İstanbul’da Ucuzluğun Adresi Olan 11 Sosyete ve Semt Pazarı

Hem ucuz hem kaliteli hem de bol çeşitli bir pazar arıyorsanız İstanbul'un en iyi sosyete ve semt pazarları içeriğimize göz atabilirsiniz.
İstanbul’da Ucuzluğun Adresi Olan 11 Sosyete ve Semt Pazarı

Özellikle kadınların daha çok sevdiği pazarlar kıyafetten yiyeceğe kadar birçok ürünün satıldığı oldukça eskilere dayanan bir alışveriş alanı. Hemen hemen her semtte bulunan ve açıldığı günün adıyla anılan pazarlar, market veya AVM'ye göre daha ucuza ve çok çeşide sahip olduğu için birçok kişi tarafından hala tercih ediliyor. Genellikle sebze ve meyve alışverişi için kurulan semt pazarları ve son zamanlarda mağaza fiyatlarının artmasıyla daha da popüler hale gelen sosyete pazarları ise kıyafet satın almak için oldukça uygun yerler.

Bu içeriğimizde hazırladığımız listemiz sosyete pazarlarından semt pazarlarına kadar İstanbul'da ön plana çıkmış, hem kalitesiyle hem de bol çeşidiyle beğenilen en iyi pazarları içeriyor. Eğer pazar arabalarınız ve fileleriniz hazırsa listemize geçelim.

İstanbul'un Sosyete ve Semt Pazarları Listesi

SıraPazarBölgeGünü
1Kadıköy Salı PazarıKadıköySalı
2Ortaköy Sosyete PazarıBeşiktaşPerşembe
3Yeşilköy Sosyete PazarıBakırköyÇarşamba
4Erenköy PazarıKadıköyPerşembe
5Bakırköy Sosyete PazarıBakırköyCumartesi
6Beylikdüzü Beylik PazarıBeylikdüzüPazar
7Çekmeköy Ulus PazarıÇekmeköyCumartesi
8Beşiktaş Cumartesi PazarıBeşiktaşCumartesi
9Fatih Çarşamba PazarıFatihÇarşamba
10Rami Sosyete PazarıEyüpsultanPazar
11Feriköy Antika PazarıŞişliPazar

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt 11 Pazarı

İşte İstanbul'da bol çeşitli, kaliteli ve ucuz en iyi sosyete ve semt pazarları...

1. Kadıköy Salı Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Anadolu Yakası’nda oturan kadınların en çok ziyaret ettiği pazar olan Kadıköy Salı pazarında hem sebze meyve hem de kıyafet satılıyor. Genellikle kıyafet ağırlıklı olan bu pazar, Uzunçayır metrobüs durağının tam karşısında yer aldığından dolayı kolayca ulaşılabiliyor. Kapalı bir pazar olduğu için yaz kış sorunsuz şekilde kurulan ve rahatça gezilen bu pazar, aynı yerde Cuma günleri kumaş pazarı olarak kuruluyor.

Saatler08:30-19:30
AdresUzunçayır Cad. Şehit Bülent Altınsoy Sk. Yapı İş Merkezi E Blok No 45 4, Kadıköy
GünleriSalı/Cuma

Google Yorumları

👤 Düzenli yapısı ve iyi işleyen bir otoparkının olması pazar alışverişlerini kolay ve keyifli bir hale getiriyor. Ayrıca hem salı pazarında hem cuma pazarında hem de pazar günleri kurulan antika pazarı ve kooperatif pazarında bol çeşit bulunuyor.

👤 Pazara bir giren pişman bir de girmeyen. Giren neden pişman onu da söyleyeyim, o kadar büyük ki gezmekten yoruldum. Çok uygun ürünler var kıyafet, manav, tekstil ürünleri. Ama erken gitmenizde fayda var çünkü ürünler seçildiği için işe yarayan pek bir şey kalmıyor bu yüzden sabah erken gitmelisiniz.

