Pürüzsüz ve Canlı Bir Cilt İçin En İyi 10 Nemlendirici Krem

Cildinizin daha genç ve diri gözükmesi için en iyi nemlendiricilerden oluşan bir rehber hazırladık.İşte yoğun nem terapisi sunan en iyi 10 krem önerisi.
Pürüzsüz ve Canlı Bir Cilt İçin En İyi 10 Nemlendirici Krem

Cilt bakımı insanlar için her geçen gün daha da dikkat edilmesi gereken bir konudur. Yaşlılıkla birlikte gelen kırışıklıklar ve diğer cilt sorunları sıkı bir bakımla engellenebilir ve azaltılabilir. Bu içeriğimizde cilt bakımının olmazsa olmazlarından biri olan nemlendirici kremleri derledik. Uzman dermatologlar tarafından önerilen ve cildin ihtiyacı olan nemi karşılayan bu kremler sayesinde pürüzsüz ve dolgun bir tene sahip olabilirsiniz. Yoğun nem terapisinde bulunan nemlendirici kremler gözeneklerin açılmasını ve vücudun hava almasını sağlıyor.

UYARI: İlgili liste editörün tercihine göre oluşturulmuştur. Değer taşımaz.

En İyi Nemlendirici Krem Tavsiyeleri

Marka/ÜrünEtki Süresi
(Saat)
Hacim
(Mililitre)
L'Oréal Paris Hyaluron24 sa.30 mL
Clinique Moisture Surge100 sa.30 mL
Bioderma Atoderm Intensive24 sa.200 mL
Neutrogena Hydro Boost24 sa.50 mL
Garnier Skin Naturals24 sa.50 mL
La Mer Creme de La Mer Moisturizing24 sa.30 mL
Lierac Premium Silky Cream12 sa.50 mL
Dermalogica Skin Smoothing48 sa.100 mL
Urıage Eau Thermale24 sa.15 mL
Origins Ginzing Energy72 sa.30 mL

Tüm cilt tiplerine uygun en iyi nemlendirici krem tavsiyelerini sizler için listeledik. Günümüzde sıkça tercih edilen nemlendirici krem markalarına bu yazımızda yer verdik.

İşte en iyi nemlendirici krem markaları:

1. L'Oréal Paris Hyaluron

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 30 mL
  • Etki Süresi: 100 saat

Nemlendirici denilince akla ilk gelen markalar arasında yer alan L’Oréal Paris’i listemize koymazsak olmaz. Yoğun nemlendirici etkisiyle cildinizi pürüzsüz ve dolgun hale getiren krem, geceleri kullanılabiliyor. 24 saatlik etki süresi bulunan ürün, uzun süreli kullanımlarda cilt dokunuzu güçlendirerek koruyor.

2. Clinique Moisture Surge

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 15 mL / 30 mL / 50 mL
  • Etki Süresi: 100 saat

Listemize en kaliteli cilt bakım markalarından biri olan Clinique ile devam ediyoruz. Bu ürün, 100 saatlik etki süresi sayesinde tek seferlik kullanımdan sonra bile yüksek bir etki sağlıyor. Auto-Replenishment teknolojisine sahip olan krem, cildinizin kendisini nemlendirmesi için boş gözeneklere su kaynağı oluşturuyor.

3. Bioderma Atoderm Intensive

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 200 mL
  • Etki Süresi: 24 saat

Genellikle Atopik cilde sahip olanların kullandığı Bioderma Atoderm Intensive, cildin kendini onarmasında büyük rol oynuyor. Ürün, düzenli kullanımlar sonucu cildinizi yumuşatarak pürüzsüz dokuya ulaşmanıza olanak veriyor. Büyükler, çocuklar ve bebeklerin dahi kullanabildiği Bioderma Atoderm Intensive, 24 saatlik etkili yapısıyla ileri dönem kurulanmalarını önlüyor.

4. Neutrogena Hydro Boost Water Gel

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 50 mL
  • Etki Süresi: 24 saat

Neutrogena Hydro Boost Water Gel, içeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde nemi yoğun şekilde cildinize depolayabiliyor. Bu ürün, jel yapısıyla birlikte gün içinde cildinizin neme ihtiyaç duyduğu sıralarda depoladığı nemi salgılayarak kurumayı engelliyor.

5. Garnier Skin Naturals Nem Bombası

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 50 mL
  • Etki Süresi: 24 saat

Nemlendirici içeriği yapıyorsan Garnier’i koymadan edemeyiz. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, 24 saat boyunca nemliliğini koruyor. Daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız Garnier Nem Bombası’nı düzenli bir şekilde kullanmanız gerekiyor.

6. La Mer Creme de La Mer Moisturizing

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 30 mL / 60 mL
  • Etki Süresi: 12 saat

Listemize, cildinizde bulunan çizgileri ve kuruluğu kısa sürede ortadan kaldırabilecek La Mer nemlendirici kremle devam ediyoruz. Bu ürün, kendine has teknolojisiyle cildinizin derinliklerine kadar inerek ilk kullanımdan itibaren ışıl ışıl parlamasına olanak sağlıyor.

7. Lierac Premium Silky Cream

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 50 mL
  • Etki Süresi: 24 Saat

Lierac Premium Silky krem, yaşlanma belirtilerine karşı üstün koruma sağlamasıyla listemize girmeye hak kazanıyor. Ürün, içeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde derin kırışıklıkları yok ederken ileri zamanlarda oluşmasını maksimum oranda önlüyor. Cildinizi tam 24 saat boyunca nemli tutabilen Lierac, içerisinde bulunan siyah orkide, siyah gül ve siyah gelincik ile cildinizi güçlendirebiliyor.

8. Dermalogica Skin Smoothing

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 100 mL
  • Etki Süresi: 48 saat

En iyi nemlendiriciler listesinde olmaz olmaz markalardan bir tanesi olan Dermalogica, ürettiği bu krem ile 48 saat boyunca tam nemlik sağlıyor. Gelişmiş üretim standartları sayesinde ürün, cilt katmanları arasındaki su kaybını önleyerek düzenli kullanımlarda maksimum etki veriyor. Bu krem, içeriğinde bulunan hyaluronik asit kompleksi ve ebegümeci sayesinde cildinizin çevresel etkenlerden dolayı bozulmasını önlüyor.

9. Urıage Eau Thermale Rich Water Cream

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 15 mL
  • Etki Süresi: 24 saat

Uygun fiyatıyla karşımıza çıkan su bazlı Uriage Eau Thermale, tüm cilt tipleri için uygun olmasıyla tercih sebebi oluyor. Krem, cildinizi yumuşacık yaparak 24 saat boyunca nemli kalmasını sağlıyor. Su bazlı olması sebebiyle ürün, gün içinde cildiniz neme ihtiyaç duyduğu anda depoladığı nemi dağıtarak sizleri günlük cilt kurumalarından koruyor.

10. Origins Ginzing Energy Boosting Gel Mousturizer

Nemlendirici Kremler

  • Hacim: 30 mL
  • Etki Süresi: 72 saat

Listemizin son maddesine kullanıcılarından oldukça olumlu geri dönütler alan Origins Ginzing ile devam ediyoruz. Cildinize enerji katkısı yapan yağsız nemlendirici Origins Ginzing, solmuş ve yıpranmış cildinizi ilk kullanımdan itibaren onarmaya başlıyor. İçeriğinde yağ ve silikon bulunmayan ürün aynı zamanda kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein ve ginseng ile uzun süreli bir nemlilik oranı sağlıyor.

NEMLENDİRİCİ KREM ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Cilt Tipi: Kuru cilt, yoğun nemlendirme özelliğine sahip kremler tercih edilmelidir. Yağlı cilt hafif, yağsız ve non-komedojen (gözenekleri tıkamayan) kremler veya jel formülasyonları tercih edilebilir. Normal ciltte, orta derecede nemlendirme sağlayan hafif formüller seçilebilir.
  • Güneş Koruma Faktörü (SPF): Gündüz kullanımı için nemlendirici krem seçerken, içerisinde güneş koruma faktörü (SPF) bulunanları tercih etmek cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyabilir.
  • Koku ve Kimyasal İçerikler: Cildinizin hassasiyetine bağlı olarak parfüm içermeyen veya hipoalerjenik olanları tercih etmek önemlidir.
  • Yaş ve Cilt İhtiyaçları: Cilt yaşlanması belirtileri ile başa çıkmak için anti-aging özelliklere sahip olanları tercih edebilirsiniz.
  • Organik ve Doğal İçerikler: Cildinize daha doğal ve organik içeriklerle bakım yapmak istiyorsanız, bu tip kremleri tercih edebilirsiniz.
  • Alerjen İncelemesi: Cilt tipinize uygun olan ürünleri seçerken, alerjik reaksiyonlara neden olabilecek içerikleri inceleyin.
  • Dermatolog Tavsiyesi: Cilt problemleri veya özel ihtiyaçlarınız varsa, bir dermatologdan tavsiye almak önemlidir.
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.