Kediler Nasıl Ödüllendirilir? En İyi 5 Kedi Ödül Maması

Kediler için ödül lezzetli mamalar, interaktif oyunlar, gezdirme, sevgi gösterisi ve oyuncaklar ibarettir. İşte en iyi kedi ödül mamaları..
Kediler Nasıl Ödüllendirilir? En İyi 5 Kedi Ödül Maması

En İyi Kedi Ödül Mamaları

Kedi Ödül Mamaları

Kedileri eğitmenin veya yeni bir şey öğrenmenin en iyi yolu, olumlu takviye ve ödüllerin doğru kullanımıdır. İnsanlar kedilerini şımartmayı, onları mamalarla ve sevgiyle süslemeyi severler . Vurdumduymaz tavırlarıyla asla kendinden ödün vermeyen bu sevimli dostlarımız ise kendilerine sunulan ikramlar karşısında bir hayli mutlu olacaklardır. 

Kedinizi motive etmek ve yaptığı güzel şeyleri tekrarlamasını sağlamak için onlara belli aralıklarla ödül mamaları verebilirsiniz. Kilo almaya meyilli bu sevimli dostlarınız için besleyici, lezzetli ve sağlığa faydalı ürünler seçmeniz gerekmektedir. Kedinize oyuncak, gezinti, interaktif oyun ve sevgi dışında ufak ödül mamalarıyla onurlandırabilirsiniz. 

1. Miamor Kedi Ödülü Hassas Kediler için Tavuklu Kedi Ödül Maması

Kedi Ödül Mamaları

Miamor Kedi Ödülü Hassas Kediler için Tavuklu Kedi Ödül Maması, adındanda anlaşılacağı gibi kedilerin damağında eşsiz bir tad bırakacak spesiyal yemeklerdendir. Kedinizi ödüllendirmek sitediğinizde gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bu ürün, hassas mideye ve damağa sahip kediler için özel olarak formüle edilmiş parça tavuklardan oluşmaktadır. Yaşlı ve fazla kilolu kedilerin dahi tüketimine uygun olan Miamor Kedi Ödülü Hassas Kediler için Tavuklu Kedi Ödül Maması, az yağlı ve kolay sindirilebilir içeriği ilekatkı maddesi içermemektedir. 

Ödül Maması Satın AL


2. Gimcat Baby Tabs Yavru Kediler İçin Vitamin Tableti

Kedi Ödül Mamaları

Gimcat Baby Tabs Yavru Kediler İçin Vitamin Tableti, 12 ayrı vitamine sahip doğal kalsiyum ve taurine içeriğiyle yavru kedilerin sağlıklı gelişimini destekleyen bir ödüldür. Kediniz sağlıklı ve güçlü bir yaşama kolayca adım atmasına izin veren bu ürün, taurin ilavesiyle görme, duyma ve kalp fonksiyonlarını desteklemektedir. Aynı zamanda L carnitine içeriğiyle enerji metabolizmasını dengelemektedir. Gimcat Baby Tabs Yavru Kediler İçin Vitamin Tableti içerisinde süt ve süt ürünleri, maya, bitkisel ve hayvansal yağ,  şeker, sebze ve türevleri, et ve hayvansal yan ürünler ile beraberinde  zengin mineraller içermektedir. 

Ödül Maması Satın AL


3. Animonda Tavuk ve Yeşil Midyeli Kedi Ödülü

Kedi Ödül Mamaları

Animonda Tavuk ve Yeşil Midyeli Kedi Ödülü, her tür kedinin afiyetle tüketeceği eşsiz malzemelerden üretilmiştir. Doğal ve katkısızdır, yapay renklendirici ve aroma içermeyen bu ürün, kedinizin özel besinsel ihtiyaçlarını, beğenisine göre karşılamak için harika bir ödül mamasıdır. İçeriğinde kullanılan malzemenin kalitesi ve aroması kedinizin hayır diyemeyeceği lezzeti meydana getirir.Günlük olarak kedinizi ödüllendirerek sevindirebilirsiniz.Tam ve dengeli bir besin kaynağıdır.Günlük olarak yetişkin bir kediye 5-10 adet verilebilir. İçeriğinde %99 tavuk eti, %1 yeşil kabuklu midye ve aalitik bileşenlerinde protein % 40, yağ % 24, ham selüloz % 0,8, ham kül % 5, nem % 15 oranlarına sahiptir. 

Ödül Maması Satın AL


4. Schesir Doğal Alabalık ve Papayalı Kedi Çorbası 

Kedi Ödül Mamaları

Schesir Doğal Alabalık ve Papayalı Kedi Çorbası, ilave renklendiriciler ve koruyucular içermeyen% 100 doğal içeriklerle yapılır. İçeriğindeki besinleri buharla pişirerek tüketilebilir hale getiren marka, yetişkin kediler için eşsiz bir lezzet ortaya çıkartmaktadır. Yabani orkinos ve papaya ile yapılan bu kedi ödül maması, tadı ve lezzetiyle tüm cins kediler tarafından yaygın olarak sevilir. Schesir Doğal Alabalık ve Papayalı Kedi Çorbası, kedinizi mutlu etmenin en kolay yolu olacak. 

Ödül Maması Satın AL


5. Flamingo Chick'n Naturel Kedi Ödülü 

Kedi Ödül Mamaları

Flamingo Chick'n Naturel Kedi Ödülü, %100 doğal etten üretilmiştir. İçeriğindeki düşük yağ oranı sayesinde sağlıklı kas yapısını destekleyen bu ödül maması, yüksek protein oranı ile kedinizin gelişimine destek olmaktadır. Öte yandan ahzımsızlık sorunu yaşayan kedilerin dahi kolayca sindirebileceği bu ödül maması, normal prosiyonlarda verilmesi durumunda diğer öğünlerin aksamasına sebep olmayacaktır. Kedinizi ödüllendirmek ve ona eşsiz bir akşam yemeği sunmak için Flamingo Chick'n Naturel Kedi Ödülünü demeniz gerektiğini unutmayın.

Ödül Maması Satın AL


Kediler nasıl ödüllendirilir?

Kedi Ödül Mamaları

Kedilerde pozitif pekiştirme, ebeveynlerin arzu edilen bir şey veya  bu davranışın tekrarlanma olasılığını arttırmak için kedilerine bir ödül vermesi olarak tanımlanır. Kediler pozitif takviye sayesinde birçok şeyi öğrenir. Kediler için favori ödüller arasında lezzetli mamalar, interaktif oyunlar, gezdirme, sevgi gösterisi ve oyuncaklar yer almaktadır. 

  • Kedileri mamayla ödüllendirme

Kedinizi mamayla kolalıkla ödüllendirebilirsiniz. Özellikle kedilerin asla hayır diyemeyeceği birbirinden lezzetli ıslak ve kuru kdi ödül maması satın alarak onların heyecandan zıplamalarını seyredebilirsiniz. Kediniz için ucuz fiyata kaliteli ödül maması almak için buraya tıklayınız.

  • Kedileri oyunla ödüllendirme

Muhtemelen oyun her kedinin bayıldığı bir aktivitedir. Özellikle onların avcılık içgüsüsünü ortaya çıkartan veya yakalama oyunları bir hayli eğlenceli gelecektir. Kedinizin günlük aktivitelerini yapmasına yardımcı olan birbirinden güzel kedi oyuncak modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.

  • Kedileri gezdirerek ödüllendirme

Kediler doğası gereği meraklı hayvanlardır. Bu dışarıya olan merakında en büyük göstergesidir. Kedinizi kontrollü bir şekilde kedi ipi ve kedi tasması kullanarak gezintiye çıkartabilirsiniz. Kediniz çevrede olup bitenler seyrederken bir yandan da egzerini yapmış olacak. Kedinizi gezintiye çıkartmadan önce ucuz fiyata sağlam kedi tasması, kedi boyunluğu ve kedi ipi almak için buraya tıklayınız. 

Önerilen İçerik: En İyi Kedi Maması Markaları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.