Keyifli Bir Yemek İçin Çocuk Oyun Alanı Olan En İyi 10 Mekan

Siz yemek keyfi yaparken, çocuklarınızın da eğlenceli vakit geçirebilecekleri, oyun alanları olan mekanları sizler için bir araya getirdik.
Keyifli Bir Yemek İçin Çocuk Oyun Alanı Olan En İyi 10 Mekan

Küçük çocuğu olan aileler bir yerlerde bir şeyler yemek istediğinde miniklerin sıkıntıdan yaramazlık yapması ebeveynlerin keyfini kaçırıyor. Bu sebeple küçük çocuğu olan birçok aile genellikle çok fazla sosyalleşemiyor. Dışarı çıkılıp sosyalleşmek isteseler bile çocukla ilgilenmekten bulunduğu ortamdan keyif alamaz hale gelen ebeveynler bir kahveyi bile zor içiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz ebeveynler keyifle yemek yerken, çocukların uzman oyun ablası veya abileriyle eğlenmesini sağlayan mekanlardan oluşuyor. Seçtiğimiz bu mekanlar hem lezzetleriyle hem de çocuk oyun alanlarıyla ebeveynlerin İstanbul'da en çok tercih ettiği restoranları içeriyor.

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1ŞazeliBakırköy10/9.9
2Park Balık RestaurantÜmraniye10/9.9
3Ziya Şark SofrasıBakırköy10/9.9
4KaşıbeyazAtaşehir10/10
5Beyaz FırınAtaşehir10/9.9
6Filizler KöftecisiÜsküdar10/9.9
7Foça Balık RestaurantAtaşehir10/9.8
8Develi1912 FloryaBakırköy10/9.9
9Nakkaş KebapÜsküdar10/9.9
10SahanAtaşehir10/9.8

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanına Sahip En İyi 10 Mekan

İşte çocuğunuz oyun oynarken sizin de rahatça yemek yiyeceğiniz en iyi mekanlar...

1. Şazeli

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Bakıcı/Oyun Ablası
Lezzet
Bahçe

İstanbul'un en iyi alkolsüz steakhouseları arasında yer alan Şazeli, siz rahat rahat yemek yiyin diye çocuk oyun alanlarına sahip. Bakıcı eşliğinde çocukların eğlenmesini sağlayan bu mekan, bahçesiyle de size keyif sunuyor. Ayrıca her lezzetiyle gelen misafirlerin memnun ayrılmasını sağlayan bu mekan, çocuklar için de özel menü sunuyor.

Telefon(0212) 547 01 01
Saatler08:00-23:30
AdresSosyal Tesis Yanı, Şenlikköy mah Halkalı, Florya Cd. D:No:10, 34153 Bakırköy
MutfakSteakhouse
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Ailenizle ve çocuklarınızla gideceğiniz iyi bir mekan. Şarküterisi kaliteli çalışanları güler yüzlü, temizlik çok iyi ve hızlı servisi de bonusu 🤗🌺

👤 Aile için uygun bir yer kapalı ve açık çocuk oyun alanı var çocuklarla ilgilenen kişiler var kahvaltısı güzel ilgi güzel manzara olarak da güzel bir yer.

2. Park Balık Restaurant

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Taze Ürünler
Oyun Ablası
Lezzet

Anadolu Yakası'nda ailecek balık yemeğe gideceğiniz en iyi balıkçılar arasında yer alan Park Balık, ferah ortamıyla gelen misafirlerinden beğeni topluyor. Hem mezeleri hem de taze balıklarıyla lezzet şöleni sunan bu mekan, çocuklu ailelerin rahat etmesi için oyun alanlarına sahip. Oyun alanında yer alan trambolin, top havuzu ve dönen salıncakla çocukların tıpkı bir parktaymış gibi eğlenmesini sağlayan bu mekan, çocuklu aileleri kendisine müdavim yapıyor.

Telefon(0216) 594 12 01
Saatler11:00-01:00
AdresGold Residence, Madenler Mh. Şehit Ünal Kalafat Cad. Ulueren Sk. No:32 Eltes, Şht. Ünal Kalafat Cd., 34776 Ümraniye/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Cumartesi akşamı kalabalık bir grup gittik ve en yoğun zamanlarından biri olmasına rağmen servis hızlıydı. Yemekler lezzetli ve mekan da oldukça temizdi. Arkadaşlarımızdan birkaçı çocuklarını oyun ablalarının yanına bıraktı, ki oldukça ilgili güler yüzlü davrandılar. Filiz Hanım’a özellikle teşekkür ederiz. İyi bir restoran deneyimi isterseniz, tavsiyedir. 

👤 Tüm mezeleri çok güzel, Deniz ürünleri ve ambiyans harika, balık ve deniz mahsülü severlere şiddetle tavsiye olunur... 

3. Ziya Şark Sofrası

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Oyun Ablası

Şanlurfa'nın hem kültürünü hem de lezzetlerini sunan Ziya Şark Sofrası, keyifle yemek yiyebilmenizi sağlıyor. İster iş toplantısında ister özel bir akşam yemeğinde çocuğunuzun yanınızda olduğunu anlamayacağınız bir yemek deneyimi sunuyor. Uzman oyun ablaları/abileriyle yemek bitene kadar eğlenceli aktivitelerle çocuğunuzun eğlenmesini sağlayan bu mekan, özellikle kalabalık çocuklu grupların tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 663 88 40
Saatler07:00-23:30
AdresŞenlikköy, Yeşilköy Halkalı Cd. No:8 D:8, 34153 Bakırköy/İstanbul
MutfakŞanlıurfa Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerek lezzeti, gerek servis hızı ile biz gittiğimizde memnun kaldık. Sahil havası ve yeşillikler içerisinde keyifli bir ortamdı. 

👤 Gerçekten harika bir yer tavsiye ediyorum, biraz pahalı ama değer 👍👍👍

4. Kaşıbeyaz

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Denetimli Tablet
Oyun Ablası
Lezzet
Dekorasyon

Her şubesinde sunduğu aynı kalitede ki lezzetleriyle beğenilen Kaşıbeyaz, Ataşehir'de bulunan şubesiyle dekorasyon olarak çok beğeniliyor. Lüksün ve konforun buluştuğu bu mekanda çocuklu ailelerin de keyifle zaman geçirmesi için düşünülen oyun odaları, teknolojiye ayak uydurduğundan dolayı çocukların çok hoşuna gidiyor. Hem anne babasının yanında hem de oyun odasında oynayabileceği denetimli çocuk tableti teknoloji seven çocukların mekandan keyif almasını sağlıyor.

Telefon0850 441 2040
Saatler09:00-23:00
AdresBatı, Watergarden İstanbul, Barbaros Mah İstanbul TR, Şebboy Sk. No:2, 34746 Ataşehir
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Garson arkadaşların ilgi alakası mükemmel. Çocuk oyun alanı büyük. Yemekler lezzetli. İç mekan dizaynı çok iyi. Rahatlıkla gidilebilir. Fiyat tabii ki her şey iyi olunca o da iyi oluyor. Gereksiz pahalı diyemem. Ama fiyat/performans yeri de diyemem. Hitap ettiği profile uygun.

👤 Lezzetleri çok başrılı. Biraz pahalı bir mekan ama servis çok iyi. İçerisi oldukça ferah.

5. Beyaz Fırın

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Ferah Ortam
Zengin Menü

Ataşehir'de yer alan Beyaz Fırın, günün yorgunluğunu atmak isteyen anne ve babaların tercih edebileceği bir mekan. Siz keyifle kahvenizi yudumlarken veya lezzetli patalardan yerken çocuğunuzun oyun ablasıyla eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan bu mekan, ferah ortamıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0216) 577 57 00
Saatler06:30-22:00
AdresKüçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:40 D:B Blok, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakPastane Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Ürünler güzel, vale hizmeti vardır. Açık kapalı mekanı mevcut. Tatlıları bence güzel. Kahvaltıları da güzel değişik ürünler oluyor o kadar insana taze ürün çıkartmak kolay değil. Ben ne zaman gitsem taze ürün çıkartıyorlar. Bir tek servis olayı biraz yavaş. Çocuklar için uygun. Temiz bir yer. Biraz pahalı ama değer :)

👤 Her ürünü lezzetli. Anne kız en sevdiğimiz yer.

6. Filizler Köftecisi

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Zengin Menü
Açık/Kapalı Oyun Alanları

İstanbul'da en iyi köfte yiyebileceğiniz mekanlar arasında yer alan Filizler Köftecisi, birbirinden farklı köfteleriyle hem çocukların hem de yetişkinlerin hafızasında yer ediniyor. Hem açık hem de kapalı alanlarda çocuk oyun parkları bulunan bu mekan, çocukların eğlenirken öğrenmesi için eğitici oyunlar sunuyor. Bu sayede ebeveynlerin manzaraya karşı lezzetli ve sakin yemek yemesini sağlıyor.

Telefon0532 298 04 14
Saatler08:00-23:00
AdresAziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:61, 34672 Üsküdar/İstanbul
MutfakKöfte
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kız kulesine karşı uygun fiyatlar güler yüzlü hizmet ve lezzetli ızgara çeşitlerinin tadına bakmak isterseniz. Mutlaka uğrayın. 

👤 Yemekleri zaten güzelde, Türkiye'de yok böyle bir manzara 😁 karşınızda Topkapı ve Kızkulesi yemek yiyorsunuz 😊Harika.

7. Foça Balık Restaurant

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Oyun Alanı

Ataşehir'de yer alan Foça Balık Restaurant, çocuklu ailelerin gidebileceği mekanlar arasında yer alıyor. Taze balıkları ve Ege esintisini hissettirecek mezeleriyle Anadolu Yakası'nın en iyi balık restoranları arasında bulunan bu mekan, çocuk oyun alanları sayesinde anne ve babanın keyifle yemek yiyebilmesine imkan tanıyor.

Telefon(0216) 577 86 86
Saatler12:00-01:00
AdresKüçükbakkalköy, Ahmet Yesevi Cd No:10, 34750 Ataşehir/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Yıllardır gittiğim çok keyif aldığım bir mekan. Oğlum oyun parkında keyifle oynarken, bende leziz mezelerin balığın tadını çıkarıyorum. Personeller çok ilgili, güler yüzlü Foça ailesine bizleri her seferinde sorunsuz ağırladıkları için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Özellikle Ferhat beyin ilgi alakasını da eklemeden geçemeyeceğim, gerçekten takdire şayan. İyi ki varsınız umarım çizginizi ve kalitenizi bozmadan devam edersiniz. Sevgiler🌺

👤 Mezeleri lezzeti garsonlar güler yüzlü ailecek gidilecek bahçesi keyifli bir mekan.

8. Develi 1912

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Çocuk Yemek Salonları
Zengin Menü

Anadolu mutfağından lezzetler sunan Develi 1912, kebap denildiğinde akla ilk gelen yerler arasında bulunuyor. Keme kebabıyla lezzet düşkünlerinin beğenisi toplayan bu mekan, Antep'e özgü yöresel lezzetlerle de hafızalarda yer ediniyor. Hem açık alanları hem de kapalı alanlarıyla Florya şubesinde yoğun ilgi gören bu restoran, ferah çocuk oyun odasıyla ve çocuklara özel yemek salonuyla ebeveynlerin rahat etmesini sağlıyor.

Telefon(0212) 662 50 00
Saatler10:00-00:00
AdresYeşilköy Mh Çiroz Mevkii İstanbul Asfaltı Petekevler içi, Florya Cd., 34153 Bakırköy
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Tam çocuklar için bir mekan. Çocukların ayrı bir yerde ilgili bakıcıları ile yemek yemeleri mümkün.

👤 Muhteşem bir yer. Önemli misafirlerinizle gelirseniz asla mahcup olmazsınız. 

