Yediğiniz Tüm Dönerleri Unutun İstanbul'da En İyi 10 Dönerci

İstanbul'da en iyi döneri nerede yerim diye merak edenler için hazırladığımız içeriğimiz en iyi ve en meşhur dönercilerden oluşuyor.
Yediğiniz Tüm Dönerleri Unutun İstanbul'da En İyi 10 Dönerci

Herkesin sevdiği döneri lezzetli ve orijinal lezzetiyle İstanbul'da bulmak oldukça zor. Etin en iyi yerlerinden özel marine edilerek takılan dönerler, ister yaprak olarak ister parça olarak olsun günün her saati istenilen lezzetlerimiz arasında. İstanbul'da çocukluğunuzda yediğiniz lezzetli ve bol porsiyonlu döneri bulabileceğiniz mekanlar ise oldukça sınırlı. Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz İstanbul'da meşhur olmuş en iyi dönercilerden oluşuyor.

İstanbul'un En İyi Dönercileri Listesi

SıraRestoranBölgeneoldu Puanı
1BeytiBakırköy10/10
2Karadeniz Döner Asım UstaBeşiktaş10/10
3Sürmene DönerKüçükçekmece10/10
4Dönerci Engin'in YeriBeyoğlu10/9.9
5Bayramoğlu DönerBeykoz10/10
6Tatar Salim Döner LokantasıAtaşehir10/9.9
7Metet Közde DönerÜsküdar10/9.8
8Dönerci Şahin UstaFatih10/9.9
9Dönerci Celal UstaKartal10/9.9
10Dönerci Ali UstaMaltepe10/9.8

İstanbul'un En İyi 10 Dönercisi

İşte İstanbul'da lezzetli döner yiyebileceğiniz en iyi dönerciler...

1. Beyti

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi
Zengin Menü

Ülkemizin en iyi restoranları arasında yer alan Beyti, Vedat Milor tarafından ''Sadece lokanta değil, bir uygarlık müzesi'' dediği bir mekan. 1945'ten günümüze kadar lezzetinden ödün vermeyen bu mekan beyti kebabına adını veren o meşhur yer. Lezzetli döneri kaliteli bir mekanda yemek isterseniz tercih edebileceğiniz bu mekan, güler yüzlü çalışanlarıyla her zaman ön planda oluyor.

Telefon(0212) 663 29 90
Saatler11:30-23:00 Pazartesi: Kapalı
AdresŞenlikköy, Florya, Orman Sk. No:6-8, 34153 Bakırköy/İstanbul
MutfakEt Restoranı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Yılların eskitemediği Beyti bey in restaurantı çok keyifli bir yer. Masanıza gelip hatır soran bir İstanbul beyfendisi harika çalışanlar harika lezzetler ve Istanbul eski ama en güzel mekanlarından biri. Pahalı ama hakkını veriyor.

? Beyti bana göre kesinlikle UNESCO ya girmeli servisi yemekleri her şeyi mükemmel saygı duyuyorum yıllardır aynı kalite ve belki de 4. Nesil ve işinin başında. 

2. Karadeniz Döner Asım Usta

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi
Güler Yüzlü Çalışan

Trakya ve Balıkesir'in etleriyle hazırlanan dana ve kuzu karışık olan bu döner, Vedat Milor tarafından onay almış durumda. Beşiktaş'ın en iyi dönercisi olan Karadeniz Döner Asım Usta, 1973 yılından beri değişmeyen lezzeti sayesinde günün yarısı bitmeden kocaman döneri bitiren bir mekan. Günün her saati önünde kuyruk olunan bu mekanda yenilen döner Beşiktaş'a yeniden gitme sebepleri arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 261 76 93
Saatler10:30-17:30 Pazar: Kapalı
AdresSinanpaşa, Mumcu Bakkal Sokağı No:6, 34353 Beşiktaş/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Dönerin Lezzetini bilenlerin uğrak adresi Asım Usta…. Döneri çok lezzetli ve pişkin… Döner yanında verilen domates soslu döner karışımlı tabak efsane… Servis çok iyi çalışan abilerimiz güleryüzlü… Fiyatlar dönerin lezzetine göre iyi… Öğlen vakti denk gelirseniz sıraya girebilirsiniz yoğun olan bir işletme…

? Ben bugüne kadar döner yememişim. Gerçekten harika! Eğer oturupta yiyecekseniz sıra beklemenize gerek yok... Ellerinize sağlık. 

3. Sürmene Döner

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi
Samimi Mekan

Vedat Milor'ün ''İstanbul'da yediğim en iyi döner'' diye bahsettiği Sürmene Döner, lezzet avcılarının vazgeçilmez mekanları arasında. Birçok ünlünün de müdavimi olduğu bu mekan, günün her saati yoğun ilgi gördüğünden boş yer bulmak neredeyse imkansız oluyor. Yaprak döner sevenlerin mutlaka tercih etmesi gereken bu mekan, kesinlikle denenmesi gereken mekanlar arasında.

Telefon(0212) 424 12 61
Saatler11:00-18:00 Pazar: Kapalı
AdresCennet, Alparslan Cd. No:68, 34290 Küçükçekmece/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Süpper lezzet . Kapısının önünden geçip giderken ,aldığınız döner kokusuna dayanamayıp geri dönüp yemek istersiniz . uzaklardan gelen tercih edenler var . Afiyet olsun... 

? Döneri sulu ve pamuk gibi ustam normalin üzerinde bir porsiyon veriyor. Böyle işletmeleri görmek mükemmel.

4. Dönerci Engin'in Yeri

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi
Güler Yüzlü Çalışan

Bayburt usulü döneriyle akıllara kazanan Dönerci Engin'in Yeri, Vedat Milor tarafından beğeniliyor. İçi sulu ve lezzetli olan dönerlerinin yanında turp, domates ve yeşil soğan veriliyor. Oldukça küçük bir mekanda büfe tarzında işletilen bu yer lezzetinin büyüklüğünden dolayı yoğun ilgi görüyor.

Saatler09:30-20:00
AdresBereketzade, Okçu Musa Cd. No:3, 34421 Beyoğlu/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Çocukluğumun lezzeti… eşime öve öve bitirememiştim sonunda getirme ve bu lezzeti tattırma fırsatım oldu :) döneri tartışmasız çok iyi. Ayranı naneli olduğu için ben sevmiyorum ama limonatası çok güzel. Tavsiye ederimmm :)

? Ne yazsam hislerimi ifade edemem. İstanbul'da iyi döner yiyemiyorum diyorsanız muhakkak gidip bu döneri yiyin. Senelerdir aynı lezzette döner yapan ender işletmecilerin birisi kim derseniz listenin ilk sıralarında gelir. Bir hafta içinde dört kere döner yedim her yediğimde helal olsun dediğim ender mekanlardan birisi de Dönerci Engin. Dönerin yanında muhakkak naneli ayranını denemenizi tavsiye ederim. Emeği geçenlere teşekkür ederim, yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. 

5. Bayramoğlu Döner

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Tandır Ekmeği
Hızlı Servis

İstanbul'da döner dendiği zaman akla ilk gelen Bayramoğlu Döner, içeri girer girmez kalabalıktan ve birden fazla kocaman dönerlerinin asılı olmasıyla lezzetini tahmin edebileceğiniz bir mekan. Tek bir şubede hizmet veren bu mekan, kendi kesimleri etlerle hazırladıkları enfes dönerlerinin yanı sıra tandır lavaşıyla adeta lezzet şöleni yaşatıyor. Burada döner yiyenlerin ''Ben daha önce döner yememişim'' dediği bu mekan ise birçok ünlünün de uğrak yerleri arasında.

Telefon(0216) 413 00 45
Saatler10:30-23:00
AdresRüzgarlıbahçe, Cumhuriyet Cd. No:2, 34805 Beykoz/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? İstanbul'da başka bir yerde döner yemek dönere ihanet olur. Lezzetli döneri ve bence bilinen en iyi lavaş ile eşsiz kezzet. Döner ile beraber servis edilen yan ürünler de lezzetli ve miktar olarak göz doyurucu. Tüm bunlara ilave olarak son derece hızlı ve özenli servis alabiliyorsunuz. Ellerine emeklerine sağlık.

? Şehirde nam salmış dönercilerden birisi porsiyonları son derece doyurucu hizmet hızlı. Etin aroması var yerken insana keyif veriyor.

6. Tatar Salim Döner Lokantası

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Döner konusunda gurme diyebileceğimiz mekanlardan biri olan Tatar Salim Döner Lokantası, muhteşem bir lezzet sunuyor. Mekan, etlerini kendine özel bir şekilde marine ederek hazırladığından dolayı döneri insanı kendinden geçiriyor. Ataşehir'de yer alan Tatar Salim Döner Lokantası, geleneksel döneriyle dillere destan.

Telefon(0216) 408 26 26
Saatler11:30-22:00
AdresKüçükbakkalköy, Küçükbakkalköy Atilla İlhan Cd &, Efe Sk. No:4, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? İstanbul'da yediğim en lezzetli ve en kaliteli döner eti. Yanında sunulan ayran, salata yada turşu bile inanılmaz lezzetliydi. Mekan standart ama servis hızlı. Tavsiye edebileceğim ve kesinlikle tekrar gideceğim bir lokanta.

? Abartmadan söylüyorum; hayatımda yediğim en lezzetli dönerdi. Açık ayranı, salatası ve muhteşem eti ile vazgeçilmezim oldu. Emeklerinize sağlık. İyi ki yollarımız kesişti.

7. Metet Közde Döner

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Közde Pişmesi

Kuzguncuk'ta döner yemek istediğiniz mutlaka tercih etmeniz gereken Metet Közde Döner, etleri közde yavaş yavaş pişirerek sizlere leziz mi leziz dönerler sunuyor. Burada yediğiniz dönerlerin hafızanızda yer etme olasılığı oldukça yüksek. İster dürüm, ister tombik isterseniz de porsiyon olarak yiyebileceğiniz dönerleri, yaprak yaprak olmasıyla beğeni topluyor.

Telefon(0216) 553 33 33
Saatler11:00-22:00
AdresKuzguncuk Mah, İcadiye Cd. No:39, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? 4 kişi geldik. Tereyağlı döner istedim. Daha iyisini yemek gerçekten çok zor. Yemek sonrasında sütlaç yedik. Sütlacın lezzetini tarif etmek çok zor. Gerçek üstü bir lezzet. Tüm personel çok ilgili. Metin isimli kardeşimize ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en iyi 10 dönercisi arasındaymış. Ben ilk 5 te diyorum.

? Dürüm Döneri Porsiyon Döneri hepsi çok lezzetli ortam güzel İstanbul'da yiyebileceğiniz en iyi dönerlerden biri. İçli köfte de güzel sadece biraz fazla yağlı. Tavsiye ederim. Dürümün tanesi kişi başı 100 lira ancak fiyata değiyor.

8. Dönerci Şahin Usta

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet

1969 yılından beri lezzetli döner denildiğinde akla gelen Dönerci Şahin Usta, öğlen 3 olmadan dönerini bitiyor. Önünde uzun kuyruklar oluşan bu mekan, Kapalıçarşı esnafı ve turistler tarafından tercih ediliyor. Oturma alanı bulunmayan bu mekanda sadece dürüm veya ekmek arası olarak döner yiyebileceğiniz gibi fiyat olarak da rakiplerine göre bir tık fazla.

Telefon(0212) 526 52 97
Saatler11:00-17:00 pazar: Kapalı
AdresMollafenari, Kılıçcılar Sk. No:5, 34120 Fatih/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Sıra bekleyip de verim alabileceğiniz nadir yerlerden. Asla kuru olmayan yağsız ve inanılmaz lezzetli bir döner. Fiyatı ortalamanın üstünde olsa da mutlaka denenmeli. Pide Fiyat: 70 TL

? Şahin Usta için yorum yapmaya çalışmak bile haddimizi aşmak olabilir. Turistlerin bile bu döneri yemek için sıra beklediği yılların emeği ve lezzeti. 

9. Dönerci Celal Usta

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çocuk Oyun Alanları

İstanbul'da birçok şubeye sahip olan ve lezzetli döneriyle hemen hemen herkesin bildiği Dönerci Celal Usta, dönerin yanında sunduğu tandır ekmeğiyle damakta iz bırakıyor. Sıcacık tandır ekmeğinin üstüne konan döner ve ondan akan yağıyla ağız sulandıran bu mekan, kaliteli hizmet anlayışıyla da misafirlerinizi rahatlıkla götürebileceğiniz bir yer.

Telefon(0216) 328 79 79
Saatler10:00-23:00
AdresOrta, Orta Mahallesi Yalnız Selvi Caddesi, Soğanlık Cd No: 5/C D:C Blok, 34880 Kartal/İstanbul
MutfakDönerci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Döner ve İskender yemek isterseniz gidebileceğiniz yerlerden. Hizmet konusunda çalışanlar istekliler.

? Döneri ve ikramları çok lezzetli özellikle ev tipi patates kızartması şahane.

10. Dönerci Ali Usta

İstanbul'un En İyi Dönercileri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Geniş Alanı

Oldukça büyük bir alanda lezzetli dönerleriyle herkesin beğenisini kazanan Dönerci Ali Usta, dönerin her çeşidiyle ayrı beğeni kazanıyor. ''Dünyanın ilk döner restoran zinciri'' olma özelliğine sahip olan bu mekan, dönerinin yanında sunduğu ikramlarıyla da lezzetine lezzet katıyor.

Telefon444 1 254
Saatler09:00-23:30
AdresCevizli, Zuhal Cd. No:59, 34846 Maltepe/İstanbul
MutfakKöfteci
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Hayatımda yediğim en iyi tek döner. Burada döner yedikten sonra başka bir yerin dönerini asla beğenmiyorum. Senelerdir döner için tek tercihimiz burası. Kaliteli güzel bir mekan. Şiddetle tavsiye edilir.

? Döneri sulu kesim hazırlattım tam istediğim gibi oldu. Lezzetli, temiz, servis ve personel ilgisi de iyi. Tavsiye olunur. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'un Kebap MekanlarıAvrupa Yakası Dürüm Mekanları
Steakhouse Mekanlarıİstanbul'un En Bilinen Ciğer Mekanları
En İyi Adana Kebap YerleriEn Lezzetli Kavurma Mekanları
En Lezzetli Ocakbaşı YerleriTas Kebabı Restoranları
Meşhur LahmacuncularAnadolu Yakası'nın En Ünlü Kebap Mekanları
Anadolu Yakası'nın Dürüm Mekanlarıİstanbul'un Köftecileri
En İyi Tantuni Mekanlarıİstanbul'da En Lezzetli Pideciler

İstanbul'un en iyi dönercileri hangisi?

İstanbul'un en iyi dönercileri arasında; Beyti, Karadeniz Döner Asım Usta, Sürmene Döner, Dönerci Engin'in Yeri, Bayramoğlu Döner, Tatar Salim Döner Lokantası, Metet Közde Döner, Dönerci Şahin Usta, Dönerci Celal Usta ve Dönerci Ali Usta İstanbul'da döner yiyebileceğiniz mekanlardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.