Kısa Saç Modelleri - En İyi 10 Kadın Kısa Saç Modeli

Saç modelleri arasında son yılların en trend kadın kısa saç modellerini bu listede bir araya getirdik. İşte en çok sevilen kısa saç modelleri.
Kısa Saç Modelleri - En İyi 10 Kadın Kısa Saç Modeli

Kısa Saç Modelleri

Kadın saç modellerinde yapılan değişimler sayesinde, yeni sezonda yine cıvıl cıvıl saç modelleri karşımıza çıkacak. Özellikle magazin dünyasında kendinden söz ettiren ve kısa sürede kadınların dünyasında trend modeller haline gelen saç modelleri, değişik tasarımları ile sokak modasını aydınlatan saçlar oldu. Bu yazımız, saçlarında yenilik yapmak isteyenlere özel olarak hazırladığımız en beğenilen kısa saç modelleri kadın grubunu ilgilendiriyor.

Bazı saç tasarımları, moda dünyasının ünlüleri tarafından kullanıldığı için daha fazla tercih edilir. Bu sezonda da yine ünlülerin dünyasında kendinden söz ettiren birçok kadın kısa saç modeli bulunuyor. Her birini değerlendirerek kendi stilinizi daha rahat bir şekilde oluşturmanız için beğeninize sunuyoruz.

1. Peri Modeli Kısa Saç

kısa saç modelleri kadın

Peri modeli kısa saç, diğer saç modellerine göre biraz daha cesaret isteyen bir modeldir. Erkeksi bir görünümün yanında, sarıya boyatıldığında gayet hoş bir tablonun ortaya çıkmasını sağlayan bir modeldir. Ünlülerin dünyasında bu saç modelini yapan Michelle Williams, saçlarında yaptığı bu değişim ile bir hayli ilgi toplamayı başarmıştı.

2. Bob Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

Son dönemlerin en beğenilen kadın saç modelleri arasına girmeyi başaran bob model, daha farklı bir imaj yaratmak isteyenlerin ilk tercihlerindendir. Yanlardan iyice kısaltılmış üstlerden ise uzun bırakılan bu saç modeli, ünlülerin dünyasında Katy Perry ile moda haline gelmeye başladı. Ek olarak bu modelin 2020 kısa saç modellerin arasında çok tercih edildiğini söyleyelim.

3. Katlı Kısa Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

En güzel kadın saç modelleri arasında yer alan ve cesur kadınların tercih ettiği katlı saç modeli de yine tarzını değiştirmek isteyenlere önerilebilecek en güzel modellerden biridir. Scarlett Johannson’un bu modeli yapmasından kısa süre sonra moda dünyasında bir hayli ilgi uyandırmaya başlayan katlı kısa saç modeli, yeni sezonda da karşımıza çıkmasını beklediğimiz tasarımlardan biridir.

4. Yandan Ayrılmış Kısa Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

Eskilerin modası olan ve yenilenen haliyle oldukça çekici bir hal alan yandan ayrılmış kısa saç modeli, özellikle davetlerde boy göstermek isteyenlere sunulabilecek en güzel kadın saç modellerinden biridir. Ünlülerin dünyasında Twiggy’nin kullanmasıyla daha bir popülarite kazanmaya başlayan bu saç modeli, sezonun beğenilen modelleri arasında da yerini alıyor.

5. Dağınık Kısa Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

Kadınlarda daha farklı bir havanın esmesini sağlayan dağınık kısa saç modeli, özgüveni yüksek olan kadınlara önerilebilecek en iddialı saç modellerinden biridir. Güzel aktör Jennifer Lawrence’nin uygulaması ile popüler bir hal almaya başlayan bu saç modeli ile beklediğinizden çok daha güzel bir görünüme ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

6. Islak Görünümlü Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

Kadınlarda oldukça çekici bir havanın esmesini sağlayan ve bir hayli dikkat çeken ıslak görünümlü saç modeli, sokak modasında da ünlülerin dünyasında da abiye saç modeli olarak en çok tercih edilen tasarımlardan biridir. Tabi ki Linda Evangelista, bu modeli yaptıktan sonra saç modelinin yıldızı daha bir parlamaya başladı. Siz de yeni sezonda bu saç modelini deneyerek farklı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

7. Platin Renk Kısa Saçlar

kısa saç modelleri kadın

Platin saç rengi aslında hem uzun hem de kısa saç kesimine uyum sağlayan bir renktir. Ama kabul edelim ki kısa saçlarda çok daha güzel bir hava sağlıyor. Bu modeli yapan çok sayıda ünlünün olması, saç modelinin kısa sürede moda dünyasının en beğenilen saç tasarımları arasına girmesini etkiledi. Davetlerde boy göstermek ve farklı bir duruş sergilemek için kesinlikle tercih edilmesi gereken modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

8. Hacimli Kısa Saç Modeli

kısa saç modelleri kadın

Kısa saç modelleri her kadına yakışmaz. Ama giyimine dikkat eden ve biraz da cesaretini toplayan kadınlarda oldukça güzel bir görünümün oluşmasını sağlar. 2020’nin en beğenilen kadın saç modelleri arasında yer alan hacimli kısa saç modeli, yeni renk seçenekleri ile daha bir çekici hal almış. Kesinlikle saç uzmanınızdan bu model hakkında daha fazla bilgi edinerek saçlarınıza yeniden şekil vermenin farklı boyutunu değerlendirmenizi öneririz.

9. Romantik Dalgalar

kısa saç modelleri kadın

Saçlarınızda farklı bir görünüm oluşturmak ve istediğiniz stili elde etmek için moda dünyasının saç tasarımları ile ilgili yaptığı yeni çalışmaları değerlendirmeniz gerekir. Yeni sezonda karşımıza bir hayli çıkmasını beklediğimiz romantik dalgalar, yeni sezonun en trend saç modelleri arasında yer alıyor.

Kısa saç modellerini detaylıca inceledik. Farklı saç modelleri denemek isterseniz "Örgülü Saç Modelleri" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.


Saçlarınıza Şekil Vermeden Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yukarıda saydığımız saç modelleri hem giyime göre hem de kişinin stiline göre değerlendirebileceği saç modelleridir. Ancak her kadına yakışabileceği konusunda emin olmadığımızı söylemek istiyoruz. Bu yüzden saç modeli tercihinde bulunmadan önce çevrenize danışarak veya saç tasarımcınızdan fikir alarak hangi modelin daha çok yakışacağını belirlemenizi öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum