Kağan Söylemezgiller Kimdir

Kağan Söylemezgiller, 4 Mart 1988’de Almanya’nın Stuttgart kentinde dünyaya gelen Türk futbolcudur. Kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takım seviyesinde orta saha pozisyonunda görev almaktadır.
Kağan Söylemezgiller Kimdir

Kağan Söylemezgiller Biyografisi

Kağan Söylemezgiller’in Kulüp Kariyeri

Kağan Söylemezgiller, futbol kariyerine ilk olarak 2006 yılında Stuttgarter Kickers takımının alt yapısında başladı ve bir sene sonra Stuttgart’ın alt yapısına geçiş yaptı. Bir sezonda burada genç takımlarda forma giyen Kağan, Kirchheim Teck takımına transfer oldu ve burada 87 maça çıkıp 3 gol attı. Profesyonel kariyerine başlayan Türk futbolcu, 2009 yılında Ankaragücü’ne transfer oldu ve 2 sene içerisinde 44 maça çıkıp 1 gol attı.

kağan söylemezgiller kardemir karabükspor

2012-2013 sezonunda ise ligin bir başka ekibi Kardemir Karabükspor’a transfer oldu. Bir sezon boyunca oynadığı Karabükspor’da 34 maça çıktı. Sezonun sonunda ise Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile anlaştı. Burada istenileni veremeyen Kağan, 2 yıl içerisinde 30 maçta yer aldı. 2015-2016 sezonu öncesinde ise birçok Türk futbolcunun transfer olduğu FC Will 1900’e transfer oldu.

Kağan Söylemezgiller’in Milli Takım Kariyeri

Kağan Söylemezgiller, milli formayı kariyerinde ilk kez 2011 yılında Türkiye A2 takımında yer aldı ve burada 10 maçta sahne aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.