Bakmaya Dayanamayacağınız Korkunç Dişlere Sahip 10 Ünlü İsim

Ünlüler de bizim gibi insanlar ve herkeste bulunan kusur, ünlülerde de bulunabiliyor. İçeriğimizde kötü dişlere sahip ünlüleri derledik. İşte o isimler...
Bakmaya Dayanamayacağınız Korkunç Dişlere Sahip 10 Ünlü İsim

Korkunç Dişlere Sahip Olan Ünlü İsimler

Ünlülerin neredeyse her açıdan mükemmel olması beklenebilir ancak bu konuda yanılabilirsiniz. Onlar da bizim gibi insanlar ve herkeste bulunan bazı kusurlar, ünlülerde de bulunabiliyor. (Estetik ameliyatlarına kadar) En sevdiğiniz ünlülerde bile sıra dışı görüntülerle karşılaştık. Birçok ünlü daha sonra kusurlarını düzeltiyor. Ancak bazı ünlüler doğal görünümlü olmayı tercih ediyor. Bu içeriğimizde de sizler için en kötü dişlere sahip olan ünlüleri derledik.

İşte hepsi birbirinden kötü, korkunç dişlere sahip olan ünlü isimler;

1. Mike Tyson

Kötü Dişli Ünlüler

Hiç kimseye büyük bir sürpriz olmayabilir ama Mike Tyson'un güzel görünümlü dişleri yok. “Evrenin En Kötü Adamı”, asla unutamayacağınız bir gülümsemeye sahip. Onun gülüşü yerinden koparılmış dişlerden ve daha fazlasından oluşuyor. Mike’ı Mike yapan da bu.

2. Jon Heder

Kötü Dişli Ünlüler

Dişleri oldukça büyük belki de uzun. Mükemmel derecede bir at dişlerine sahip olduğu kesin. En azından bembeyazlar.

3. Gary Busey

Kötü Dişli Ünlüler

Jon Heder gibi devasa dişlere sahip Gary Busey’in beyaz dişleri maalesef yok. Dişler büyük, sapsarı.. Gary Busey, mükemmel görünüme sahip olmaya ihtiyaç duyan bir aktör değil sanırım.

4. Viggo Mortensen

Kötü Dişli Ünlüler

“Yüzüklerin Efendisi” serisinde “Kral” rolüyle tanıdığımız aktörün, günümüz için pek popüler olmayan aralıklı ve koyu dişleri var, tarihi filmlerde oynarken bu görüntüsü kendisine avantaj sağlasa da günlük hayatta temiz gözükmeleri için ciddi bir çaba sarf etmesi gerekir.

5. Kirsten Dunst

Kötü Dişli Ünlüler

Örümcek adamdan tanıdığımız Kirsten Dunst, yan kesici dişleri hafif çarpık ama bir o kadar da hoş görüntüsü olan bir aktris. Bu gülüşünün kendine özgü olduğunu düşünüyor ve değiştirmeyi düşünmediğini de belirtmiş.

6. Jessica Simpson

Kötü Dişli Ünlüler

Jessica Simpson'un aslında korkunç görünümlü dişleri yok. Sadece hijyeni çok sorgulanabilir. Çünkü dişlerini fırçalamaktan kaçınıyormuş çünkü temiz ve kaygan olma duygusundan nefret edermiş. Bir röportajda gömleği ile dişlerini sildiğini itiraf etmiş.

7. Anna Paquin

Kötü Dişli Ünlüler

Onu Vampire Diaries'de oldukça fazla sevmiştik ancak dişlerini o kadar sevmiyoruz. Birçok insanda olduğu gibi, Anna Paquin dişler arasında bir boşlukla baş ediyor. Bir sürü karakterinin neden suratsız ve gülümsemediğini merak ettiyseniz, muhtemelen bunun nedeni budur.

8. Madonna

Kötü Dişli Ünlüler

Madonna her zaman kalplerimizdeki Pop'un kraliçesidir. Bu yüzden Madonna'nın mükemmel dişleri olmayabileceğini söylemek bizi rahatsız ediyor. Boşluklar herkeste olur. Seksi ve çekici gülüşü o kadar da mükemmel değil. Bu, umurunda değil çünkü o Madonna!

9. Shane MacGowan

Kötü Dişli Ünlüler

Pogues grubunun ön planında olan Shane MacGowan'ın yıldız diş sağlığı konusunda hiçbir bilgisi yok sanırım.

10. Steve Buscemi

Kötü Dişli Ünlüler

Steve, “Hollywood gülüşünün en az sevileni” kategorisinin kazananı. Çıkıntılı, renksiz, çarpık ve kırık dişler… Steve, bunların hepsine sahip; ama oynadığı karakterleri düşünün: The Big Lebovski’deki Donnie, Fargo’daki Carl The Sopranos’taki Tony Blundetto… Karakterlerinin gerçek hayatın bir parçası olmasının sebebi, onun eşsiz görüntüsü ve dişleri...

Benzer İçerik Önerileri
Güzellikleriyle Dikkat Çeken 10 Ünlü İsmin Eski ve Yeni HalleriVerdiği Kilolarla Adeta Evrim Geçiren 8 Ünlü İsim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum