Gülmekten Ağlatacak 16 En İyi Komedi Animesi | 2024

Gerçek dünyada güldüğümüz kadar ağlarız ve acılarımız çoğu zaman dinmez. Bu yüzden mutlu olmanızı sağlayacak komedi animelerini sizler için derledik.
Gülmekten Ağlatacak 16 En İyi Komedi Animesi | 2024

Hayatta her şey mükemmel gitmez. Güldüğümüzden daha fazla ağlarız. Biz de sizler için komedi animelerini derledik. Listemizde yer alan animeleri izlerken günlerin getirdiği zorlukları kahkahalarla aşacaksınız.

İşte En İyi 16 Komedi Animesi...

1. Aharen-san wa Hakawenai

Komedi Animesi
Küçük ve sevimli, sesi pek çıkmayan öğrenci Reina, diğer insanlarla olan ilişkisinin yakınlığını belirtme konusunda fazlaca berbattır. Onun tuhaflıklarını anlamaya çalışan tek kişi ise onun yanında oturmakta olan Raidou’dur. İkili kendileri gibi tuhaf olan dostlukları ile farklı maceralara atılır.

TürKomedi
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularInori
Minase
Takuma
Terashima
Tomori
Kusunoki

2. Futoku no Guild

Komedi Animesi
Yetenekli avcı Kikuru, gençliği harcamaktan korktuğu için emekli olmaya karar verir. Yerini alabilecek birisini bulmak isterken, loncanın yanına vermiş olduğu kızlarla başına tonlarca bela gelmeye başlar.

TürKomediFantastik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTaichi
Kawazoe
OyuncularShari
Belafonte
Mackenro
Alexander
Michael
Marcel

3. Koi wa Sekai Seifuku no Ato de

Komedi Animesi
Halkın gözünde Fudıa ve Desumi, hiçbir ortak noktaları olmayan yeminli düşmanlardır. Fudou’nun görevi dünyaya barış sağlamaktır. Desumi dünya hakimiyetini almak isteyen örgütün lideridir. Desumi ve Fudou, birbirlerinin gırtlağına dayandıklarında ise yasak bir aşk ortaya çıkar. Randevulara çıkan ve birbirlerine şeker pişiren iki insan haline dönüşürler. Aksiyon komedi türünün en iyi örneklerinden birisi olan bu yapımı izlemeniz gerekmektedir. 

TürAksiyonKomedi
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularYusuke
Kobayashi
Ikumi
Hasegawa
Nene
Hieda

4. Food Wars

Komedi Animesi
Souma, Japonya’da küçük bir restoran sahibinin oğludur. Yaşına göre kolayca yeni yemekler bulabilmektedir ve kimsenin kullanmadığı malzemeler ile yapmış olduğu kombinasyonlar beğenilir. Souma’nın lokantasının sahibi olan babası, arkadaşının yanında çalışmak için aile şirketinden ayrılır. Souma ise yemek becerilerini geliştirmek ve restoranını kurtarmak için Japonya’nın en iyi aşçılık akademisine giriş yapar.

TürKomediDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2015
OyuncularKappei
Tamaguchi
Yoshitsugu
Matsuoka
Minami
Takahashi

5. Horimiya

Komedi Animesi
Ultra popüler Kyoko uçarı bir liseli kız gibi görünüyor olsa da basit bir ailesi bulunmaktadır. Öte yandan, gözlüklü Miyamura kasvetli bir lise hayranıdır. Kötü çocuk çizgisi içerisinde olan ve piercing takmaktadır. Beklenmemiş bir şekilde birbirlerine benzeyen ikilinin karşılaşması işleri tamamen değiştirir.

TürKomediDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularHaruka
Tomatsu
Koki
Uchiyama
Seiichiro
Yamashita

6. Gintama

Komedi Animesi
Gintoki, samuray olarak geçmişte savaşlarda yer almıştı. Lakin şimdi isimsiz bir samuray olarak kendisini geçindirmeye çalışır. Gintoki, sürekli olarak zorlukların üstesinden nasıl geleceğini öğrenir. Bu sırada iki genç olan Kagura ve Shinpachi isminde maceracılar ile tanışır. Eski arkadaşı olan Katsura’nın yanında da çalışan Gintoki, büyük bir amaç için Shinsengumi isimli örgütün kuruluşuna yardım eder.

TürAksiyonKomedi
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2005
OyuncularTomokazu
Sugita
Daisuke
Sakaguchi
Rie
Kugimiya

7. K-On!

Komedi Animesi
Lise öğrencilerinden oluşan Houkago Tea Time’da müzik aletlerini çalmaya çalışmak önceliktir. Grubun amacı, lisede öğrenciler arasında popüler olmaktır ve mezun olmadan önce de müzik yapabilme fırsatı elde etmektir. Kısa komedi animeleri arıyorsanız eğer bu animeye bir şans vermeniz gerekmektedir. 

TürKomediDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2009
OyuncularAki
Toyosaki
Yoko
Hikasa
Satomi
Sato

8. Lucky Star

Komedi Animesi
Okulda eğlenmek, birlikte ödevler yapmak, yemek pişirmek ve daha fazlası tüm gençlerin hayalidir. Izumi ve arkadaşları bu ve buna benzer aktiviteler ile uğraşmaktadır. Bu rahatlatıcı süreçler ise onlar için komik nedenler doğurmaktadır.

