Köpek Burcu Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre köpek burcu, bilinen terazi burcunun karşılığıdır. Siz de terazi burcu mensubuysanız Çin Astrolojisine istinaden köpek burcusunuz. Peki, köpek burcu nasıl olur ve genel özellikleri nelerdir? İşte, detaylar...
Köpek Burcu Genel Özellikleri

Köpek Burcu 

Çin Astrolojisi 12 hayvanlı burç sistemine dayanmaktadır. Eski Çin takvimine göre her aya karşılık gelen bir burç vardır. 12 hayvandan ibaret olan Çin Astrolojisi Ay'ın devirlerine ve Güneş-Ay sistemindeki hareketlenmelere istinaden hesaplanmaktadır. Bu yönüyle batı astrolojisinden ayrılan Çin Astrolojisine göre köpek burcu musunuz? Köpek burcu ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

Ayrıca sizler için köpek burcu insanı aşk hayatı, köpek burcu genel özellikleri, köpek burcu cinsel yaşamı, köpek burcu duygusal yaşamı, köpek burcu sosyal yaşamı, çin burcu köpek, çin astrolojisi köpek burcu gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Köpek Burcunun Rengi: Deniz Mavisi – Turuncu – Kırmızı

Köpek Burcunun Uğurlu Sayısı: 9

Köpek Burcunun Ayı: Ekim

Köpek Burcunun Mevsimi: Sonbahar Sonu

Köpek Burcunun Elementi: Toprak

Köpek Burcunun Gezegeni: Satürn

Köpek Burcunun Karşılığı: Terazi Burcu

Köpek Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: At, kaplan

Köpek Burcunun Özellikleri: Dürüst, sadakatli, konuşkan, çok yönlü, sezgici, akıllı, kibar, biat eden, organizatör

kopek-burcu .jpg


Çin Astrolojisine Göre Köpek Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Köpek burcu insanı çok fedakar ve kendisini karşısındakinin yerine koymayı başarabilen bir karakterdir. Kim olursa olsun haksızlığa uğrayan birini gördüğünde hç düşünmeden o kişiye yardımcı olur.

Köpek kişileri yakın çevresi tarafından en çok güvenilen bireylerdir ve dostları her zaman, her şekilde onlara güvenebilirler. Ağzı sıkı olan köpekler kadar sır tutan başka bir burç yoktur. Bulundukları ortama neşe ve enerji katan köpekler dostlarına iyi tavsiyelerde bulunmaktan da vazgeçmezler. 

Köpek hayvanının sadakatine sahip olan bu insanlar dürüstlükleri ve acımayı bilen kişiliğiyle seçilir. Belli düşünce sistemine göre yaşaması köpek burcu kişilerini Çin Astrolojisinin en inançlı bireyleri yapmaktadır. Anlık gelişmelerden, değişmelerden ve beklenmedik sürprizlerden hoşlanmazlar. Haklının yanındadır ve işbirliğine önem verirler.

Köpek burcu insanının ruhsal durumu farklılıklar gösterebilir. Biraz sakinleşmek için kendisini toplumsal ortamlardan soyutlayabilir. Aile fertlerine çok düşkündür ve onları her zaman muhafaza eder. Her koşulda dostlarına öneriler sunabilir. Sorunlarını partnerine anlatmaktan geri durmaz. Köpekler psikolojik sorunlar nedeniyle depresyona sürüklenebilirler. Ona destek olmak isteyenler de bu karamsar dünyaya girebilirler. 

kopek-burcu-ozellikleri.jpg


Köpek Burcunun Kişisel Özellikleri

Köpek burcu bireyi rahat, nazik, yalnızca kendisini değil başkalarını da düşünen, problemleri olan arkadaşlarının yanında olan bir karaktere sahiptir. Çin Astrolojisinde bu burç çok değerli bir mevkiye maliktir. Köpek adaletli olmanın ve doğruluğun sembolü olarak görülmektedir.

Hiçbir zaman düşünmeden hareket etmeyen köpekler atacakları her adımı planlayarak ve sonuçlarını düşünerek atarlar. Köpek burcu kişisi kolay kolay kimseye kötü tavırlar içinde olmaz ve kin beslemez.

Bu burca mensup olan kimseler etrafındakileri iyi ya da kötü olarak görür. Hayatındaki nesneler veya bireyler ya ak ya da karadır. Onlar için muallakta kalan hiçbir şey yoktur. Birisi haklıysa haklı, haksızsa haksızdır; güzelse güzel çirkinse de çirkindir. Köpekler herkesin göremeyeceğini görür, hissedemeyeceğini hisseder.

Yapılan iyiliklerin altındaki fenalığı, menfaatleri ve art niyeti ne pahasına olursa olsun ortaya çıkarır. Köpek insanı bu yüzden gözlerinizi kapatıp güvenebileceğiniz ve sezgilerine her daim inanabileceğiniz kişilerdir. Köpek burcu kişileri arkadaşlarını ömür boyu unutmaz ve onların yanında olur. 

kopek-burcunun-sahsi-hayati.jpeg


Köpek Burcu Sosyal Hayatı

Köpek kişileri Çin Astrolojisinin en zeki, ciddi ve yorgun ruhlu bireyleridir. Yaşadıkları ortamın adaletsizliklerini ve menfi taraflarını açıkça görerek her an eleştirirler. Bu nedenle neşeli ve huzurlu bir yaşam sürmeleri kolay değildir.

Köpek burcu kişileri çevresel koşulları ve toplumsal etmenleri değiştirmek amacıyla küçük yaşlardan beri mücadele ederler. Bunu sadece kendileri için değil, aynı zamanda iyi olduğuna emin oldukları insanlar için yaparlar. Yaşamı boyunca bu uğurda savaşan köpek burcu kişisi bu yüzden sık sık hayal kırıklıkları ile yüzleşir. 

İnsanları seven köpek burcu bireyi yine de çok kalabalık ortamlarda bulunmak istemez. İnsanların harici görüntüsüne ve fiziki cazibesine pek değer vermezler. Her an ciddi olan ve önemli konularda fikirler üreten köpek burcu insanı bulunduğu ortamlarda çok rahat hareket edemez dolayısıyla da eğlenemez. Delice eğlenen ve coşan kimselere anlam veremediği gibi onları eleştirmekten de geri durmaz.

Bu burca mensup olan kimseler işlerinden asılı olmayarak tüm çalışmalarda arka planda olmayı seçerler. Sosyal meselelerle iç içe oldukları için sosyal işler köpek bireyinin muvaffak olacağı, aynı zamanda kişisel olarak tatmin olacağı sahalardır.

kopek-burcunun-toplumsal-hayati.jpg


Köpek Burcu Duygusal Hayatı

Köpek burcu kişisi tanımadığı kimselere karşı temkinli ve şüphecidir. Yabancılarla dostane ilişkiler kurmakta çok da aceleci davranmazlar. Tüm bunlar köpeklerin soğuk ve önyargılı kimseler olduğunu düşündürse de durum hiç de böyle değildir. Köpek insanı karşısındakini benimsemeden önce birçok analiz yapar. Bu analizler ve gözlemler olumlu neticelenirse o kişi ile sıcak ilişkiler kurabilirler.

Köpekler duygusal olarak bağlandıkları insanlarla hayatlarını birleştirerek mutlu bir ömür sürerler. Son derece sadakatli ve karşı cinse bağlı olan köpek insanı güvenilir bir eş ve mükemmel bir ebeveyndir. 

Gururuna düşkün olan köpek burcu bireyleri hislerini açığa vurmakta utangaçtır. Dostluklarında mesafeyi korur ve her an tetiktedir. Savunmaya geçtiğinde ona bir şeyleri kabul ettirmek çok zordur. 

Her dönemde olması gerekenden daha dirayetli bir psikoljiye ve davranış şekillerine sahip olan köpek kişileri, hedefleri sebebiyle sevgi ve aşktan uzak kalabilir. Kendine has eşsiz ve benzersiz oluşunu, hedeflerinin olduğunu benimseyecek ve ona eşlik edebilecek kimselerle beraberlik kurmak ister.

kopek-burcunun-duygusal-hayati.jpg


Köpek Burcu Aşk Hayatı

Köpek burcu insanı, aşk hayatında birine bağlanırsa onsuz yapamayacak hale gelir. Birinden hoşlanıyorsa anında belli eder. Birlikte olduğu insanla birlikte duygusal veya romantik anlar yaşamayı sever. Özgürlüğüne aşırı derecede düşkündür kısıtlanmak istemez.

Köpek burcu insanı, anlayışlı, yardımsever, iyimser bir sevgili veya eş ister. Kendisinin kusurlarını yüzüne vurmayacak, iltifat edecek, kendisine aşık olduğunu belli ettirecek insanlarla birlikte olur.

kopek-burcu-ask-hayati.jpg


Köpek Burcu Cinsel Hayatı

Köpek burcu cinsel hayatta duygusal ve tutkulu olmaya çok önem verir. Cinsel ilişkide fiziği oldukça çekicidir ve cinsel ilişkiye ihtiyaç duyduğunda fiziğini kullanır. Partnerinin özel bir yaşamış gibi davranmasını ister. Köpek burcu insanı, cinsel ilişkide zevki arttırmak için bazı yollara başvurur. Köpek burcu insanı ile yaşadığı cinsel ilişkiyi çoğu insan unutamaz.

kopek-burcu-cinsel-hayati.jpg


Köpek Burcu Evlilik Hayatı

Köpek burcu insanı, evlilikte kararlarını genellikle partneriyle birlikte alır. Partnerine güveni sonsuzdur. Aşkında her daim dürüst olmaya çalışır. Bazen çok huysuz olur ve hiç olmadık şeylerden kavga çıkarır. Burada amaçladığı sizin güveninizi ve bağlılığınızı ölçmektir. Eğer siz onu fazla aramaz veya merak etmezseniz sizden soğur.

Eşinin sorunlarına çözüm aramaya çalışır ona her daim destek çıkar. Eşinin üzerindeki yükü alır gerekirse kendisi daha çok çalışır, yorulur ama onun yorulmasını istemez. Aşık olduğu zaman kendisini eşine adar ondan başkasını gözü görmez.

kopek-burcu-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Köpek Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum