KSK Yapı Double Flats Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Double Flats, KSK Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
KSK Yapı Double Flats Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" KSK Yapı " tarafından İstanbul Kadıköy’de inşa ettiği " Double Flats " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir arazi üzerinde yükselen Double Flats’ta 51 konut yer alıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası'ndaki üç büyük ilçesi Maltepe, Ataşehir ve Ümraniye kesişim noktasında hayata geçirilen Double Flats projesi bir öğrenci rezidansı olarak tasarlandı. Ağırlıklı olarak 1+1 dublekslerden oluşan projede az sayıda 2+1 ve 3+1 dubleks bulunuyor. Tüm dairelerin dubleks olarak tasarlandığı projede dairelerde misafir tuvaleti, balkon ve teras alanları yer alıyor.

Double Flats projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Double Flats Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Double Flats sadece " 1+1, 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 55 ile 73 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 251.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 78 ile 83 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 356.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 125 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 481.000 TL " olarak belirlenmiş.


Double Flats Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Double Flats projesinde daireler banka kredisine uygun durumda.


Double Flats Nerede? (Konum ve Adres)

Fındıklı Mah. İpek Sokak ve Başıbüyük Yolu kesişim noktası Maltepe/İstanbul


Double Flats Projesi ve Örnek Daire

Double FlatsDouble FlatsDouble FlatsDouble Flats

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.