2. Ortaköy Sosyete Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Eski ismi Ulus Perşembe Pazarı olan ve eskiden Akmerkez’in karşısında yer alan pazar günümüzde Ortaköy Dereboyu Caddesinde kurulmaya başladı. Giyim ağırlıklı olan bu pazarda çok ünlü markaların ürünlerini mağaza fiyatının altında alabilirsiniz. Kıyafetleri daha ucuza getirmek isteyenlerin sıkça uğradığı bu pazar her Perşembe Ortaköy'de kuruluyor.

Saatler08:00-19:00
AdresLevazım, Çayır Sk. No:4, 34340 Beşiktaş/İstanbul
GünleriPerşembe

Google Yorumları

👤 Hafta bir gün açık Perşembe günleri aradığınız her şeyi bulabileceğiniz şirin bir pazar

👤 Güzel bir ortam. Marka var....bayan satıcılar daha iyiler...

3. Yeşilköy Sosyete Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

İstanbul'da sosyete pazarı dendiğinde akla ilk gelenler arasında yer alan Yeşilköy Sosyete Pazarı, Çarşamba günleri kuruluyor. Genellikle kıyafet ağırlıklı olan bu pazar, birçok markanın ürünlerine yer veriyor. Açıldığı ilk saatten itibaren yoğunluk yaşanan bu pazarda daha güzel ürünler almak isteyenler sabah saatlerini tercih ediyor. Takıdan ayakkabıya, bebek kıayfetinden ev eşyasına kadar hemen hemen her şeyin yer aldığı bu pazarı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Saatler08:00-20:00
AdresYeşilköy, Yeşilköy Halkalı Cd., 34149 Bakırköy/İstanbul
GünleriÇarşamba

Google Yorumları

👤 Genel olarak kıyafet ağırlıklı bir pazar, ufak kısmında sebze meyve bulabilirsiniz, yanında ispark olması güzel bir avantaj.

👤 Kapalı pazar alanında olması büyük avantaj ama Marmaray Yeşilköy durağına epey uzak kalıyor. Kıyafet çeşitliliği olarak güzel urunler bulabilirsiniz. Yemek yemek içinde pazarın içinde gözlemeci vs var.

4. Erenköy Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Minibüs Caddesi ve istasyon arasında kalan alanda kurulan Erenköy Sosyete Pazarı olarak da bilinen pazarda kıyafet, yiyecek ve içecek bulabilirsiniz. Pazarda satılan hemen hemen tüm ürünler kaliteli olduğu için o semtte oturmayanların bile sık sık ziyaret ettiği bu pazar, her Perşembe yoğun oluyor.

AdresErenköy, Nimet Ekşioğlu Sk. No:7, 34738 Kadıköy/İstanbul
GünleriPerşembe

Google Yorumları

👤 Perşembe günleri kurulan ve hem giysi hem de sebze-meyve satılan bir pazar.Belli başlı bilinen markaların seri sonu ya da outlet ürünlerini bulabileceğiniz çok büyük olmayan bir pazar. Özel araçla gittiğinizde park yeri sıkıntılı .

👤 İyi bir pazardı. İyi marka ve meyvelere sahip her türlü giysi ve diğer ihtiyaçlar uygun fiyatlarla bulunabilir.

5. Bakırköy Sosyete Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

İstanbul'un en bilinen sosyete pazarları arasında yer alan Bakırköy Sosyete Pazarı, o kadar meşhur ki il dışından gelenler bile oluyor. Bu kadar yoğun ilgi görmesinin en büyük sebebi ihraç fazlası marka ürünler değerinin çok çok altında satıldığı için özellikle kıyafet almak isteyenler ilk buraya uğruyor. Parfümden kozmetiğe kadar her şeyin bulunduğu bu pazarda bütün kombinlerinizi kolayca yapıp çıkabilirsiniz.

AdresOsmaniye, 34146 Bakırköy/İstanbul
GünleriCumartesi

Google Yorumları

👤 Fiyatlar çok iyi kaliteli ve marka ürünlerde fiyatları açısından bayağı iyiydi. Bu hafta tekrar gitmeyi planlıyorum.

👤 Tekstil ürünlerinin bir çoğunu rahatlıkla bulup, uygun fiyata alabileceğiniz yer.

6. Beylikdüzü Beylik Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Beylikdüzü'nde en sevilen pazar olan Beylikdüzü Beylik Pazarı, kıyafet, çeyiz eşyası ve kırtasiye ürünlerine sahip. Kapalı bir alanda kurulduğu için soğuk havalarda sorunsuz gidilen bu pazara belediye tarafından ücretsiz ulaşım da sağlanıyor. Pazar günleri kurulan bu pazarda Cumartesi günleri de organik ürün pazarı açalıyor.

AdresAdnan Kahveci, Erenler Cd. No:18, 34528 Beylikdüzü/İstanbul
GünleriPazar

Google Yorumları

👤 Her şey ama her şey çok taze ve bol. Sanırım civardaki en büyük ve tezgah açısından en çok tezgaha sahip pazar olması sebebi ile olması sebebi ile oldukça kalabalık. Otoparkı çok büyük ama yer bulmak imkansıza yakın. Ama gidilecek en iyi pazar.

👤 Çeşitliliğin bol olduğu özellikle giyim konusunda her kaliteyi uygun fiyattan bulabilirsiniz. Aracımı otoparkına bırakıp kapalı pazardan alışveriş yapıp rahatça çıkıyorum. Bence Harika...

7. Çekmeköy Ulus Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Çekmeköy sosyete pazarı olarak da anılan bu pazar, kapalı ve çok katlı olduğundan dolayı çok fazla tezgaha sahip. Kıyafetten mutfak malzemelerine kadar birçok çeşidin bulunduğu bu pazar, ulaşım kolaylığıyla da beğeniliyor. Metroya oldukça yakın olduğundan farklı semtten insanlarında tercih ettiği bu pazar, uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Saatler07:30-20:00
AdresMehmet Akif, Necip Fazıl Kısakürek Cd., 34782 Çekmeköy/İstanbul
GünleriCumartesi

Google Yorumları

👤 3 katlı temiz ve güzel bir pazar, sadece kıyafet vb. var, Sebze meyve pazarı değil. Birçok pazardan iyi bence, bazı aradığım şeyleri bulamadım ama genel olarak düzenli ben beğendim

👤 Mükemmel bir pazar ilk zamanlarında bu kadar iyi değildi fakat şimdi çok daha kaliteli satış yapan esnaf var. Fakat bazı esnaflar hiç pazara uygun şekilde pazarlık yaptırmıyor fiyatları sabitlemiş bir şekilde çalışıyor.

8. Beşiktaş Cumartesi Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Cumartesi günleri Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nin hemen yanında kurulan pazara kadınları ilgisi yoğun. Kapalı bir alanda kurulan bu pazarda giyim, yiyecek ve içecek bulabilmek mümkün. Özellikle kıyafetleri ucuza almak isteyen kadınların buluştuğu ortak adreslerden biri olan Beşiktaş Pazarı, içerisinde pek çok markanın ürünlerini çok uygun fiyatlara sunduğundan yoğun ilgi görüyor.

Saatler07:00-00:00
AdresSinanpaşa, Ihlamurdere Cd. & Hattat Tahsin Sk. 19/1, 34353 Beşiktaş/İstanbul
GünleriCumartesi

Google Yorumları

👤 İstanbul'da beğendiğim zevkle dolaştığım pazarlardan biri.. Her bütçeye uygun ürün var.

👤 En sevdiğim yer😍 tüm ihtiyacınız var!

9. Fatih Çarşamba Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Unkapanı Çarşamba arasında kurulan belki de İstanbul en büyük pazarlarından biri olan Fatih Çarşamba Pazarı, her Çarşamba çok yoğun oluyor. Pazarda kumaşlar, kıyafetler, yöresel yiyecekler, tencereler, tavalar aklınıza gelip gelebilecek bir sürü şeyi bulabilirsiniz. Pazar o kadar büyük ki 6 sokak ve 2 caddesinde sadece yiyecek içecek tezgahları ye alıyor. Pazar günün ilk ışıklarıyla saat 5’te kuruluyor ve akşam 9’a kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Saatler05:00-21:00
AdresBalat, Lokmacıdede Sk. No:28, 34087 Fatih/İstanbul
GünleriÇarşamba

Google Yorumları

👤 Çok büyük gez gez bitmiyor. Her şey çok güzel ama sabahtan akşama kadar bitirebilmek zor.

