Mama Sandalyesiyle Çocuklara Konfor Sunan En İyi 12 Mekan

En az sizin kadar çocuğunuzun da rahat yemek yemesini sağlayacak, mama sandalyesi bulunan en iyi mekanlardan bir liste oluşturduk.
Mama Sandalyesiyle Çocuklara Konfor Sunan En İyi 12 Mekan

Çocuklu ailelerin bir mekana gittiğinde en çok dikkat ettiği hizmetler arasında yer alan mama sandalyesi, bir çocuğun tıpkı ev konforunda gibi rahatça yemek yiyebilmesi için çok önemli. Anne veya baba kucağında yemek yemek zorunda kalan veya masaya boyu yetişmeyen çocukların yemekten zevk almaması ve mutsuz olması ebeveynlere de yansıyor. Bu sebeple çocuk dostu birçok mekanda mama sandalyesi yer alıyor. Bu sayede hem anne baba, hem de çocuk konforlu bir şekilde yemek yiyebiliyor.

Hazırladığımız bu içeriğimiz de ailecek yemek yemeğe gitmeyi sevenlerin tercih edebileceği ve küçük çocukları olanların konforlu yemek deneyimi yaşayacağı, mama sandalyesi bulunan en iyi mekanlardan oluşuyor.

Mama Sandalyesi Bulunan Mekanlar Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Laledan RestaurantBeşiktaş10/10
2KaşıbeyazAtaşehir10/9.9
3ŞazeliBakırköy10/9.9
4Develi1912Ataşehir10/9.9
5HacıbaşarAtaşehir10/9.8
6Markus Prime Ribs SocietySarıyer10/9.9
7SahanAtaşehir10/9.9
8Filizler KöftecisiÜsküdar10/9.9
9Dönerci Ali UstaMaltepe10/9.8
10Beyaz FırınAtaşehir10/9.8
11Foça Balık RestaurantAtaşehir10/9.9
12Et İnnKadıköy10/10

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi 12 Mekan

İşte İstanbul'da hem çocuğunuzun hem de sizin konforlu yemek yemenisi sağlayan, mama sandalyesi bulunan mekanlar...

1. Laledan Restaurant

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Bebek Bakım Odası
Mama Sandalyesi

Çırağan Sarayı'nda yer alan Laledan Restoran, İstanbul'un en lüks mekanları arasında yer alıyor. Hem lüksü hem konforu aynı anda sunan bu mekan, Osmanlı lezzetleriyle misafirlerinin beğenisini topluyor. Ayrıca çocuklu aileleri de düşünen bu mekan, mama sandalyesi ve bebek bakım odasıyla ebeveynlerin ve çocukların keyifli bir deneyim yaşaması için elinden geleni yapıyor.

Telefon(0212) 236 73 33
Saatler06:00-11:00
AdresYıldız, Kempinski Çırağan Hotel, Çırağan Cd., 34349 Beşiktaş/İstanbul
MutfakOsmanlı Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Ortam müthiş boğaz manzarasında kahvaltı etkileyici ama kahvaltı kalitesi vasat tercih sizin.

? Her şey çok güzel . Ortam, yemekler çok lezzetli . Servis çalışanları kibar, güler yüzlü. Servis çalışanlarından Tuncay Bey ve Harun Bey bizi çok rahat ettirdiler , çok ilgilendiler , kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.

2. Kaşıbeyaz

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet
Bebek Bakım Odası
Mama Sandalyesi

Kebap çeşitleriyle her şubesiyle beğenilen Kaşıbeyaz, Ataşehir'de yer alan şık dekorasyonlu ve konforlu mekanıyla da misafirlerinin mutlu olmasını sağlıyor. Özellikle çocuklu ailelerinde rahat etmesini isteyen bu mekan, bebek bakım odasından oyun odalarına mama sandalyesinden çocuk tabletlerine göre ebeveynlerin ve çocukların mekandan mutlu ayrılması için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Telefon0850 441 2040
Saatler09:00-23:00
AdresBatı, Watergarden İstanbul, Barbaros Mah İstanbul TR, Şebboy Sk. No:2, 34746 Ataşehir
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Garson arkadaşların ilgi alakası mükemmel. Çocuk oyun alanı büyük. Yemekler lezzetli. İç mekan dizaynı çok iyi. Rahatlıkla gidilebilir. Fiyat tabii ki her şey iyi olunca o da iyi oluyor. Gereksiz pahalı diyemem. Ama fiyat/performans yeri de diyemem. Hitap ettiği profile uygun.

? Garsonlar çok nazik ve ilgili, yemeklerin lezzeti muhteşem, ortam da çok güzeldi, son zamanlarda yediğim en iyi yemeklerdi, künefesi de ağır değil ve çok lezzetli. 

3. Şazeli

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Bahçe
Lezzet
Bebek Bakım Odası
Mama Sandalyesi

Ferah ve güzel bir peyzaja sahip bahçesiyle gelen her misafirini memnun eden Şazeli, alkolsüz bir mekan olduğundan dolayı yoğun ilgi görüyor. Eti istediğiniz kıvamda pişiren bu mekan sadece et menüsüyle değil kahvaltısıyla da kendisine birçok müdavim yaratmış durumda. Ayrıca çocuklu ailelerinde beğendiği bu mekan, hem açık hem kapalı oyun alanları, ferah bebek bakım odası ve yeteri kadar bulunan mama sandalyesiyle hem çocukların hem de ebeveynlerin konforlu bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Telefon(0212) 547 01 01
Saatler08:00-23:30
AdresSosyal Tesis Yanı, Şenlikköy mah Halkalı, Florya Cd. D:No:10, 34153 Bakırköy
MutfakSteakhouse
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Ailenizle ve çocuklarınızla gideceğiniz iyi bir mekan. Şarküterisi kaliteli çalışanları güler yüzlü, temizlik çok iyi ve hızlı servisi de bonusu ??

? Aile için uygun bir yer kapalı ve açık çocuk oyun alanı var çocuklarla ilgilenen kişiler var kahvaltısı güzel ilgi güzel manzara olarak da güzel bir yer.

4. Develi1912

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çocuk Oyun Alanı
Mama Sandalyesi

Yöresel Antep lezzetleri ve birbirinden farklı kebaplarıyla hem özel günlerde, hem aile yemeklerinde hem de iş yemeklerinde tercih edilen Develi, yıllardan beri kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeyen en iyi mekanlar arasında bulunuyor. Çocuklu ailelerin rahatlıkla gideceği bu mekan, çocuk oyun alanlarıyla ailelerin rahatça yemek yemesine yardımcı olurken aynı zamanda daha küçük çocuğu olan ebeveynler için mama sandalyeleriyle konforlu bir yemek deneyimi yaşatıyor.

Telefon(0216) 575 68 68
Saatler09:00-00:00
AdresKüçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:9, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Kahvaltıları gayet başarılı, her daim size hizmet için bekleyen elemanları mevcut, ihtiyacınız olması durumunda beklemenize gerek yok, çocuk parkında görevlileri olması çocuğunuzu bırakınca gözünüzün arkasında kalmamasını sağlıyor. 

? Çok lezzetli, fiyatları da korkulduğu gibi değil. Nezih bir ortam ve hizmet.

5. Hacıbaşar

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Lezzet
Mama Sandalyesi

Yine Ataşehir'de yer alan en iyi mekanlar arasında bulunan Hacıbaşar, sıcak samimi ortamıyla karşılamadan çıkışa kadar misafirlerinin memnuniyeti için her şeyi yapıyor. Her ne kadar kebap çeşidi ve katmeriyle bilinse de birçok kişinin kahvaltısı için de tercih ettiği bu mekan, aileler için uygun. Çocuk oyun alanları ve bebek bakım odasıyla özellikle annelerden takdir toplayan bu mekan, yeterli ve hijyenik mama sandalyeleriyle de hem çocuğun hem de ailenin rahatça yemek yemesini sağlıyor.

