Netflix'ten Dram Dolu Kore Dizisi: Itaewon Class Hakkında Bilgi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Netflix’in dram dolu Kore dizilerinde biri olan Itaewon Class hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte Itaewon Class dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve film  hakkında tüm merak edilenler...
Netflix'ten Dram Dolu Kore Dizisi: Itaewon Class Hakkında Bilgi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Itaewon Class Dizi İncelemesi

Kore'nin en sevilen diziler arasına girmeyi başarmış Itaewon Class, 31 Ocak 2020- 21 Mart 2020 tarihleri arasında JTBC televizyon kanalında yayınlanmıştır. Kısa süre içerisinde büyük ses getiren Kore Dizileri arasında yer alan Itaewon Class, şimdi tüm dünyada izleyiciyle buluşması için Netflix'te yayın hayatına başlamıştır.  Ortalama 65'er dakikalık 12 bölümden oluşan mini Kore dizisi Itaewon Class, adaletsiz bir dünyada her daim yükselmeyi başarmış cesur ve bir o kadar inatçı bir grup insanın başından geçenleri anlatmaktadır. İlham verici duygusal sahnelere ev sahipliği yapan yepyeni Kore Dizisi Itaewon Class hakkında tüm merak edilenleri araştırdık. Sizler için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde en sevilen Netflix dizileri arasına girmeyi başaran Itaewon Class hakkında izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi incelemesini sunuyoruz...


1. Kore'nin popüler oyuncusu Park Seo-joon'un başrollünde yer aldığı Itaewon Class dizisinin oyuncu kadrosunda Kim Da-mi, Yu Jae-myeong, Kwon Na-ra, Kim Dong-hee, Ahn Bo-hyun, Kim Hye-eun, Ryu Gyeong-su, Lee Joo-young ve Chris Lyon rol almaktadır. Ünlü koreli oyuncu Park'ın daha öncelerde Netflix'te yayınlanan She was pretty, Kill Me Heal Me, Fight For My Way ve Hwarang rol almıştı.

Itaewon Class Dizi İncelemesi


2. Güney Kore yapımlı televizyon dizisi Itaewon Class "Gwang Jin" tarafından yazılmıştır. Başarılı dizinin yönetmenliğini ise "Kim Sung-yoon" üstlenmiştir. Dizi dram alanında Kore tarihinde en yüksek puanı almayı başarmıştır. 

Itaewon Class Dizi İncelemesi


3. Itaewon Class Güney Kore'nin en büyük film dağıtım şirketlerinden Showbox  tarafından 31 Ocak 2020- 21 Mart 2020 tarihleri arasında JTBC televizyon kanalında yayınlanmıştır. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan dizi kısa süre içerisinde Netflix'te yayın hayatına başlamıştır. 

Itaewon Class Dizi İncelemesi


4. Itaewon Class  dizisinin konusu, adaletsiz bir dünyada her daim yükselmeyi başarmış cesur ve bir o kadar inatçı bir grup insanın başından geçenleri anlatmaktadır. 

Itaewon Class Dizi İncelemesi


5. Park Seo-joon'un canlandırdığı Park Sae-ro-yi karakteri, babasıyla beraber yaşayan içine kapanık bir çocuk olarak karşımıza çıkıyor. Park'ın babası ünlü bir restoran zincirinde çalışıyor. Park'ın yolu bu kez babasının çalıştığı şirkete ait bir yetimhaneye düşüyor. Orada Oh Soo-ah'la tanışıyor. İlk başlarda Oh Soo-Ah'la iyi anlaşamayan Park Sae-ro-yi, kısa süre içerisinde tüm buzları eriterek iyi bir arkadaş oluyorlar. 

Itaewon Class Dizi İncelemesi


6. Kısa süre içerisinde eğitim hayatına başlayan Park Sae-ro-yi da ilk günden başına bela alacaktır. Park, sınıfta herkese zorbalık yapan ve öğretmenlerin görmezden geldiği bu çocukla kavga edecektir. İşin kötüsü bu çocuk Park'ın babasının çalıştığı restoran zincirinin patronunun oğludur. 

Itaewon Class Dizi İncelemesi


7. Patronun oğlu olmasından dolayı her şeyi zora sakan bu çocuk, Park Sae-ro-yi'nin ondan özür dilemesini istemektedir ancak Park inandığı şeyden asla vazgeçmeyeceğini ve özür dilemeyeceğini söylemektedir. Bu olaydan sonra Park okuldan, babası ise işten ayrılmak zorunda kalacaktır.

Itaewon Class Dizi İncelemesi


8. Kore'nin en sevilen mini dizileri arasın yer alan Itaewon Class, kötü kalbiyle Sae-ro-yi ailesinin hayatını mahvetmekle kalmaz, aynı zamanda baba Jang Dae-Hee'nin ölmesine neden olacaktır. Şimdi intikam zamanı.. Park ünlü restoran zincirini ortadan kaldırmaya hazır görünüyor..

Itaewon Class Dizi İncelemesi


Itaewon Class İzleyici Yorumları

Netflix'te yayınlanan duygusal Kore dizisi Itaewon Class hakkında film sitelerinde ve form sayfalarında izleyiciler tarafından yapılmış olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicileri duygulandıran bir o kadar heyecanlandıran sahnelere ev sahipliği yapan Itaewon Class dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Itaewon Class izleyici yorumları..

İzleyici 1

Çok iyi! standart kore dizisi aksine bu sefer 1. planda aşk yok, ezel gibi, monte kristo kontu gibi intikam öncelikli . dizi yer yer lgbt ye dahi değinmiş, ahlak, adalet temaları da işlenmiş. buraya gelip okuyan park seo joon fanboyu kardeşim, düşünmeden izle derim.


İzleyici 2

Kesinlikle Kore dizisi seven arkadaşların izlemesi gereken bir yapım. Dizi baştan sonra her bölümüyle sizi ekrana kitlemeyi başarıyor. Bölümler diğer Netflix dizilerine göre biraz uzun gelse de ben bayıldım!


İzleyici 3

Ezel'in güney kore versiyonu denebilir. çok da abartmayayım o kadar iyi değil ama gayet ters köşeleri olan bir dizi. yalnız mevzu bir kestane intikamı üzerinden dönmüyor ki en büyük artısı. spoiler vermeyeyim şimdi. kore netflix'inde var ama tr' de var mı bilmiyorum. kore dramalarından nefret eden ve kore de yaşayan birisi olarak sevdim ben bu diziyi. ters köşeleri güzel. ezel kokusu verdi.


İzleyici 4

Birkaç hafta önce başlayıp bırakmıştım. ama seo joon özlemim yüzünden bir şans daha vermek istedim. ve ilk iki bölüm sonrası buradayım. diziyle ilgili çok spoiler yedim. yine de heyecanla seyrediyorum.


İzleyici 5

Kore öğrencilik hayatım boyunca sık sık izlediğim muhteşem bir mini dizi. İlk etapta yalnızca Kore'de yayınlandı. Bildiğim  kadarıyla büyük ısrarlar üzerine Netflix'ten tüm dünyaya izleme fırsatı sunuldu. Bence birçok Kore dizisine göre çok daha başarılı!


Itaewon Class Dizi Oyuncuları ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan ve duygu dolu sahneleriyle izleyicilere adeta hüzünlendiren, hatta adaletsiz bir dünyada yaşam savaşını konu eden Itaewon Class dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi...

1. Park Seo-Joon / Park Sae-ro-yi

Itaewon Class

Itaewon Class dizisinde Park Sae-ro-yi karakterini canlandıran Park Seo-Joon, inandığı doğruların peşinden gitmeye karar vermiş dürüst bir o kadar cesur kişiliğiyle ön plana çıkıyor. 


2. Kim-Da-mi / Jo Yi-seo

Itaewon Class

Itaewon Class dizisinde Jo Yi-seo karakterine hayat veren Kim-Da-mi, sosyal medyada ünlü bir genç kızı canlandırmaktadır. Kim-Da-mi ilerleyen sürelerde Park Sae-ro-yi'nin restoranında müdür olarak çalışacaktır. 


3. Kwon Nara / Oh Soo-ah

Itaewon Class

Güney Koreli güzel şarkıcı Nara, Itaewon Class dizisinde Oh Soo-ah karakterini canlandırmaktadır. Nara dizide Park Sae-ro-yi'nin ilk aşkı olarak izleyiciyle buluşmaktadır. Nara aynı zamanda Jagga adı verilen restoran zincirinin bir çalışanıdır.


4. Yoo Jae-myung/ Jang Dae-Hee 

Itaewon Class

Yoo Jae-myung, içine kapanık bir çocuğun ve babasının hayatını mahveden Jagge restoran zincirinin sahibi rolünü canlandırmaktadır. Dizide Jang Dae-Hee rolünü üstlenen Koreli oyuncu, açlık ve yoksulluk içinde kendi şirketini bu günlere getirmiştir.

Önerilen İçerik: Seven Seconds Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum