Görevleri Yapıp Kahraman Olacağınız En İyi 12 Macera Animesi

Lordlarla ve iblislerle savaşmaya hazır olun. En iyi macera animelerini sizler için derledik. Bu animelerde bir kahraman olacağınıza eminiz.
Görevleri Yapıp Kahraman Olacağınız En İyi 12 Macera Animesi

İblislerle, lordlarla, zorlu görevlerle baş etmeye hazır mısınız? Sizler için en iyi macera animelerini derledik. Listemizde yer edinen animeleri izlerken kılıç, kalkan gibi özel silahlar kullanacaksınız. Birbirinden farklı özel güçlerinizin yanında daha önce görmediğiniz büyük patronlarla savaşacaksınız. 

İşte En İyi 12 Macera animesi...

1. Fantasy Bishoujo Juniko Ojisan to

Macera Animeleri
Çocukluk arkadaş olan Tachibana ve Jinguji, ofis çalışanlarının günlük hayatlarını yaşamaktadır. İkili günlük hayatlarını mutlu bir şekilde yürütürlerken bir mistik yaratık tarafından yabancı bir dünyaya gönderilirler. Tachibana sarı saçlı, mavi gözlü bir kadına dönüşmüştür. İkili birbirinin en iyi arkadaşı olduğunu sürekli hatırlatarak İblis Lordunu yenmek üzere harekete geçerler.

TürMaceraKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularSatoshi
Hino
Mao
Ichimichi
Jun’ichi
Suwabe

2. Isekai Meikyuu de Harem wo

Macera Animeleri
Lise öğrencisi Michio, internette gezinirken garip bir çevrimiçi oyun bulur. Oyun dünyasında özel beceriler ve güçlü kılıçla donatılmış bir köyde doğar. Düşüncelerini toparladıktan sonra kendisini haydutlarla dolu ve büyük bir mücadele ile uğraş halinde bulur. Oyundan çıkış yapması şu anlık mümkün değildir ve kadere teslim olmayı kabul etmez. Yeni hayatının tadını çıkartmak isteyen Michio, para kazanmak için görevler yapmaya başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularTaku
Yashiro
Shiori
Mikami
Kenta
Miyake

3. Leadale no Daichi nite

Macera Animeleri
Korkunç bir kaza ile yaşam desteğe başlanan bir genç, Keina Kagamı’nin sahip olduğu son özgürlük izi World of Leadale’de uyanır. Oyun avatarının bedeni içerisinde kendisine gelmeye çalışan Cayna, eski hayatındaki endişeleri geride bırakarak yeni diyar içerisinde görevlere atılmaya başlar.

TürMaceraKomedi
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularXanthe
Huynh
Jacob
Hopkins
Adin
Rudd

4. Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburg

Macera Animeleri
Tristan, Tanrıça Klanı’nın gücünü miras almıştı. İnsanların yaralarını ve yaralanmalarını iyileştirebilirdi lakin İblis Klanı gücünü kontrol edemediğini fark ederek ona sürekli zarar vermeye başlar. Tristan, ailesini korumak için Edinburg Kalesi’ne gider ve yol boyunca birbirinden farklı arkadaşlıklar elde etmeye başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBob
Shirohata
OyuncularAyumu
Murase
Jeannie
Tirado
Koki
Uchiyama

5. My Hero Academia

Macera Animeleri
Süper kahramanlarla dolu olan bir dünyada, insanların doğuştan özel güçler elde etmektedir. Hayal dünyasında yaşayan Izuki’nin ise hiçbir şekilde özel gücü bulunmamaktadır. Dünya’nın en güçlü süper kahramanı All Might ile karşı karşıya geldiğinde ise işler değişir. All Might Izuki’ye güçlerini verir ve onun kahramanlar lisesine girmesinde yardım eder.

TürAksiyonMacera
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularDaiki
Yamashita
Justin
Briner
Nobuhiko
Okamoto

6. Attack on Titan

Macera Animeleri
İnsanlar titan adı verilen yaratıklar tarafından yok ediliyordu. Zekaları yokmuş gibi görünen ve insanları sadece keyfi olarak öldüren yaratıklardır. İnsanlar yaşamak için titanların en uzundan da kat ve kat uzun olan surlar inşa eder. Bu sayede 100 yıllık huzur dolu bir zaman dilimine girerler. Lakin Eren, Armin ve Mikasa henüz çocukken surlardan da büyük bir titan gelip her şeyi mahveder. O andan itibaren Eren tüm titanları yok etmek üzere yemin eder. En çok izlenen animelerden birisi olan Attack on Titan'a şans vermenizi öneririz. 

TürAksiyonMacera
IMDb9,0
Gösterim
Tarihi
2013
OyuncularYuki
Kaji
Yui
Ishikawa
Marina
Inoue

7. Sword Art Online

Macera Animeleri
2022 yılında, oyunculara Nerve Gear isminde bir kask vererek sanal gerçeklik dünyasına bağlanmasını sağlar. Oyuncular Sword Art Online isminde bir oyuna girerler. Kirito, birçok oyunda iyi olan bir oyuncudur. Bu yüzden bu oyuna katılarak kendisini kanıtlamayı düşünür. Lakin oyun bildikleri gibi değildir. Oyunun içerisinde ölen gerçek hayatta da ölecektir.

TürAksiyonMacera
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2012
OyuncularYoshitsugu
Matsuoka
Harika
Tomatsu
Bryce
Papenbrook

8. Naruto: Shippuden

Macera Animeleri
Naruto, ülkedeki en iyi Ninja olmak üzere harekete geçmiştir. Her anda en iyi işleri yapar lakin gizemli Akatsuki örgütü büyük bir tehlike yaratır. Bu tehlike üzerine Naruto, her zamankinden daha sıkı çalışmak zorunda kalır ve sınırlarını zorlamaya başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenMasashi
Kishimoto
OyuncularJunko
Takeuchi
Kazuhiko
Inoue
Chie
Nakamura

9. The Rising of the Shield Hero

Macera Animeleri
Eski öykülerde, dünyayı felaketlerden koruyan kılıç, mızrak, yay ve kalkan kullanan dört kahraman bulunmaktadır. Dünyanın kaderi dengelenmişken, Melromarc krallığı efsanevi figürleri çağırır. Melromarc’a itilen ve Kalkan kahramanı olarak unvan kazanan Naofumi, saldırı yeteneğinden yoksun olmasından etiketlenmiştir. Kahramanlar yolculuklarına başlamak üzere ayrıldıklarında kısa süre içerisinde ihanetler ortaya çıkmaya başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularKaito
Ishikawa
Asami
Seto
Robbie
Friedman

10. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Macera Animeleri
Ülkede insanları öldüren iblisler ve onları avlayan büyük avcılar bulunmaktadır. Bir aile iblisler tarafından saldırıya uğradığında yalnızca iki kardeş hayatta kalır. Tanjiro ve yavaş yavaş iblise dönüşen ama insani duygularını kaybetmeyen kız kardeşi Nezuko. Tanjiro hem intikamını almak hem de kız kardeşini normale dönüştürmek için iblis avcısı olmaya karar verir.

TürAksiyonMacera
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularNatsuki
Hanae
Yoshitsugu
Matsuoka
Hiro
Shimono

11. The Promised Neverland

Macera Animeleri
Grace Field House’da hayat yetimler için daha da iyi olamazdı. Ebeveynleri olmamasına rağmen, diğer çocuklar anne ismindeki bir kadın ile mutlu bir aile oluşturmuştu. Günlük yaşamın zorlukları üzerine bahçede oynamalarına izin vermektedirler. Lakin onların yetimhaneden ayrılması yasaktır. Bir gün, iki öksüz olan Emma ve Norman yetimhane hakkında sırları keşfetmeye başlarlar. İşler o andan itibaren iyiye gitmez.

TürAksiyonMacera
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularSumire
Morohishi
Mariya
Ise
Shinei
Ueki

12. Dr. Stone

Macera Animeleri
İnsanlık aniden kör edici bir ışık altında kalarak taşlaşmıştı. Bin yıllık sürenin sonunda, liseli Taiju uyanmış ve kendisini heykellerle dolu taş bir dünyanın içerisinde bulur. Bilim aşığı olan arkadaşı Senku’nun yerini bilerek onun yanına gittiğinde ise bilimden ve akıldan yardım alarak yeniden medeniyet kurmak üzere harekete geçer.

TürAksiyonMacera
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularYusuke
Kobayashi
Manami
Numakura
Gen
Sato

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.