Lezzetiyle Mest Eden İstanbul’un En İyi 15 Kebap Restoranı

Adana, Urfa ve Antep gibi kebaplarıyla ünlü şehirlere gitmeden de lezzetli kebaplar yiyebileceğiniz İstanbul'un en iyi kebapçılarını bir araya getirdi
Lezzetiyle Mest Eden İstanbul’un En İyi 15 Kebap Restoranı

Ülkemizin en iyi lezzetleri arasında yer alan ve ünü dünyaya yayılan kebaptan söz edince çoğu kişi için akan sular duruyor. Hal böyle olunca İstanbul'da da kebapçı sayısı bir hayli fazla. Fakat bu eşsiz lezzeti aslına uygun ve lezzetli yapanların sayısı ne yazık ki oldukça az. Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz Antep, Urfa ve Adana'ya gitmeden de İstanbul'da lezzete doyacağınız en iyi kebap restoranlarından oluşuyor.

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranı Listesi

SıraRestoranBölgeneoldu Puanı
1Kaşıbeyaz BosphorusSarıyer10/10
2Develi1912Bakırköy10/9.9
3Hamdi RestaurantEminönü10/9.9
4Ziya Şark SofrasıBakırköy10/9.8
5Ali OcakbaşıBeyoğlu10/9.9
6Zübeyir OcakbaşıBeyoğlu10/9.9
7PeymaneBeyoğlu10/9.7
8Adana OcakbaşıŞişli10/9.9
9Ali Haydar İkinci BaharFatih10/9.8
10Bağdat Ocakbaşı Cezayirin YeriGüngören10/9.8
11TatbakŞişli10/9.8
12Çiya SofrasıKadıköy10/9.9
13Çanak Kebap ve KatmerKadıköy10/9.8
14Şeyhmuz Kebap SalonuFatih10/9.8
154ten 4e OcakbaşıBeyoğlu10/9.7

İstanbul'un En İyi 15 Kebap Restoranı

İşte İstanbul'da lezzetli kebap yiyebileceğiniz en iyi restoranlar...

1. Kaşıbeyaz Bosphorus

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Çocuk Oyun Alanları

İstanbul'un en güzel manzarasına sahip kebapçısı olan Kaşıbeyaz Bosphorus, kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz mekanlar arasında. Boğaz manzarasına karşı lezzetli kebap yemenizi sağlayan mekanda sadrazam kebabı kesinlikle denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 299 50 00
Saatler09:00–00:00
AdresYeniköy, Köybaşı Cd. No:10, 34464 Sarıyer/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Gayet başarılı. Porsiyonları büyük , o yüzden önden fazla meze tüketmeyin derim. Ve tabi ki personel çok ilgili. 

👤 Boğazda harika konuma sahip restaurant, klasik Kaşıbeyaz kalitesi ile hizmet veriyor. Çocuklu müşterilerin daha rahat yemek yiyebilmeleri için çocuklara hazırladıkları oyun alanı çok iyi. Yemekleri oldukça lezzetli, personel ilgisi de iyi. 

2. Develi1912

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Bahçesi
lezzet
Çalışan İlgisi

Her şubesinde aynı kaliteyi sunan Develi1912, iş yemeği gibi özel günler için tercih edilen mekanlar arasında. Kalitesinden ödün vermeyen mekan, hem açık alanı hem de kapalı alanıyla oldukça ferah. Grup yemekleri için özel odalara sahip olan mekan, kebabın yanı sıra baklavasıyla da dillere destan.

Telefon(0212) 662 50 00
Saatler10:00–00:00
AdresYeşilköy Mh Çiroz Mevkii İstanbul Asfaltı Petekevler içi, Florya Cd., 34153 Bakırköy
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Muhteşem bir yer. Önemli misafirlerinizle gelirseniz asla mahcup olmazsınız.

👤 Harika bir işletme a dan z ye kesinlikle müthişti yemekler 10 üzerinden 10 iş yemeği için gidiyoruz fiyatlar biraz pahalı fakat sessiz sakin ve çok iyi dekora sahip bir işletme.

3. Hamdi Restaurant

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

İstanbul'da kebap denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri olan Hamdi Restoran, sadece İstanbullular tarafından değil turistler tarafından da ilk tercih edilen yerler arasında. Eminönü'nün vazgeçilmez adreslerinden olan mekan terasıyla ve manzarasıyla büyülerken kebabın her çeşidini tatmanızı sağlıyor. Ayrıca günün hemen her saati yoğun ilgi gören mekana rezervasyon yaptırarak gitmenizi öneriyoruz.

Telefon(0212) 528 03 90
Saatler12:00–23:00
AdresRüstem Paşa Mah Tahmis Caddesi, Kalçin Sk. No:11, 34116
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok beğendiğim restoranlardan biridir. Kebapları, içli köftesi, lahmacunu, tatlıları çok çok güzel. Personel çok ilgili. Servis son derece hızlı. Her şey sıcacık geliyor. Olağanüstü manzaraya nâzır, tarihi bir semtte yemek yeme ayrıcalığını yaşamak çok güzel. Turistlerin de çokça geldiği bir restoran burası. Yabancı misafirlerin sayısı da oldukça fazla. 

👤 Adanası çok lezzetliydi tavsiye edilir. 

4. Ziya Şark Sofrası

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
lezzet
DJ Performansı

İstanbul'un en iyi kebapçıları arasında yer alan Ziya Şark Sofrası, sunduğu kaliteli hizmetiyle her zaman beğeni toplayan mekanlar arasında. Her Cuma düzenlenen sıra geceleriyle ve lezzetiyle kendinizi Güney Doğu Anadolu'da gibi hissedeceğiniz mekan, yöresel ünlü şarkıcılarla eğlenmenizi sağlıyor. Çocuk oyun alanları ve bahçesiyle de beğenilen mekanda urfa lahmacunu ise en beğenilen lezzetler arasında.

Telefon(0212) 663 88 40
Saatler07:00-23:30
AdresŞenlikköy, Yeşilköy Halkalı Cd. No:8 D:8, 34153 Bakırköy/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Cuma akşamı olan sıra gecesi programına katıldım. Hem yemekler hem program mükemmeldi. Yemek olarak ilk ara sıcak fındık Lahmacun ve İçli Köfte daha sonra ana yemek karışık kebap, sonrasında çiğ köfte ve en son meyve tabağı ile künefe geliyor. Evet Künefe pek iyi değil ama o da o kadar önem teşkil etmedi programda benim için. Ayrıca içecekler fiyata dahildi ve kişi başı eğlence + yemek 290 TL. 

👤 Yıllardır çizgisini bozmadan kaliteli hizmet, kaliteli ürünleri ile yine mest etti. Kaliteli bir yemeğin verdiği huzur gibisi yoktur. Kebap ve pideleri gerçekten çok iyi. 

5. Ali Ocakbaşı

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

Ocakbaşı denildiğinde akla gelen mekanlar arasında yer alan Ali Ocakbaşı, Karaköy'de yer alıyor. Manzarası ve lezzetleriyle uzun yıllardan beri birçok kişinin vazgeçemediği mekanlar arasında yer alan Ali Ocakbaşı, sadece kebaplarıyla değil mezeleriyle de oldukça fazla adından söz ettiriyor.

Telefon(0212) 293 10 11
Saatler12:00-23:00
AdresGrifin Han, Tersane Caddesi, Kardeşim Sk. D:No:45, 34420 Beyoğlu/İstanbul
MutfakOcakbaşı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Mezeler, manzara, servis, ciğer ve kebap çok iyi. Katmer ve kabak gayet başarılı. Fiyat kalite/hizmet çok uygun. Bulması zor ama bir kere bulunca bırakmazsınız. Güzel havada terası denemeden buraya geldim demeyin. Başarılar dilerim. 

👤 Şüphesiz İstanbul’un en iyi 1. Sınıf Ocakbaşı Restorantlarından biri kış gelmeden Terasda kebap yemenin tadını çıkarın. Mahmut Şef ve ekibine de ayrıca 5 Yıldız Harikalar. 

6. Zübeyir Ocakbaşı

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
lezzet

Vedat Milor tarafından da beğenilen Zübeyir Ocakbaşı, İstanbul'da en lezzetli kebabı sunan mekanlar arasında yer alıyor. Otantik havasını her zaman koruyan bu mekanda taraklıktan böbreğe, ciğerden kebap çeşidine kadar birçok lezzet barındırıyor. Gidenlerin bir daha bırakamadığı bu mekan Taksim'de yer alıyor.

Telefon(0212) 293 39 51
Saatler11:00–00:00
AdresŞehit Muhtar Mahallesi Bekar Sokak No::28, 34435 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Mezeler, yediğimiz yemekler(ciğer, çöp şiş, kebap) hepsi çok güzeldi.. Fiyat ortalamanın üzerinde.. Ortam personel ilgisi iyiydi. 

👤 Ocakbaşı, yılların kebapçısı, mezeleri ve ızgaraları çok güzel, böbrek ve pirzolayı tek geçerim. Servis gayet hızlı, elemanlar ilgili, mekan biraz ufak ancak o da sıcaklık katıyor, İstanbul’a gittiğimde mutlaka 1 gece mi ayırırım.

7. Peymane

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
lezzet
Canlı Müzik

Klasik ocakbaşından farlı bir ambiyans sunan Peymane, Grand Hotel de Pera'nın üst katında yer alıyor. Şıklığı ve lezzeti bir arada barından bu mekan, bazı hafta sonları canlı müzikle misafirlerinin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Cazz müziğinin ve kebabın zıtlığının burada bir uyum içinde olmasına şaşıracağınıza eminiz.

Telefon0535 046 72 70
Saatler16:00–01:00
AdresAsmalı Mescit, Meşrutiyet Cd. NO:55, 34430 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Etler muhteşem, yediğim en iyi Adana kebaptı. Künefe de çok iyiydi. Yeni mekan olduğu için de gayet temiz ve rahat. Ben çok memnun kaldım. 

👤 Mezeler, kebap, hizmet hepsi harika. Çok keyifli bir akşam geçirdik. Manzara muhteşem. Güler yüzlü çalışanları, harika yemekleri ve canlı müziği ile müdavimi olunası bir mekan. 

8. Adana Ocakbaşı

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Yine Vedat Milor tarafından övgüyle söz edilen kebapçılar arasında yer alan Adana Ocakbaşı, 1978'den beri kalitesini ve lezzetini bozmadan hizmet vermeye devam ediyor. Küçük şirin bir dükkan olan bu mekan kebap kültürünü en iyi şekilde yaşatan mütevazi yerler arasında. Ayrıca kebaplarının dışında ızgarada ısıtılmış lavaşın arasına konan ciğeri ise unutulmaz lezzetleri arasında.

Telefon(0212) 247 01 43
Saatler12:00-23:30 Pazar: Kapalı
AdresBozkurt, No:2, Baysungur Sk, 34375 Şişli/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 İstanbul’da yediğim, hatta biraz daha iddialı konuşayım Adana’daki çoğu kebap restoranından daha iyi Adana kebap yapıyorlar. Genelde kebabı kurutan restoranlarla alakası yok. Gerçekten sulu sulu, ağız dolduran, lezzetli bir kebap yedik. Kuzu ve ciğer şiş de denedik. Ben çok ciğer sevmesem de arkadaşım çok beğendi. Et şiş ise yumuşacıktı. Közlenmiş soğan/sarımsağı kesin deneyim derim. Adana kebabın fiyatı böyle bir kalite için gayet uygundu. Yer bulmak bir tık zor olabilir. Eğer uzun süre beklemek istemezseniz rezervasyon yaptırın derim. 

👤 Tek kelimeyle muh-te-şem. Her lezzet ayrı güzeldi. Müdavimi olunası mekan. Gidin, gitmekle yetinmeyin sevdiklerinizi götürün. 😋

9. Ali Haydar İkinci Bahar

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

İkinci Bahar dizinin çekildiği Ali Haydar Restoran, Türkiye'nin en iyi kebapçıları arasında yer almayı başarmış. Antep yöresine özgü mezeleriyle kebaptan önce lezzet şöleni yaşatan mekan, fıstıklı kebabıyla baş döndürüyor.

Telefon(0212) 584 21 62
Saatler12:00-00:00
AdresKocamustafapaşa, Gümüş Yüksük Sk. No:4/A, 34028 Fatih/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Oldukça lezzetli bir kebap yedim. Ellerine sağlık. Bir de gece atmosferini görmek istiyorum. Tekrar geleceğim. 

👤 Karışık Ali Haydar special'i deneyebilirsiniz. Beyti de güzel. Ortam eski klasik dekorunda. Çalışanlar çok anlayışlı, bizim çocuk perdeyi indirdi, hiç bir şey demediler :) 

10. Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
lezzet
Fiyat

Güngören'in en iyi kebapçısı olan Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri, lezzetinden dolayı günün her saati yoğun ilgi görüyor. Vedat Milor tarafından da Doğu'nun lezzetleriyle Batı'nın düzenini bir araya getirmeyi başaran yer olarak tanımlanıyor. Ayrıca bu lezzete bu fiyatlar herkesi şaşırtsa da her şubesinde aynı kaliteyi sürdürmeyi başarıyor.

Telefon(0212) 435 35 14
Saatler07:00–01:00
AdresMerkez, Doğanbey Cad, Çok Ünlü Sk. No: 1, 34164 Güngören/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Urfa dürüm, açık ayran ve içli köfte yedik. Hepsi çok lezzetliydi. Tek dezavantajı çok kalabalık olması, bu yüzden biraz bekledik. Dürüm de, içli köfte de sıcak geldi. Baharat olarak isot ekleyerek yerseniz daha da lezzetli oluyor. 

👤 Adanası efsanedir. İç köftesi mükemmeldir. Birde ekşi ayran mis gibi. Herkese afiyet olsun. 

11. Tatbak

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Lezzet

Nişantaşı'nda kebap denildiğinde akla ilk gelen yer elbette Tatbak. 1960 yılından bugüne kadar lezzetinden ve kaliteden ödün vermeden hayatına devam eden mekan, lahmacun yemek istediğinizde de tercih edebileceğiniz bir yer. Kebap çeşitlerinin lezzeti bir yana birde kaymaklı tel kadayıfı var ki insanı kendinden geçiriyor.

Telefon(0212) 246 13 06
Saatler11:00–21:00 Pazar: Kapalı
AdresTeşvikiye, Akkavak Sk. 38/B, 34365 Şişli/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 İçeri girdiğinizde ilk olarak atmosferin o eskilere ait sade şık havasıyla mekanı seviyorsunuz. Sonrasında garsonlarının tam kararında ilgisi ve nezaketi sizi sarıyor. Son noktayı da lezzet koyuyor. Lahmacunları ve karışık ızgaralarının içerisindeki her şey muazzam lezzetteydi. Üstelik Nişantaşı'na kıyasla çok uygun fiyatlar, 2 lahmacun 1 karışık ızgara ve iki ayrana 113₺ ödedik. 

👤 Beyti kebabı harika. Lahmacunu kesinlikle denenmeli. İçli köftede de iyiler. Çalışanlar güler yüzlü ve ayarında ilgili. Son gittiğimde ali nazik kebabını denedim çok beğendim. Kesinlikle lokal ve kalitesini koruyan bir yer. Önerilir.

12. Çiya Sofrası

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

1987 yılında Kadıköy'de Şef Musa Dağdeviren tarafından küçük bir dükkanda hizmet veremeye başlayan Çiya Sofrası, Urfa usulü kebaplarıyla ağız sulandırıyor. Ayrıca sadece kebaplarıyla değil geleneksel lezzetleri ve sarmasıyla da tercih edilen mekan İstanbul'un en iyi lezzet duraklarından biri.

Telefon(0216) 418 51 15
Saatler11:30-22:00
AdresCaferağa, Güneşli Bahçe Sok, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Çiya kebap ve altı ezmeli kebap sipariş ettik. Etin kalitesi lezzeti muazzamdı. Kesinlikle fiyatına değer. Açık ayranları harika. Perde pilavını da çok beğendik. Garsonların ilgi alakasi servis kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle sürekli gideceğim yerler arasında. 

👤 Övüldüğü kadar güzel ve kaliteli olan bir mekan.. Hem yemekler hem hizmet üst kalite. Yolu düşen herkesin mutlaka uğrayıp denemesi gereken bir yer 🙌🏻

13. Çanak Kebap ve Katmer

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Oyun Alanı
lezzet

Antep lezzetlerini İstanbul'da tatmak isterseniz kesinlikle denemeniz gereken mekanlar arasında Çanak Kebap ve Katmer yer alıyor. 350 kişilik kapasitesi bulunan bu mekan ferah olmasının yanı sıra çocuk oyun alanlarıyla da aileler tarafından beğeniliyor. Ayrıca her kebabı enfes lezzetlere sahip ama bizce katmeri farklı bir dünyaya götürüyor.

Telefon(0216) 325 22 34
Saatler11:30-22:30
AdresAcıbadem, Acıbadem Cd. No:115, 36660 Kadıköy/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerek kebapları gerek ise yöresel yemekleri mükemmel. Yöresel çorbaları yuvalama ve şiveydiz çorbası favorimiz. Katmer konusunda da İstanbul’da yapılanların en iyilerinden diyebiliriz. Garsonlar güleryüzlü ve hijyen kurallarına dikkat ediyorlar. 

👤 Kendimi bildim bileli canımız kebap çektiğinde ailecek Çanak’a geliriz ve hiç de memnun kalmadan ayrıldığımızı hatırlamam. Ben sarma beyti aşığı olarak hep onu sipariş ediyorum. Yuvalama çorbasına da bayılıyorum, favori çorbalarımdan. İkisini de denemenizi tavsiye ederim, beğenmeme imkanınız yok... 

14. Şeyhmuz Kebap Salonu

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
Zırh Kullanması
lezzet
Odun Ateşi

İstanbul'da kebabı zırhla çeken nadir yerler arasında olan Şeyhmuz Kebap Salonu, Vedat Milor tarafından övgüyle söz ediliyor. Zırhla çekilen kebapları odun ateşinde pişirdikten sonra misafirlerine lezzet şöleni yaşatan mekan, samimi ortamıyla da memnun ediyor.

Telefon(0212) 526 16 13
Saatler09:00-18:30
AdresMollafenari, Atik Alipaşa Medresesi Sokak 4/A, 34120 Fatih/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerçek yöresel lezzet diyebilirim. Sunum güzel, güler yüzlü hizmet. 

👤 Eğer gerçekten "et" yemek istiyorsanız mutlaka buraya gelin :) çok meşhur bir mekan ve gerçekten lezzetli kebabı var kesinlikle tavsiyemdir 👍 

15. 4ten 4e Ocakbaşı

İstanbul'un En İyi Kebap Restoranları

ARTILAREKSİLER
lezzet
Dekorasyon

Şalgamı Tarsus'tan, etleri Balıkesir'den ve Sivas'ın yaylarından dağ kekiğini getirten 4ten 4e Ocakbaşı, bütün bu yöresel lezzetlerin birleşimiyle ortaya unutulmayacak kebaplar çıkartıyor. Adını Cuma ve Cumartesi günleri öğlen 4'te açıp sabah 4'te kapatmasından alan bu mekan, dekorasyonuyla da beğeni topluyor.

Telefon(0212) 251 74 91
Saatler16:00-00:00 Cuma ve Cmt: 16:00-04:00
AdresTomtom, Yeni Çarşı Cd. No:38 Kat:1, 34433 Beyoğlu/İstanbul
MutfakOcakbaşı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Tek kelime ile güzel. Terbiyeli kuzu şiş ve Adana kebabı çok güzel. 

👤 İstanbul’da yenebilecek en iyi kebap, et ve mezeler burada. Çalışanların ilgisi, hizmet anlayışı gerçekten harika. Tavsiye ederim. Rezervasyon yaptırmayı unutmayın gitmeden önce 😍 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Anadolu Yakası'nın En İyi KebapçılarıEn İyi Steakhouse Restoranları
En İyi Tas Kebabı MekanlarıAdana Kebabını En İyi Yapan Yerler
En İyi Ocakbaşı RestoranlarıEn İyi Kavurmacılar
İstanbul'un En İyi CiğercileriEn İyi Lahmacuncular
Avrupa Yakası En İyi DürümcülerAnadolu Yakası En İyi Dürümcüler
İstanbul'da TantuniciEn Lezzetli Dönerci
En Ünlü PidecilerEn Ünlü Köfteciler
Antep Mutfağı MekanlarıEn İyi Baklavacılar

İstanbul'da en iyi kebap nerede yenir?

İstanbul'da lezzetli kebap yemek için mekan arıyorsanız eğer; Kaşıbeyaz Bosphorus, Develi1912 , Hamdi Restaurant, Ziya Şark Sofrası, Ali Ocakbaşı, Zübeyir Ocakbaşı, Peymane, Adana Ocakbaşı, Ali Haydar İkinci Bahar, Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri, Tatbak, Çiya Sofrası, Çanak Kebap ve Katmer, Şeyhmuz Kebap Salonu ve 4ten 4e Ocakbaşı İstanbul'da Adana ve Urfa kebabı gibi çeşitleri en iyi yiyebileceğiniz mekanlardır.

İstanbul'da Adana kebap nerede yenir?

İstanbul'da Adana kebabı en lezzetli yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Hamdi Restaurant, Ali Ocakbaşı, Adana Ocakbaşı, Şeyhmuz Kebap Salonu Kaşıbeyaz Bosphorus, Develi1912, Zübeyir Ocakbaşı, Peymane, Tatbak, Çanak Kebap ve Katmer, ve 4ten 4e Ocakbaşı İstanbul'da Adana dürüm yiyebileceğiniz en iyi mekanlar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.