En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Doğal özlerden üretilen deodorantları detaylıca inceledik. Bu içeriğimizde kalıcı ve güzel kokuya sahip en iyi kadın deodorant önerilerini bulabilirsiniz.
En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Kadın Deodorant Önerileri

Kadınların en çok kullandıkları kozmetik ürünlerinden bir tanesi olan deodorantlar hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde kadınlar tarafından en çok önerilen deodorantlar yer alıyor.

Deodorant tavsiyeleri içeriğimizde Rexona, Avon, Garnier ve INCIA gibi en iyi deodorant markalarının modellerini bir araya getirdik. İçeriğimizde her cilt tipine uygun deodorant modelini bulabilirsiniz.

En iyi deodorant hangisi? Şüphesiz deodorant almak isteyen herkes ilk bu soruyu soruyor. Bu yüzden en iyi 10 deodorant modelini seçerek artı ve eksi yönlerine göre sıraladık. Aynı zamanda içeriğimizde en iyi roll on deodorantlar da yer almakta.

En çok tercih edilen deodorantlar genellikle en güzel kokan ve kalıcı olan kokular oluyor. Bu yüzden içeriğimizde bu kokulara ağırlık verdik. Hangi deodorant öneriliyor? diye soruyorsanız.

Kadın Deodorant Listesi

SıraMarkalarEtkisiEditör Puanı
1Rexona Shower FreshCildi Korur10/10
2Incia Doğal Roll-OnTerlemeyi Önler10/9.7
3Garnier Anti- PerspirantLeke Yapmaz10/9.8
4Deotak SoftKalıcı Koku10/9.6
5Dove EventoneTahriş Etmez10/9.9
6Nivea Fresh NaturalTazelik Sağlar10/9.6
7Avon Soft MuskGüzel Koku10/9.8
8Emotion Ocean FreshLeke Bırakmaz10/9.5
98x4 UnityCilde Zarar Vermez10/9.8
10Privacy GoldUzun Süre Kalıcılık10/9.4
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kadın
Deodorant Çeşitleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Kalıcı yapısıyla öne çıkan kadın deodorant markalarını maddeler halinde inceledik. İz bırakmayan, kaliteli kadın deodorant markalarını özenle seçtik ve listeledik.

İşte en iyi kadın deodorant markaları:

1. Rexona Shower Fresh Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurBaskın koku
Uygun fiyat
Uzun süreli koruma

En iyi deodorantları listelediğimiz içeriğimize Rexona markasıyla başlıyoruz. Yapacağınız sportif aktivitelerde veya çalışırken kendini ferah hissetmek istersiniz Rexona Shower Fresh tam size göre! Özel formülü sayesinde anında ferahlatan deodorant, içerisinde yer alan organik bileşenlerle cildinize zarar vermiyor. Ek olarak bu ürün uygun fiyatı sayesinde çokça tercih ediliyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Rexona
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok uygun fiyata geldi gerçekten. Yorumları okuyup tavsiye üzerine aldım. Kokusu tam yaz kokusu. Paketlemesi özenliydi. Teşekkür ederim. B.E.

👤 Kargom hızlı ve güzel paketlenmiş olarak geldi. Market fiyatından çok daha ucuz. Çok memnun kaldım. Rexona'nın en güzel deodorantı. Çok marka denesem de vazgeçemediğim sadece bu deodorant. Cidden hem fiyat hem performans olarak kesinlikle öneririm. E.C.

2. Incia Doğal Roll-On Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurKokusuz
Terlemeyi önler
Doğal bileşenler

Vücudunuza zarar verebilecek hiçbir madde bulundurmayan bu ürün, kadınların en çok tercih ettikleri deodorant modelleri arasında yer almaktadır. Gözeneklerinizi kapatmadan ter kokusunu tamamen engelleyen Incia Roll-On, tamamen doğal maddelerden üretilmiştir. Ek olarak cildin korunmasını sağlayan bu ürünü hassas ciltlere sahip kişilerin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Incia
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Hassas cildim var. Tahriş etmeyen tek roll-on deodorant bu. Açıldıktan sonra 3 ay içinde kullanılması lazım ama her gün kullandığımda yetiyor 3 ay zaten. Tavsiye ederim. M.N.