Telefon0532 216 16 89
Saatler09:00-22:00
AdresKüçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:24, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Pazar günü kahvaltı için gittik. Her şey muhteşem ve lezzetliydi. İlgi alaka servis süper. Bebekli aileler için bebek bakım odası kadınlar tuvaletine açılan kapıyla ortak giriş ve bebek bakım odası birazcık küçük. Bebek bakım odasında alt değiştirme ünitesinin üstünde ayna biraz tehlikeli alt kısmından da sabitlenmesi gerekir. ?

? Arkadaş grubumuz ile kahvaltı için geldik. Zengin kahvaltısı ile çok memnun kaldık. Ayrıca çocukların oyun alanın da çocuğunuz oyununu oynarken rahatlıkla kahvaltınızı yapabilirsiniz. Ayrıca ramazan beyin ilgi ve alakasından memnun kaldık. 

6. Markus Prime Ribs Society

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet
Mama Sandalyesi
Boyama Kitapları

Maslak'ta oto sanayinin içinde tamamen farklı bir dünya sunan Markus Prime Ribs Society, restorandan çok bir sanat galerisi gibi oldukça keyifli bir dekorasyona sahip. En sevilen lezzetleri arasında yer alan kaburga, İstanbul'un en iyileri arasında yer alıyor. Ayrıca bu güzel mekana çocuğuyla birlikte gitmek isteyen ebeveynlerin rahat bir yemek deneyimi yaşamasını sağlamak adına mama sandalyesi ve boyama kitabı gibi hizmetleriyle çocuk dostu olduğunu kanıtlıyor.

Telefon(0212) 286 44 04
Saatler16:00-23:30
AdresMaslak, Atatürk Oto Sanayi Sitesi No:3, 34485 Sarıyer/İstanbul
MutfakDünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Öncelikle tahminimin aksine aşırı çocuk dostu bir yer. Mama sandalyesi, boyama kitapları vs. her şey var. Servis elemanları gayet iyi, bizim siparişlerimizde karışıklık oldu ve uzun bir süre ana yemeğimizi bekledik ama birden fazla ikram ile özür dilediler. Lezzet gayet yerinde, daha sık gitmeye çalışacağız??

? İçeri girdiğiniz andan itibaren hem görsel doyumunuzu hem de gurmeliğinizi şımartacak harika bir mekan. Çalışanların her biri çok nezaketli. Tiftik et konusunda fazla başarılılar, kesinlikle menüdeki kaburgalar kısmından bir seçim yapılmalı. Tortilla cipsi dahi yediğim en iyi cipsti. Ambiyans ve yemek lezzetlerini bu kadar güzel birleştirdikleri için teşekkürler.

7. Sahan

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Çocuk Atölyeleri
Lezzet
Mama Sandalyesi

Listemizde yer alan bir başka çocuk dostu mekan ise Sahan. Ailece sorunsuz ve huzurlu bir şekilde yemek yemeği isteyen ebeveynlerin tercih ettiği bu mekan, çocukların da keyif alarak gittiği yerler arasında bulunuyor. Çocuk oyun odaları ve çocuk atölyeleriyle hem keyifli hem de öğretici oyunlar sunan Sahan, aynı zamanda mama sandalyeleriyle de çocukların konforlu yemek yemelerini sağlıyor.

Telefon(0216) 315 37 37
Saatler13:30-00:00
AdresBarbaros, Kardelen Sk. No:4, 34746 Ataşehir/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Kahvaltı için gittik. Çok memnun kaldık. Çocuk oyun alanı çok güzeldi. Çocuklar ile etkinlik yapıyorlar. Çocuğum kahvaltımız boyunca çok eğlendi. Kahvaltı ilk masaya oturduğunuzda gözünüzü doyuruyor ama sürekli masaya bir şeyler geliyor. Onun için bizim yaptığımız hatayı yapmayın masadakiler ile karnınızı doyurmayın. Sonradan geleceklere de yer bırakın. Kesinlikle kahvaltı için tavsiye ederim. 

? Muazzam bir Antep mutfağı. Öyle çok çeşit var ki menüden gözlerimi alamadım. Servis hızlı Kahvaltı için gelenlerden sonra birçok aile daha geldi. Çocuklar mutlu , oyun odasında doğum günleri kutlandı. Çok samimi bir ortam.. Dolu dolu bir pazar oldu.. Bayıldım Ataşehir Sahan'a ..

8. Filizler Köftecisi

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Mama Sandalyesi

Üsküdar'da yer alan Filizler Köftecisi, kız kulesine karşı ailecek yemek yiyeceğiniz en iyi mekanlar arasında yer alıyor. Hem kapalı hem de açık oyun parklarıyla çocukların yemekten sonra eğlenmesini sağlayan bu mekan, aynı zamanda mama sandalyesiyle de anne ve babanın rahatça yemek yemesini sağlıyor. Bu sayede ev konforu sunan bu mekan, çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Telefon0532 298 04 14
Saatler08:00-23:00
AdresAziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:61, 34672 Üsküdar/İstanbul
MutfakKöfte
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Köfteler oldukça lezzetli, acılı ezme ve turşu ikramı var.. fiyatlar uygun, mekan geniş ve ferah, dış mekanda çocuk oyun parkı var. Herkese tavsiye ederim.. 

? Kız kulesine karşı uygun fiyatlar güler yüzlü hizmet ve lezzetli ızgara çeşitlerinin tadına bakmak isterseniz. Mutlaka uğrayın.

9. Dönerci Ali Usta

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çocuk Dostu

İstanbul'un en iyi dönercileri arasında yer alan Dönerci Ali Usta, ferah ortamıyla gelen misafirlerini memnun ediyor. Her zaman güler yüzlü ve sıcak kanlı personeliyle beğeni toplayan bu mekan, ailece yemek yemek isteyenler için uygun bir yer. Çocuk dostu olduğundan dolayı yeteri kadar mama sandalyesi bulunduran bu mekan, en yoğun zamanda bile sorun çıkmaması için elinden geleni yapıyor.

Telefon444 1 254
Saatler09:00-23:30
AdresCevizli, Zuhal Cd. No:59, 34846 Maltepe/İstanbul
MutfakDöner
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz nezih bir mekan. Çalışanların ilgisi ulaşım ve otopark konusunda rahatlığı ile bölgenin vazgeçilmezleri arasında. 

? Dönerci Ali Usta'nın dönerini övmeye gerek var mı bilmiyorum. Zaten başarı hikayesini dinleyenler, Ali Usta'nın dönerinin kötü olamayacağını anlar. Yolunuz düşerse kaliteli döner yemek için uğrayabilirsiniz.

10. Beyaz Fırın

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Mama Sandalyesi
Çalışan İlgisi

Ataşehir'de yer alan Beyaz Fırın, ferah ortamıyla gün arasında mola vermek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Özellikle çocuklu ailelerin biraz nefes almak için gittiği mekanlar arasında yer laan Beyaz Fırın, oyun alanlarıyla ailelerin rahatça kahve keyfi yapmasını sağlıyor. Ayrıca daha küçük çocuğu olanlar içinde mama sandalyesi bulunan bu mekan, hem çocuğun hem ebeveynin kaliteli hizmet alması için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Telefon(0216) 577 57 00
Saatler06:30-22:00
AdresKüçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:40 D:B Blok, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakPastane Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Ürünler güzel, vale hizmeti vardır. Açık kapalı mekanı mevcut. Tatlıları bence güzel. Kahvaltıları da güzel değişik ürünler oluyor o kadar insana taze ürün çıkartmak kolay değil. Ben ne zaman gitsem taze ürün çıkartıyorlar. Bir tek servis olayı biraz yavaş. Çocuklar için uygun. Temiz bir yer. Biraz pahalı ama değer :)

? Her ürünü lezzetli. Anne kız en sevdiğimiz yer.

11. Foça Balık Restaurant

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çocuk Oyun Odası
Mama Sandalyesi

Çocuklarınızla beraber balık keyfi yapmak istediğinizde tercih edebileceğiniz Foça Balık Restaurant, özellikle balık köftesiyle çocukların bile beğenisini kazanıyor. Her zaman taze ve lezzetli balık sunan bu mekan, mama sandalyeleriyle 1-4 yaş arası çocukların aileleriyle keyifli ve ev konforunda yemek yemesini sağlıyor.

Telefon(0216) 577 86 86
Saatler12:00-01:00
AdresKüçükbakkalköy, Ahmet Yesevi Cd No:10, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulü
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çok güzel mekan. Harika servis. Güleryüzlü çalışanlar. Mezeler çok lezzetli ve bol çeşitli. Hepsi taptaze. Balık büfesi harika bütün deniz ürünleri mevsim balıkları mevcut. Sunum ambians mükemmel.. 

? Yıllardır gittiğim çok keyif aldığım bir mekan. Oğlum oyun parkında keyifle oynarken, bende leziz mezelerin balığın tadını çıkarıyorum. Personeller çok ilgili, güler yüzlü Foça ailesine bizleri her seferinde sorunsuz ağırladıkları için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Özellikle Ferhat beyin ilgi alakasını da eklemeden geçemeyeceğim, gerçekten takdire şayan. İyi ki varsınız umarım çizginizi ve kalitenizi bozmadan devam edersiniz. Sevgiler?

12. Et İnn

İstanbul'da Mama Sandalyesi Bulunan En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Mama Sandalyesi
Bebek Bakım Odası

İstanbul'da çocukları ve ailesini düşünen en iyi restoranlar arasında yer alan Et İnn, hem lezzeti hem de konforuyla bir defa gelen herkesi kendisine müdavim yapıyor. Çocuklu aileler için en ince ayrıntıyı düşünen bu mekan, konforlu mama sandalyesiyle hem çocuğun hem de annenin huzurlu şekilde yemek yemesini sağlıyor. Ayrıca çocuk oyun alanları ve içinde pişik kremi, ıslak mendil, bebek bezi değiştirme sehpası ve emzirme koltuğu gibi birçok detaya sahip olan bebek bakım odasıyla da ebeveynlerden tam not alıyor.

Telefon(0216) 301 29 29
Saatler11:00-23:30 Pzt: Kapalı
AdresSahrayı Cedit, Uçar Sk. No:9, 34734 Kadıköy/İstanbul
MutfakSteakhouse
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Güzel bir yer, hoş bir ortamı var. Servisi gayet hızlı ve çalışanlar ilgili. Ama salonları büyük ve kalabalık olduğunda gürültü olabiliyor. Yine de muadillerine göre gürültü seviyesi az. Çocuk oyun alanı çok güzel, çocuklar gayet iyi oyalanıyor.

? Ailemizle ve arkadaşlarımızla bir akşam yemeğe geldik her şey çok güzeldi servis harikaydı özellikle Deniz bey inanılmaz işinde profesyoneldi biz çok beğendik çocuk kulübü de inanılmaz güzel ve eğlenceli çocuklar için herkese tavsiye ediyorum☺️

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çocuklarla Gidilecek YerlerÇocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar
Bebek Bakım Odası Bulunan MekanlarOyuncak Müzesi

İstanbul'da mama sandalyesi bulunan en iyi mekanlar hangisi?

İstanbul'da mama sandalyesi bulunan mekan arayışınız varsa eğer; Laledan Restaurant, Kaşıbeyaz, Şazeli, Develi1912, Hacıbaşar, Markus Prime Ribs Society, Sahan, Filizler Köftecisi, Dönerci Ali Usta, Beyaz Fırın, Foça Balık Restaurant ve Et İnn İstanbul'da mama sandalyesi bulunan en iyi mekanlardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.