Kedim Nasıl Kilo Alır? En İyi 6 Yüksek Kalorili Kedi Maması

Kedinizin her daim sağlıklı bir vücut yapısı ve ideal kiloya sahip olması için üretilmiş en iyi yüksek kalorili kedi maması markaları, çeşitleri, fiyatlar
Kedim Nasıl Kilo Alır? En İyi 6 Yüksek Kalorili Kedi Maması

Kedim nasıl kilo alır?

Sağlıklı yetişkin kediler, yıllar boyunca hemen hemen aynı ağırlıkta kalma eğilimindedir. Bu nedenle, kediniz kilo kaybediyorsa, altta yatan bir tıbbi sorunu olabilir. Kediler ameliyat, hastalık veya başka bir duruma bağlı olarak kilo kaybına uğrayabilir. Kedinizin yağlı bir vücuda sahip olmadan sağlıklı kilosuna kavuşması, sıhhatli ve hayati organlarının düzgün işlemesi için kaliteli diyet kedi maması tüketmesi gerekmektedir.

Kedinizi kilo aldırma diyetine sokmadan önce ideal kilosunu öğrenmeniz ve kedinize buna göre mama vermeniz oldukça önemlidir. Ayrıca kedinize fazla mama vermeniz daha fazla kilo alacağı anlamına gelmeyecek. Siz her daim kedinize uygun ölçeklerde içeriğinde kaliteli besinlerin yer aldığı yüksek kalorili kedi mamaları vermelisiniz.

Kilo Aldırıcı En İyi Kedi Maması Listesi

SıraMarkaYaş Grubuneoldu Puanı
1Mera Insect SensitiveYetişkin10/9.8
2N&D PrimeYetişkin10/9.9
3Hills AdultYetişkin10/9.5
4LaVital KittenYavru10/9.5
5Pro Plan DelicateYetişkin10/10
6Royal Canin Fit 32Yetişkin10/9.9
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

Kilo Aldırıcı En İyi Kedi Maması Tavsiyesi

Kilo kaybına son veren en iyi kilo aldırıcı kedi maması markaları:

1. Mera Insect Sensitive Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-008.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Kilo aldırıcı mama önerisi listemizin başında gelen Mera Insect Sensitive, içeriğinde ki yüksek besin değerleri sayesinde zayıf kedilerin kilo almasına yardımcı oluyor. Son derece kaliteli ve yüksek kalorili içeriği sayesinde zayıf kedilerin sağlıklı büyümesine katkıda bulunan bu mama, kedim neden kilo almıyor diyen hayvan sahiplerinin en büyük tercihi arasında yerini alıyor.

2. N&D Prime Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

N&D Prime Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, içeriğinde ki kaliteli besin değerleri sayesinde kedinizin kilo problemini kolayca çözmektedir. Küçük dostunuzun günlük alması gereken protein ve kalorileri kolayca sağlayan bu ürün, aynı zamanda kedinizin sağlıklı bir gelişime sahip olmasını desteklemektedir.

Enerji değeri EM Kcal/Kg 4178 - Mj/Kg 17,48 olan N&D Prime Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, düşük gilisemik indekse ve kardiyovasküler sistemin korunmasına yardımcı olmaktadır. Ürünün içerisindeki balkabı kedi sindirimini desteklerken bağırsak hareketlerini de düzenlemektedir.

3. Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Kediniz, lezzetli sos içerisindeki nefis et parçalarından oluşan Hills science plan adult kedi mamasının tadına bayılacak. Kedilerin olgunluk çağında enerji gereksinimlerini karşılamak için özellikle formüle edilmiş tam dengeli mükemmel lezzette beslenme. Yüksek kaliteli ve sindirimi kolay malzemelerle üretilmiştir.

Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kalp sağlığı için gerekli taurin ve böbrekler ile idrar kesesini desteklemek için dengeli mineraller içermektedir. Tüm bunların yanında yağsız kaslar için yüksek kaliteli protein, sağlıklı bir deri ve parlak tüyler için Omega 3-6 yağ asitleri ve E Vitamini açısından zengindir.

4. LaVital Kitten Somonlu Yavru Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-006.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Lavital Kitten Somonlu Yavru Kedi Maması , kaloriye ihtiyaç duyan yavru ve büyüme (3 hafta - 12 ay) dönemindeki kediler için özel olarak üretilmiştir. Kaliteli ve sindirim oranı yüksek içerikle formülüyle küçük dostunuzun sağlıklı büyümesini destekleyen bu ürün, bağırsak aktivitesini destekleyen bir prebiyotik olan frukto-oligosakkarit içermektedir.

Tüm bunların yanında özel seçilmiş doğal antioksidanlar, serbest radikallerle savaşarak bağışıklık sistemini desteklemektedir. İçeriğindeki balık ve diğer tahıllar sayesinde kedinizin ihtiyacı olan enerjiyi kolayca almasına yardımcı olan Kitten Salmon Formula, her cins kedinin tüketimine uygun olarak hazırlanmıştır.

5. Pro Plan Delicate Kuzu Etli Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Proplan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kilo veren ve kalori alması gereken kediler başta olmak üzere zor beğenen seçici kediler için özel olarak formülize edilmiştir. Tüm bunların yanında deri ve sindirim hassasiyeti bulunan kediler için de kullanılabilir. Proplan kuzu etli kedi maması oldukça zengin bir formülizasyondan oluşturulmuştur. Böylece kediniz kilo kaybı yaşamadan Proplan kuzu etli kedi mamasıyla korunur.

Ayrıca eşsiz ciğer kaplama metodu sayesinde mükemmel lezzetini koruyan proplan kuzu etli kedi maması, hassas cilt ve sindirime sahip kediler için en ideal mamalardan biri olarak ortaya çıkmaktadır. Hızlı çözünen lif, kolay sindirime önem vererek formülize edilmiştir. Proplan kuzu etli kedi mamasının içerisinde cilt rahatsızlığını azaltmaya yardım etmek için omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin yanında çinko ve B vitamini içeriğinde bulundurulmuştur. %40 oranında tartar azaltmaya yardımcı olduğu kanıtlanmış özel bir mama yapısı vardır.

6. Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması

yuksek-kalorili-kedi-mamasi-007.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kedilerin ideal kilosunu korumaya yardımcı olmak üzere ayarlanmış kalori içeriğine sahiptir. Kediler yetişkinliğin tüm gerekliliklerini karşılamak için yüksek kalitede beslenmeye ihtiyaç duymaktadır.

Fit 32 yetişkin kedilerin sağlığını korumak için doğru düzeyde yararlı besinler içerir. Aynı zamanda özel lifler sayesinde yutulan tüylerin atılmasını sağlamaya yardımcı olur. Sindirim problemlerine karşı yetişkin bir kedinin üriner sistem sağlığını korumaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir.

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Kedi Ödül MamalarıEn İyi Kedi Kumu Markaları

Kedinizin kilo almasına nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Kedinizin sağlıklı bir şekilde kilo alması için düzenli beslenme ve kaliteli besin değerleri tüketmesi gerekmektedir. Kedinizin yemek sırasında kendini relax hissetmesi ve strese girmemesi oldukça önemlidir. Kilo problemi olan ve kediye nasıl kilo aldırılır? diye soran evcil hayvan sahiplerinin:

  • Porsiyonları öğünlere bölerek düzenli ve sık aralıklarla vermek,
  • İştahsızlık problemini gidermek için kaliteli ve lezzetli kedi mamaları vermek,
  • Yemeğini yerken onu izlememek ve dokunmamak,
  • Mamasını kolayca yiyebileceği bir kapta tüketmek,
  • İştahını kabartacak birbirinden güzel konserve kedi mamalarıyla ödüllendirmek.

Yukarıda belirtmekte olduğumuz durumlar siz değerli evcil hayvan sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar arasındadır. Tüm bunların yanında kedinizde anormal bir kilo kaybı varsa derhal en yakın veterinere başvurmayı unutmayın.

Kediniz kilo alırken sindirimine dikkat edin!

Kediniz hastalık nedeniyle kilo verdiyse, kilo alımı sırasında sindirim sistemini yormamanız gerekmektedir. Kedilerin sindirimi insanlarınkinden hassastır ve çeşitlendirilmiş bir diyetle baş edebilecek durumda değildir. Bunlar mide rahatsızlığına, hatta daha fazla kilo kaybına neden olabilir. Bu sebeple kedinizi kaliteli hazmı kolay yüksek kalorili besinlerle büyütmeniz gerekmektedir. Hazımsızlık yaşayan kediler için üretilmiş en iyi sindirim hassasiyeti kedi mamalarına göz atmak için buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum