Mahmut Sami Mallı Kimdir

25. 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili olan ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, 1985 yılında Ankara'da doğmuştur.
Mahmut Sami Mallı Kimdir

Mahmut Sami Mallı’nın Eğitim ve Çalışma Hayatı  

1985 yılında Ankara’da doğdu. 2003-2007 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği İnşaat yönetimi üzerine ihtisas yaparken Mallı Şirketler Grubu bünyesinde İstanbul sınırlarında faaliyet de bulunan Abide Proje Mühendislik firmasında Şantiye Şefi olarak görev yaptı.

2007-2008 yılları arasında 319. Dönem Malatya 2.Kara Havacılık Alayında İnşaat Takım Çavuşu olarak askerlik görevini yaptı.

2010 yılı Ocak ayında Mallı Şirketler Grubu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Mahmut Sami Mallı, aynı zamanda ATO, TOBB ANKARA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU, ANKARA MÜSİAD ve YENİ DÜNYA VAKFI ANKARA YÖNETİM KURULU üyesidir.

30 Eylül 2012 tarihinde yapılan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mahmut Sami MALLI, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı [5.bölge] Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü ve [6.bölge] Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü  görevini üstlendi.

31 Ekim 2014 tarihinden sonra AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi ve Mali İşler Başkanı olarak görevini üstlendi.

7 Haziran 2015 tarihinde AK Parti Ankara Milletvekili seçildikten sonra 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti Ankara Milletvekili Adayı görevini üstlendim.

11 Ocak 2016 tarihinden sonra AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Birimi Başkan Yardımcısı Siyaset Akademisi Koordinatörü olarak görev üstlendi.

2 Ekim 2017 tarihinden sonra Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Birimi Gaziantep ve Kilis İl koordinatörü olarak görevi devam etmektedir.

2013-2014 yılları arasında Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans programını tamamladı.

2017 yılı itibariyle Polis Akademisi Güvenlik Birimleri Enstitüsü Güvenlik Stratejileri ve Yönetim Ana Bilim dalında Yüksek Lisans programına devam etmektedir.

İyi Düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Mahmut Sami MALLI 2009 yılından beri evli ve iki çocuk babasıdır.

Mahmut Sami Mallı’nın Siyasi Hayatı

2012 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mahmut Sami Mallı, bu görevin yanı sıra Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Başkan Yardımcılığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü ve Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevini üstlenmiştir. 2014 yılında ise AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi ve Mali İşler Başkanı olarak görev almıştır.

Mahmut Sami Mallı’nın Genç MÜSİAD, ATO, TOBB Genç Girişimciler Kurulu gibi farklı sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri yer almaktadır.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili olarak meclise giren Mahmut Sami Mallı, 26. Dönem seçimlerinde meclise girememiştir. 

2017- Devam AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı Gaziantep ve Kilis İl Koordinatörü 2016-2017AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Birimi Başkan Yardımcısı Siyaset akademisi koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.