👤 Sırf Anadolu Yakası'nda bu pazar için geldim sosyal medyada görüp. Çok büyük çok yoruldum ama güzel şeyler vardı.

10. Rami Sosyete Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Sosyal medyada son zamanlarda oldukça fazla meşhur olan Rami Sosyete Pazarı, giyimden yiyeceğe, çeyiz ürünlerinden aksesuarlara kadar hemen hemen her şey sunuyor. Pazar günleri kurulan bu pazara dolmuşlarla da kolayca ulaşım sağlanabiliyor.

AdresTopçular, Rami Kışla Cd., 34055 Eyüpsultan/İstanbul
GünleriPazar

Google Yorumları

👤 Gittiğim sosyete pazarlarının en iyisiydi hesaplı ve kaliteli çeşitte çok.

👤 Bence en iyi sosyete pazarı budur.

11. Feriköy Antika Pazarı

İstanbul'un En İyi Sosyete ve Semt Pazarları

Antika sevenlerin sabahın ilk saatleriyle birlikte gittiği Feriköy Antika Pazarı, İstanbul'da antikacılığın kalbinin attığı yer. Aranılan hemen her şeyin bulunduğu bu antika pazarından birbirinden farklı birçok eski eşyaya rastlamak mümkün. Birçok kişinin bir şey almasa bile hobi olarak gezdiği bu pazar, Türkiye'nin en büyük antika pazarı olarak adlandırılıyor. En nadide parçaları bulabileceğiniz bu pazar yerinde Cumartesi günleri ise Feriköy Organik Pazarı kurularak doğal sebze ve meyveler satılıyor.

Saatler09:00-18:00
AdresCumhuriyet, Semt Pazarı No:8, 34380 Şişli/İstanbul
GünleriPazar

Google Yorumları

👤 Uzun zamandır gitmek istediğim bir pazardı baya heyecanlandım antika seven biri olarak küçük parçalar bulmak çok kolay gezmek için gidilir ben beğendim inşallah bir daha yolum düşer o tarafa tekrar gezme fırsatı bulurum.

👤 Kesinlikle sıra dışı bir keyif. Pazar gününüzü kendinize özel kılacak alışveriş ve farklı ruhlara tanış dokunuşları yaşayacağınız yer.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Organik PazarlarTürkiye'nin En Güzel Semt Pazarları

İstanbul'un en iyi sosyete pazarları hangisi?

İstanbul'da yer alan en iyi sosyete pazarları merak ediyorsanız eğer; Kadıköy Salı Pazarı, Ulus Perşembe Pazarı, Yeşilköy Sosyete Pazarı, Erenköy Pazarı, Bakırköy Sosyete Pazarı, Beylikdüzü Beylik Pazarı, Çekmeköy Ulus Pazarı, Beşiktaş Cumartesi Pazarı, Fatih Çarşamba Pazarı ve Rami Sosyete Pazarı İstanbul'un en iyi sosyete ve semt pazarlarıdır.

İstanbul'da hangi pazar ucuz?

İstanbul'da hangi pazarlar ucuz diye merak ediyorsanız eğer; Kadıköy Salı Pazarı, Bakırköy Sosyete Pazarı, Rami Sosyete Pazarı, Yeşilköy Sosyete Pazarı ve Bakırköy Sosyete Pazarı İstanbul'un en ucuz pazarlarıdır.

İstanbul'da en iyi pazar hangisi?

İstanbul'un en iyi pazarı olarak adlandırılan Kadıköy Salı Pazarı, İstanbul'un en büyük ve çok çeşitli semt pazarları arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum