teslim edilen cihaz kirliydi ve çalışmıyordu.

Ticari tip dayanıklılığı ve başarısıyla kullanıcılarından tam not almayı başaran Makita Drc2000z ile ilgili en çok sorulan sorulara burada yer verdik.

Makita hangi ülkeye ait?

1915 senesinde elektrikli motor satıcısı olarak ticaret hayatına giriş yapan Makita, Japonya menşeili olup Japonya'nın en büyük elektrikli el aletleri üreticisi olarak çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir.

Makita orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Tüm ürünlerde oluğu gibi Makita imzalı ürünlerde de garanti belgesi bulunmalıdır. Garanti belgesi ürünün orijinal olup olmadığını kanıtlayabilir. Bunun dışında ürünün kodunu web sitesinden de kontrol edebilirsiniz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.