👤 Incia markasını yeni yeni keşfediyorum. Oğlum için sinek kovucusunu ve huzurlu bebek aromaterapi yağını kullanıyorum. Çok memnunum. Koltuk altı için Siveno kullanıyordum ama bu ürünü çok daha fazla beğendim. Kokusu yok gibi rahatsız etmiyor. Ter anlamında da Siveno'dan daha iyi. E.A.

3. Garnier Anti- Perspirant Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurFiyat
Uygun fiyat
Leke yapmaz

Deodorant önerilerini verdiğimiz listemize Garnier Anti-Perspirant ile devam ediyoruz. Ter kokusuna karşı 48 saat koruma ile kendini kanıtlamış olan Garnier Anti-Perspirant, cildinize hassas bir dokunuş yapmaktadır. Sizi uzun bir süre boyunca ferah tutan deodorant, çay ağacı yağı ile eşsiz bir koku bırakıyor. Ayrıca terlemeyi engelleyen ürünün leke yapmadığını da ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Garnier
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 İki yıldır düzenli olarak kullanıyorum, çok memnunum. Başka bilindik bir markayı da denemek istedim çok övüldüğü için ama asla bunun yerini tutamaz. Mükemmel koruma, mükemmel koku ve yapı. Kesinlikle en iyi deodorant. L.A.

👤 Asla ter leke vs. yapmıyor ve gerçekten koltukaltının kuru kalmasını büyük ölçüde sağlıyor. Ben çok memnunum, yaz kış kullanıyorum. Terleme problemi olanlar ve ıslak görünümden rahatsız olanlar gönül rahatlığıyla alıp bu rahatsız edici problemden kurtulabilirler. T.Y

4. Deotak Soft Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurKrem formunda
Uzun süre etkili
Uygun fiyat
Kalıcı koku

Hassas ciltler için özel olarak üretilen bu deodorant, krem şeklinde kullanılmaktadır. Sudan etkilenmeyen formülü sayesinde günlerce koruma sağlayan ürün, uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor. Ayrıca gözeneklerinize zarar vermeden temizleyen Deotak Soft, bu sayede fazla terlemeyi kontrol altına alabiliyor. Ek olarak bu deodorantı kuru ve temiz cilde uygulamanız gerektiğini belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Deotak
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Benim gibi çok araştıran insanlar, fazla zaman harcamadan alın. İnsanlık adına yapılmış en güzel şeylerden gerçekten! Normal nasıl terliyorsanız o devam ediyor sadece asla koku olmuyor. Duştan sonra mercimek kadar sürüyorum 3-4 gün su değse bile aynı etkide oluyor. Mükemmel. G.A.

👤 Ben taze sıktığım limon suyuna pamuk batırıp koltuk altlarıma sürüp kuruyana kadar bekletiyorum hem lenf bezlerinde bakteri birikmiyor hem koku olmuyor hem de en sıcak havalarda terleseniz bile su gibi tertemiz oluyor teriniz. Kendinize kimyasallarla zarar vermeyin, doğal şeyler kullanın. Devamlı kullandığınızda birkaç ay içinde koltuk altlarınızda ki rengin açıldığını da göreceksiniz. Ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum. R.Z.

5. Dove Eventone Kadın Deodorant Sprey

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Tahriş etmezFiyat yüksek
Kalıcı Koku
Cildi beyazlatır
Nemlendirir

En iyi deodorantları listelediğimiz içeriğimize 48 saat boyunca terlemeye karşı kesin çözüm sunan Dove Eventone ile devam ediyoruz. 14 gün düzenli kullanımdan sonra cildinizde oluşan ton farklılıklarını gideren deodorant, bu sayede gözle görülür sonuçlar almanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda bu deodorant, “Kalendula” özü içeren formülü sayesinde cildinizi tahriş etmeden nemlendiriyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Dove
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Tek kelimeyle harika. Kokusu özellikle o kadar iyi ki, şu ana kadar kullandığım tüm deodorantları unutturur. Sürekli sipariş edeceğim bir ürün. Terleme sorunum aşırıydı ama pudralı olduğu için asla koltuk altlarım terlemiyor. Çok sevdim M.T

👤 Üründen çok memnun kaldım. Duş sonrası kullandım ve etkisi bayağı bir uzun sürdü. Nemlendirici içermesi de çok güzel. Bu marka genel olarak güzel şeyler üretiyor zaten. Artık sürekli bu deodorant kokacağım belli ki :) Y.S.

6. Nivea Fresh Natural Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Tazelik sağlarFiyat
Hafif koku
Kalıcı koku

24 saat etkili koruma sunan Nivea Fresh Natural, ter kokusundan tamamen kurtulmanızı sağlayarak özgüveninizi arttıracaktır. Gün boyunca güvenilir ve doğal tazelik sağlayan deodorant aynı zamanda bakım uygulamaktadır. Bu sayede cildiniz hem güzel kokar hem de temiz kalır. Son olarak Nivea Fresh Natural'in çok hafif bir kokuya sahip olduğunu belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten mükemmel. Hem deodorant hem de parfüm gibi kullanılabilir. Mis gibide kokuyor. Şişesi küçük değil, cam ve şeffaf bir şişede. Bu kadarını beklemiyordum, kargoda mükemmel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu fiyata bu ürün Harika. A.E

👤 Her zaman kullandığım bir ürün. Burada çok uygun ve kargo bedava olunca kaçırmak istemedim. En güzel deodorant bence. Özellikle deodorant gazından rahatsız olanlara şiddetle tavsiye ederim. K.A

7. Avon Soft Musk Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurFiyat
Kalıcı koku
Hafif

Kadın deodorant önerisi listemize Avon markasını Soft Musk ürünüyle devam ediyoruz. Tüm cilt tipleriyle uyumlu olan Avon Soft Musk, cilde zarar verici herhangi bir madde içermiyor. Çiçeksi kokusuyla etrafınızdakileri cezbedeceğiniz deodorant, hafif yapısıyla çok beğeniliyor. Ayrıca bu deodorant, 24 saat kalıcılık sağlayabilmesinin yanı sıra uzun süreli kullanımıyla da dikkatleri çekiyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok sevdiğim bir koku, indirimdeyken aldım. Paketlemesi de çok iyiydi. Sipariş verdim ertesi gün kargoya verildi. Ben bayıldım. Yıllardır kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde geliyor. Kokusu çok kalıcı. Bazen duştan çıkınca bile kokusunu alabiliyorum. M.G.

👤 Kokusu çok güzel. Parfümünü de severek kullanıyorum. Kaç kutu bitirdim bilmiyorum. Deodorantı bile çok kalıcı. 24 saat kalıcı olduğunu garanti edebilirim. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum tüm kadınlara tavsiye ederim. T.Y

8. Emotion Ocean Fresh Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Kalıcı kokuPudrasız
Uygun fiyat
Leke bırakmaz

Emotion Ocean Fresh, okyanusu çağrıştıran fresh kokusuyla gün boyunca ferahlık sağlamaktadır. İçerisinde alüminyum gibi herhangi bir zarar verici madde içermeyen Emotion Ocean Fresh, bu sayede tüm cilt tipleriyle uyumludur. Son olarak gün boyunca koruma sağlayan bu deodorantın hiçbir şekilde leke bırakmadığını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Emotion
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Severek ve sürekli kullandığım bir ürün zaten. Hakikaten fresh bir kokusu var, rahatsız etmiyor. Uygun fiyatı görünce hemen aldım. Hatta bir tanesini erkek arkadaşıma hediye ettim. O da bayılıyor kokusuna. C.A.

👤 Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Sağlam bir şekilde paketlenmişti. Kutunun boş gelmesinden korkuyordum ama üründe hiçbir sorun yok. Kesinlikle alacaklara tavsiye ediyorum. Kokusu çok hoş ve kalıcı. Günde birkaç kere sıksanız en az 2 gün idare eder. G.U.

9. 8x4 Unity Pudrasız Unisex Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Kalıcı kokuPudrasız
Leke bırakmaz
Cilde zarar vermez

Dermatolojik olarak ciltle uyumluluğu onaylanan bu deodorant, kullanımdan sonra ciltte herhangi bir leke bırakmıyor. Ter kokusuna karşı 24 saat koruma sağlayan 8x4 Unity, yeni nesil formülüyle çevrenizdekileri etkileyecek. Son olarak bu ürünün cildinize zarar verecek bir madde içermediğini ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
8X4
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu ve gün boyu üzerinizde bıraktığı etki güzel. Yıllardır kullanıyorum ve her kullandığımda daha çok seviyorum. 2 gün kullanmayınca bile kokusu gitmiyor. Parfümüm bittiğinde bile üzerime parfüm niyetine sıkıyorum. E.D

👤 Hiç bilmediğim bir kokuydu ama çok beğendim. Değişiklik olsun diye aldım. Denemek içindi ama eski kullandığım markaya göre çok beğendim. Kesinlikle yeni ürünüm bu olacak, kokusuna bayıldım. İ.Y.

10. Privacy Gold Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Leke bırakmazPudrasız
Uzun süreli kalıcılık

En iyi deodorant önerileri listemizi Privacy Gold markasıyla bitiriyoruz. Yasemin çiçeği ve odunsu kokularla harmanlanan Privacy Gold Women, ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettirecektir. 48 saat kalıcı formülüyle cildinizi terletmeden koruyan deodorant aynı zamanda pudrasız yapısı sayesinde çok beğeniliyor. Ayrıca bu deodorantın kıyafetlerinizde leke bırakmadığını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Privacy
Kadın Deodorant
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Daha önce siyah yazılı olanını kullanmıştım. Onu da çok seviyordum ama bunun kokusu bambaşka. Parfüm gibi çok fresh. Üstelik bu fiyata bulduğum için daha da memnunum. Kargolama desen şahane. T.M.

👤 İnanılmaz bir kokusu var. Gerçekten 24 saat kalıcı. Uyumadan önce sıktığımda bile sabah hala kokusu duruyor ve asla ter kokmaya imkân vermiyor. Duştan çıktığımda da aynı şekilde kullanıyorum. Mutlaka tavsiye ediyorum. Bu fiyata bu ürün kaçmaz. P.S.

Benzer Tavsiye Önerileri
Kadın ParfümleriNemlendirici Kremler

Kadın Deodorantları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kadınların en çok tercih ettiği kozmetik ürünleri arasında yer alan deodorantların en iyilerini yukarıda inceledik. Şimdi ise kadın deodorantları hakkında merak edilen sorulara yanıt vereceğiz. İşte kadın deodorantları hakkında sıkça sorulan sorular.

Deodorantların raf ömrü ne kadardır?

Aklınıza gelebilecek bilindik deodorantların raf ömrü en az 3 yıldır. Bir deodorantı aldığınızda gönül rahatlığıyla en az 3 yıl kullanabilirsiniz. Bilinmedik markalarda bu değişebilir. Bu yüzden deodorant seçimi yaparken bilindik markaların ürünlerini seçmeniz büyük önem taşıyor.

Paraben nedir?

Parabenler, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir grup kimyasal koruyucudur. Aklınıza gelebilecek tüm kozmetik ürünlerde parabenler bulunabilir. Şampuan, nemlendirici, diş macunu gibi. Parabenler, bakteri ve küf oluşumunu azaltarak ürünlerin raf ömrünü uzatmaktadır.

Okuyunca size bu iyi bir şey gibi gelebilir. Fakat hassas cilde sahip olan insanlar için bu madde büyük bir sorun. Çünkü parabenler cildi hassaslaştırabilir ve alerjik sorunlara neden olabilir. Ayrıca deride egzama hastalıklarına neden olabilmektedir.

Pudralı ve pudrasız deodorant arasındaki fark nedir?

Pudralı deodorant ürünleri pudrasız olan ürünlere göre ciltte daha uzun süre kalıcılık sağlıyor. Pudralı olan deodorantlar 48 saat, pudrasız olanlar ise 24 saat kalıcılık sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum