Doğal Beslenmek İsteyenlere İstanbul'daki 6 Organik Pazar

Sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenler için İstanbul'da organik ürün bulabileceğiniz en iyi organik pazarları liste haline getirdik.
Doğal Beslenmek İsteyenlere İstanbul'daki 6 Organik Pazar

Doğal, hormonsuz ve hakiki gerçek gıdaya ulaşmanın giderek zorlaştığı günümüzde, organik sertifikalı ürünler içimizi rahatlatıyor. Sağlıklı bir hayat için en önemli adımların başında gelen sağlıklı beslenmek, tamamen organik ürünlerle mümkün olabiliyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde organik ürün bulmanın zorlaştığı bu dönemlerde başvurulan ilk yerler ise ekolojik pazarlar oluyor. Sayısı oldukça az olan ekolojik pazarlar, tamamen doğal üretilen ve organik sertifikasına sahip ürünleri içeriyor. Bu sebeple sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenler için hazırladığımız içeriğimiz ise İstanbul'un en iyi organik pazarlarını içeriyor.

İstanbul'un Organik Pazarları Listesi

SıraPazarBölgeGünü
1Feriköy Ekolojik PazarŞişliCumartesi
2Küçükçekmece Organik PazarıKüçükçekmecePazar
3Bakırköy Organik PazarBakırköyCuma
4Kadıköy Organik PazarıKadıköyÇarşamba
5Beylikdüzü Organik PazarıBeylikdüzüCumartesi
6Organik KanyonŞişliHer Gün

İstanbul'un En İyi 6 Organik Pazarı

İşte İstanbul'da ekolojik sebze ve meyve satın alabileceğiniz en iyi organik pazarlar...

1. Feriköy Ekolojik Pazar

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

Organik pazar denildiğinde akla ilk gelen pazar yeri olan Feriköy Ekolojik Pazar, Türkiye'nin dört bir yanından gelen en organik ürünleri bulabileceğiniz pazarlar arasında yer alıyor. Mis kokulu domateslerden çıtır çıtır salatalıklara, taptaze yeşilliklerden organik meyvelere kadar her şeyin yer aldığı bu pazarda her ürünün organik sertifikası bulunuyor. Her Cumartesi kurulan bu pazar metro ulaşımına yakınlığından dolayı da İstanbul'da birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Saatler09:00-19:30
AdresCumhuriyet, 34380 Şişli/İstanbul
GünleriCumartesi

Google Yorumları

👤 Şehrin ortasında zehirsiz, emek sömürüsü olmadan üretilen sağlıklı ürünler 🌱😊 Beni burayla tanıştıran Buğday Derneği, çok teşekkürler!

👤 Şeref bey ve nalan hanımın tezgahı özellikle tavsiye edilir. İçeriye organik olmayan ürün giremez 😍

2. Küçükçekmece Organik Pazarı

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

Organik ürün yemek isteyenlerin Küçükçemece taraflarında tercih ettiği Küçükçekmece Organik Pazarı'nda bütün ürünlerin organik sertifikası bulunuyor. Kendi ürettikleri ürünleri satan pazarcıların yer aldığı bu pazar, kapalı bir alanda yer aldığından dolayı kış aylarında da rahatlıkla gidilebiliyor. Ayrıca sadece sebze ve meyve değil, süt ve süt ürünlerinden baklagillere kadar birçok organik ürün bulunan bu pazar, her Pazar günü kuruluyor.

Telefon(0212) 697 47 77
Saatler10:00-18:00
AdresAtakent, 34307 Küçükçekmece/İstanbul
GünleriPazar

Google Yorumları

👤 Çatalca ilçesinden gelenler başta olmak üzere organik tarım ürünlerinin yetiştirici çiftçilerden alınabileceği pazar yeri.

👤 Atakentte Arenapark içinde bir organik pazar, tavsiye ederim ürünler organik ve taze.

3. Bakırköy Organik Pazar

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

%100 Ekolojik pazarlar arasında yer alan Bakırköy Organik Pazarı, her Cuma Airport alışveriş merkezinin otoparkına kuruluyor. Bütün satılan ürünlerin ekolojik sertifikasının bulunduğu bu pazar, organik beslenmek isteyenlerin beğenisini topluyor. Ayrıca sebze ve meyvenin dışında ekmek ve makarna gibi ev yapımı ürünler de bulmak mümkün.

AdresAtaköy 7-8-9-10, 34158 Bakırköy/İstanbul
GünleriCuma

Google Yorumları

👤 Gerçekten çok güzel ürünler bulunuyor.

👤 Sebze ve meyvelerimi almak için tercih ettiğim bir pazar. Bütün ürünleri görüntüleriyle bile organik olduğunu belli ediyor.

4. Kadıköy Organik Pazarı

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

Her çarşamba günü Özgürlük Parkı'nda kurulan pazarda, bağıran satıcılara rastlamanız imkansız. Farklı şehirlerden gelen her türlü taze ve kurutulmuş yiyecekler dışında bal, yumurta, reçel ve organik zeytin yağı gibi ürünleriyle beğenilen bu pazarda bütün ürünler ise sertifikalı.

Telefon0549 557 23 21
Saatler06:00-17:00
AdresGöztepe, Mustafa Mazhar Bey Sokağı No:10, 34730 Kadıköy/İstanbul
GünleriÇarşamba

Google Yorumları

👤 Lezzetli üreticiden tüketiciye sebze ve meyvelerin tadları çocukluğum daki aldığım lezzeti yaşatıyor biraz pahalı ama gerçekten değer...👍

👤 Harika ürünler Güler yüzlü esnaf her yer sağlık kokuyor.

5. Beylikdüzü Organik Pazarı

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

Tüm ürünlerin organik olduğu bu pazarda, sertifikalı meyve, sebzeden şampuana, bakliyattan, temizlik malzemesine kadar her şeyi bulmanız mümkün. Ayrıca Cumartesi günleri kurulan Beylikdüzü Organik Pazarı, kapalı olması sayesinde kış günleri de rahatlıkla alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor.

AdresAdnan Kahveci, Erenler Cd. No:18, 34528 Beylikdüzü/İstanbul
GünleriCumartesi

Google Yorumları

👤 Her şey ama her şey çok taze ve bol. Sanırım civardaki en büyük ve tezgah açısından en çok tezgaha sahip pazar olması sebebi ile olması sebebi ile oldukça kalabalık. Otoparkı çok büyük ama yer bulmak imkansıza yakın. Ama gidilecek en iyi pazar.

👤 Çok iyi fiyatlar, mükemmel bir seçenek yelpazesi ve dost canlısı esnaf. Araç park yeri de işin cabası!

6. Organik Kanyon

İstanbul'un En İyi Organik Pazarları

Kanyon alışveriş merkezinin içinde yer alan Organik Kanyon, doğal beslenmeye önem verenlerin uğrak noktalarından. Hormonsuz üretilen sebze ve meyvelerin dışında organik kumaşlarla üretilen eşyalarında yer aldığı bu pazar, Levent civarında olanların en sevdiği pazarlar arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 317 53 00
Saatler10:00-22:00
AdresLevent, Büyükdere Cad. Kanyon AVM No:185, 34330 Beşiktaş/Şişli/İstanbul
GünleriHer Gün

Google Yorumları

👤 Kanyon AVM'ye her gelişimde evimin ihtiyaçlarını bu pazardan alıyorum. Gerçekten market ürünleri olmadığı çok belli oluyor.

👤 Ekolojik pazarlar arasında en sevdiğim pazar. Hem AVM geziyorum hem de sebze meyve gibi alışveriş ihtiyacımı karşılıyorum. Ürünlerin kalitesinden bahsetmeme hiç gerek yok sanırım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sosyete ve Semt PazarlarıTürkiye'nin En İyi Semt Pazarları

Organik pazar İstanbul'da nerede var?

İstanbul'da organik pazarlar nerede diye merak ediyorsanız eğer; Feriköy Ekolojik Pazar, Küçükçekmece Organik Pazarı, Bakırköy Organik Pazar, Kadıköy Organik Pazarı, Beylikdüzü Organik Pazarı ve Organik Kanyon İstanbul'da en iyi ekolojik pazarlardır.

Kadıköy organik pazar hangi gün?

Kadıköy'de Özgürlük parkı içinde bulunan Kadıköy Organik Pazar'ı her Çarşamba günü sabah 08:00 akşam 19:00 arasında kuruluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.