TürKomediAile
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2007
OyuncularAya
Hirano
Emiri
Kato
Kaori
Fukuhara

9. Love, Chunibyo &  Other Delusions

Komedi Animesi
Yuuta, Chuunibyou Sendromu isminde bir hastalığa sahip olan ve aşırı özgüvenli bir ortaokul öğrencisidir. Utanç verici geçmişini gömmek ve lisede yeni bir hayata başlamak istese de her şey boşa gitmeye başlar. Eski Yuuta’yı tanıyan bir arkadaş ile yeniden tanıştığında geçmişindeki utançlar gün yüzüne çıkmaya başlar.

TürKomediDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2012
OyuncularJun
Fukuyama
Maaya
Uchida
Chinatsu
Akasaki

10. The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Komedi Animesi
Kyon, lisenin ilk gününde Haruhi isminde bir kız ile tanışır. Kız yalnızca uzaylılarla, zaman yolculuklarıyla ve daha nicesiyle ilgilenmektedir. Önüne sunulan okul sonraki kulüplerinden de pek hoşlanmaz ve yeni bir kulüp kurar. Kulübüne sessiz bir kitap kurdu olan Kyon’u, Mikuru adındaki utangaç genci ve güzel Itsuki’yi alır. Kyon dışında her biri Haruhi’nin tanışmak istediği grupların gizli parçasıdır.

TürKomediFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2006
OyuncularTomokazu
Sugita
Aya
Hirano
Minori
Chihara

11. Haven’t You Heard? I’m Sakamoto

Komedi Animesi
Lise birinci sınıf öğrencisi Sakamoto okulun en havalısıdır. Okul başlar başlamaz herkesin dikkatini çekmiştir. Kızlar onu sever, erkekler de sürekli onunla takılarak havalı olmaya çalışır. Okulda oyun oynamaya davet edildiği anda herkesi ezerdi. Sakamoto soğukkanlı ve mesafeli gibi görünüyor olsa istediği anda başkalarına da yardım edebilmektedir.

TürKomedi
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularBryson
Baugus
Hikaru
Midorikawa
Houston
Hayes

12. The Daily Lives of High School Boys

Komedi Animesi
Liseli erkekler gerçekten de basit ve meraklı varlıklardır. Tek bir şey istiyorlardı o da kızlardı. Lakin genç erkekler kızlar hakkında da bir şey bilmemektedir. Erkekler, kızların düşünce süreci, eylemleri, görüşleri ve daha nicesi hakkında öğrendikleri bilgilerle şaşkına dönmektedirler. Kendi aralarında uydurmuş oldukları asılsız teorileri tartışarak saatler harcarlar. Saçma sapan şeyleri konuşarak da gereksiz cesaretler ortaya çıkartıyorlar.

TürKomediDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2012
OyuncularTomokazu
Sugita
Kenichi
Suzumura
Daisuke
Namikawa

13. The World God Only Knows

Komedi Animesi
Keima, dijital kız arkadaşlarının peşinden koşarak 2 boyutlu dünyaya dalmayı sevmiştir. Lakin gizemli bir e-postayı yanıtlaması ile kendisini iblis Elsie’nin yer altı dünyasında yer alan kayıp ruhları yakalamakta görevli bulur. Bu ruhların kalplerindeki boşluğu doldurması ve ruhlarını serbest bırakması gerekmektedir. Aynı zamanda kendisini motive ederek gerçek hayattaki kadınları da etkilemesi gerekmektedir.

TürKomediRomantik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenKazuaki
Ishibashi
OyuncularHiro
Shimono
Kanae
Ito
Luci
Christian

14. Nisekoi!

Komedi Animesi
Raku bir lise öğrencisidir. Aynı zamanda Shuei-gumi isminde bir Yakuza ailesinin tek varisidir. On yıl önce Raku bir söz vermişti. Genç bir kızla tanışmış ve yeniden bir ara geldiklerinde evlenecekleri üzerine söz vermişlerdi. O zamandan beri Raku, kızın vermiş olduğu kolyeyi hep saklamıştır. O sıralarda sınıfına transfer olan Chitoge, Raku’nun tüm hayatını alt üst eder. Tuhaf olaylarla da ikili sahte bir sevgililik başlattı. Romantik komedi türünden bir anime arıyorsanız bu animeye şans verebilirsiniz. 

TürKomediRomantik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2014
OyuncularKoki
Uchiyama
Nao
Toyama
Kana
Hanazawa

15. Dorohedoro

Komedi Animesi
Çukur olarak bilinen kasvetli bir şehirde, Büyücüler klanı, kara sanatlarda korkunç deneyler için kobay aramaktadır. Karanlık bir sokaktan geçen Nikaidou, sürüngen kafalı ve kötü bir hafıza kaybı yaşamış olan Caiman’ı bulur. Büyüyü geri almak için, doğru olan öldüreceklerini umarak Çukurdaki Büyücüleri avlayıp öldürmektedir. Lakin Baş Büyücü, bir kertenkele adamın halkını katlettiğinin haberini aldığı anda işler değişir.

TürAksiyonKomedi
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularWataru
Takagi
Reina
Kondoy
Ken’yu
Horiuchi

16. Bokura no Nanokakan Sensou

Komedi Animesi
Yaz tatilinin hemen öncesinde, birinci sınıf erkek öğrencilerinin hepsi ortadan kaybolur. Öğrenciler nehrin yakınında terk edilmiş bir fabrikada saklanmaktadır ve burada yetişkinlere isyan etmek için bir kuruluş inşa etmişlerdir.

TürKomediAksiyon
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenYuta
Murano
OyuncularTakumi
Kitamura
Kyoko
Yoshine
Rie
Miyazawa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum