Lokman Gör Kimdir

Lokman Gör, 15 Aralık 1990’da Rize’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde defansif pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Lokman Gör Kimdir

Lokman Gör Biyografisi

Lokman Gör’ün kulüp Kariyeri

Lokman Gör, futbol kariyerine ilk olarak 2004 yılında başladı ve uzun süre burada kendini genç takımlarda geliştirdikten sonra 2009 yılında Türkiye 2. Ligi’nde mücadele veren Pendikspor’a transfer oldu. Pendikspor ile imzaladığı sözleşme kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesi oldu ve bu sayede de profesyonel kariyerine başlamış oldu.

Pendikspor ile ilk sezonunda 18 maça çıkıp 1 gol atan genç oyuncu, ardından gelen sezonlarda ise ilk olarak 13 maçta, sonraki sezonda ise 22 maçta sahne aldı. Burada gösterdiği performans sayesinde bir üst ligin takımlarına göz kırptı ve Antalyaspor ile görüşmelere başladı. İki tarafın da anlaşması sonucunda transfer bonservissiz şekilde gerçekleşti.

lokman gör antalyaspor

Antalyaspor’da bir maça dahi çıkmadan, Samsunspor’a kiralandı ve burada bir sezonda 27 maça çıkıp 2 gol attı. Bir sonraki sezonda da kendisin geliştirmesi beklenen futbolcu, Ankaraspor’a kiralık gönderildi. 2014-2015 sezonunda Antalyaspor’a geri dönen Lokman Gör, sezon boyunca takımda ilk 11 oyuncusu oldu ve bu sayede takımın değişilmez futbolcularında sayıldı. Lokman Gör, 2015-2016 sezonunda da Antalyaspor forması altında devam etmektedir.

Lokman Gör’ün Milli Takım Kariyeri

Lokman Gör, milli formayı kariyerinde ilk olarak 2014 yılında Türkiye A2 takımında giydi. Kariyeri boyunca A2 takımında sadece bir maçta forma giyen genç futbolcu milli takımlar seviyesinde başka bir takımda yer alamadı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.