9. Nakkaş Kebap

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zırh Çekilmesi
Oyun Ablası/Abisi

Doğa içinde yemek yemenizi sağlayan Nakkaş Kebap, zırhtan geçirdiği etlerle kebap yapıyor. Bu sayede orijinal ve lezzetli kebap sunan bu mekan, lahmacunuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş ve ferah çocuk oyun odasıyla da çocuklu ailelerin tercih ettiği mekan, uzman oyun ablası/abisi sayesinde ailelerin gönül rahatlığıyla yemek deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Telefon(0216) 495 65 15
Saatler09:00-23:30
AdresKuzguncuk, Gümüşyolu Cd. No:24, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Geçen pazar yeniden tercih ettik. Epey kalabalık olmasına rağmen servis hiç aksamadı. Çıtayı öyle yukarı çıkarıyorsunuz ki başka hiçbir yeri beğenmiyoruz. Lezzet, hizmet, karşılama ve uğurlama kesinlikle 5 yıldız. Çok rahat ediyoruz.

👤 Her gittiğimde mutlu oldum. Kebapları çok lezzetli ve herkes çok ilgili. Mekanda mis gibi havanızı alırken keyifle yemek harika oluyor.

10. Sahan Ataşehir

İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Bulunan Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Çocuk Atölyeleri
Lezzet

Özel kutlamalardan iş yemeğine kadar birçok sebep için Anadolu Yakası'nda en çok tercih edilen mekan olan Sahan, zengin menüsüyle her damak zevkine hitap ediyor. ferah oturma alanlarıyla misafirler tarafından beğenilen bu mekan, büyük ve donanımlı çocuk oyun odasıyla da özellikle annelerin beğenisini kazanıyor. Sadece oyun değil çocuklarla eğitici atölyelerde yapan bu mekan, özellikle mutfak becerisi üzerine çocukların eğlenmesini sağlıyor.

Telefon(0216) 315 37 37
Saatler10:30-00:00
AdresBarbaros, Kardelen Sk. No:4, 34746 Ataşehir/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤Kahvaltı için gittik. Çok memnun kaldık. Çocuk oyun alanı çok güzeldi. Çocuklar ile etkinlik yapıyorlar. Çocuğum kahvaltımız boyunca çok eğlendi. Kahvaltı ilk masaya oturduğunuzda gözünüzü doyuruyor ama sürekli masaya bir şeyler geliyor. Onun için bizim yaptığımız hatayı yapmayın masadakiler ile karnınızı doyurmayın. Sonradan geleceklere de yer bırakın. Kesinlikle kahvaltı için tavsiye ederim.

👤 5 yıldızı kesinlikle hak ediyor👏🏻Hizmet servis sunum ilgi alaka muhteşemdi.. kahvaltısı sıcaklar dahil gayet doyurucu👌🏻 Çocuklarla gidilir mi kesinlikle gidilir, çocuk oyun alanında görevli Fatma hanıma da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum💐 birlikte oyunlar oynayıp mutfakta lahmacun etkinliği düzenlediler çok tatlılardı çocuklarınızın rahatça eğlenebileceği, onlar eğlenirken de sizin keyifle kahvaltı yapabileceğiniz bir mekan arıyorsanız tam yeri👏🏻👏🏻 En kısa zamanda tekrar gideceğiz net👍🏻

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çocuklarla Gidilecek MekanlarMama Sandalyesi Bulunan Mekanlar
Oyuncak Müzesi Nerede?Bebek Bakım Odası Olan Restoranlar

İstanbul'da çocuk oyun alanı bulunan en iyi mekanlar hangisi?

İstanbul'da çocuk oyun alanına sahip olan en iyi mekanlar arasında; Şazeli, Park Balık Restaurant, Ziya Şark Sofrası, Kaşıbeyaz, Beyaz Fırın, Filizler Köftecisi, Foça Balık Restaurant, Develi1912 Florya, Nakkaş Kebap ve Sahan İstanbul'da çocukla gidilecek en iyi restoranlardır.

Avrupa Yakası'nda çocuk oyun alanı bulunan mekanlar hangisi?

Avrupa Yakası'nda çocuk oyun alanı bulunan mekan arıyorsanız eğer; Şazeli, Ziya Şark Sofrası, Kaşıbeyaz ve Develi1912 Avrupa Yakası'nda çocuk dostu olan mekanlardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.