Kerim Aksu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Kerim Aksu, 1969 yılında Giresun'da doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Kerim Aksu hakkında tüm bilmek isteyeceklerinizi bu içeriğimizde derledik.
Kerim Aksu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Kerim Aksu Biyografisi

Kerim Aksu; 9 Mart 1969 yılında Giresun Merkez’de dünyaya geldi. Giresun Gazi Paşa İlköğretim Okulu’nda ilköğretimini tamamladı. Merkez ortaokulunda ortaöğrenimini tamamladı. Yabancı dil öğrenmek için 1983 ve 1984 yılları arasında Almanya'ya giderek burada dil kursunda eğitim gördü. 1987 yılında Türkiye'ye döndü ve Giresun Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Kütahya Meslek Yük. Okulu İnşaat bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatını tamamlayan Aksu, siyasete olan merakından dolayı siyasi çalışmalara katılmaya başladı.

kerim-aksu-biyografisi.jpg


SHP Gençlik Kolları

CHP'den önce 1992 yılında girdiği SHP Üyesi ve Gençlik Kolları Giresun İl Başkanlığı’nda başkanlık görevini yürüttü. Siyasi hayata ilk adım atışı bu görev ile olmuştur. 1995 - 1997 yılları aralığında vatani görevini tamamlamak üzere Ankara'da bulundu, vatani görevini tamamlayan Aksu, 1997 yılında iş hayatına giriş yaptı. Giresun'da kendi işlettiği beyaz eşya mağazasını kurdu ve halen bu sektörde faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

shp-genclik-kollari.jpg


CHP Meclis Üyeliği

CHP Giresun Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaparken Belediye Başkan Vekilliği görevini de yerine getirdi (1999 - 2004). CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı (2003 - 2008) yılları arasında bu görevlerde bulundu. 2008 - 2009 yılları aralığında ise CHP Giresun İl Başkanlığı görevinde bulundu. Emin adımlarla sürdürdüğü yükselişini başarılarıyla sağlamlaştırdı.

chp-meclis-uyeligi.jpg


Giresun Belediye Başkanı

29 Mart 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkanı olarak seçildi ve görevini başarıyla sürdürdü. Halkın güvenini kazanan Kerim Aksu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde tekrar başkan seçilerek görevini ara vermeden devam ettirmektedir. Belediye Başkanı olarak halkına sunduğu üstün hizmet anlayışı ile kendini çok sevdiren Aksu, Belediye Başkanlığı görevini halen devam ettirmektedir. Kendileri evli ve iki kız babasıdır.

giresun-belediye-baskani.jpeg

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.