İstanbul Saç Protez Merkezi Neohair

Dünya üzerinde olduğu gibi ülkemizde de birçok insanın en önemli sıkıntılarından bir tanesi olan saç dökülme sorununa İstanbul'un en iyi saç protez merkezlerinden bir tanesi olan Neohair Saç Protez merkezi ile çözüm bulabilirsiniz. İşte, ayrıntılar...
İstanbul Saç Protez Merkezi Neohair

Farklı yaş gruplarındaki bireyler birçok faktöre bağlı olarak saç dökülmesi sorunu yaşar. Bu sorunu yaşayan bireyler gerek " psikolojik " gerek sosyal hayatlarında olumsuz etkilenirler. Saç kaybı sorununa yönelik kesin ve doğal çözümler sunan " saç protezi ", kişiye uygun yapısı ve gerçek görünümü ile günümüzde saç problemi yaşayan birçok kişinin tercihi durumundadır. Ancak doğru protez saç uygulamasını doğru yerde yaptırmak son derece önemlidir. Bu konuda " Neohair Saç Protez Merkezi " İstanbul'daki en iyi saç protez merkezi olarak hizmet vermektedir.

istanbul protez saç merkezi neohair

NANO TEKNOLOJİ PROTEZ SAÇ 

İstanbul Avrupa Yakası'nda " Şişli'de " faaliyet gösteren merkez aynı zamanda Amerika'da " PROTEZ SAÇ " sekötürünün en son teknolojisi olan ' Nano Teknolojik Protez Saç ' hizmetlerinin hem Türkiye hem de " Ortadoğu'daki TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ "olarak faaliyet göstermektedir.

Saç protezinde saçların tamamen doğal bileşenlerden elde edilmesi gerekir. Medikal bir süreç gerektirmeyen saç protez uygulaması hiçbir yan etki ve risk içermez. Uygulanan saçın hava geçirgenliğinin olması kafa derisinin nefes alması bakımından önemlidir. Kullanılan protez saçın canlı saçların gerçek görüntüsüne sahip olmasını sağlayan İstanbul’daki en iyi saç protez merkezi Neohair’dir.

Nano Teknolojik alt yapısı sayesinde kafa derisi hem hava hem de su geçirir. Mikro partikül yapısı yardımıyla cildiniz hava alır ve protezin alt kısmında yer alan saçlarınız da hiç bir problemle karşılaşmaksızın uzamaya devam eder.


istanbul protez saç merkezi neohair

UZMANLARDAN OLUŞAN BİR EKİP

Protez Saç kullanan kişiler günlük yaşamda yapılan etkinlikleri (dans, yüzme, koşma vb) herhangi bir zorluk çekmeden yapamamaktan şikayetçidir. Neohair Saç Protez Merkezi bu konuda diğer saç protez merkezleri arasında lider konumdadır. Çünkü Neohair’ i tercih eden müşteriler Nano Teknolojik alt yapı sayesinde, kendi saç sağlığından herhangi bir endişe duymadan güvenle ve rahat bir şekilde açık hava etkinlikleri yapabilmektedir.

Saç protezi uygulanmadan önce, kişiye saç analizi yapılır ve testlerden geçirilir. Bu testlerin dermatolog, plastik cerrah, endokrinolog ve idari danışman gibi çeşitli uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından denetlenmesi gerekmektedir. Neohair Saç Protezi, tedavinin ve öncesinde teşhisin onaylanmasında tıbbi uzman denetiminden geçirilir. Bu anlamda en kaliteli saç protez merkezi olarak adlandırılabilir.

istanbul protez saç merkezi neohair

AMERİKA'DAN TÜRKİYE'YE KİŞİYE ÖZEL ÜRETİM

Saç protez uygulamasında kişinin saç kaybı yaşadığı bölgede seyrelme olan kısımlar tespit edilir ve protez saç uygulama işlemine geçilir. Neohair Saç Protezi uygulamasında kişinin yaşı ve alın yapısı göz önünde bulundurularak kişiye özel bir saç protezi tasarımı çıkarılır. Hazırlanan tasarım Amerika Florida'daki saç üretim merkezine gönderilir ve " KİŞİYE ÖZEL OLARAK " Türkiye'ye gönderilir. Saç örneği ile hazırlanan saç protezi, tasarımı yapılan laboratuvarlarda sorunlu olan bölgeyi kapatıcı özellikte, özel sistemlerle uzmanlar tarafından uygulanır. Sonrasında kişinin istediği saç modeline göre kesim yapılarak şekillendirilir. Saç protezi uygulamalarında Neohair, kişinin protez saçının altında kalan saçın sağlıklı kalabilmesini sağlayan en kaliteli sistemi sunmaktadır.

Saç dökülmesi veya saçın seyrelmesi gibi şikayetlerle Neohair Saç Protez Merkezi’ne müracaat eden müşterilerin saçı ve saç derisi, uzmanlar tarafından derinlemesine bir incelemeye alınır. İstanbul’da " saç protez uygulaması " yapan merkezler arasında, uygulama öncesi saç tipine ve köküne göre titizlikle saç analizi yapan en iyi saç protez merkezi Neohair ‘dir. Analiz sonrasında alınan saç örneği incelenir ve saç tasarımı yapılır. Yurtdışı ile bağlantılı olan laboratuvarlarda titizlikle hazırlanmış olan saçlar merkeze gönderilir. Sorunlu olan bölgeye özel solüsyonlar ile uygulanmaya başlanır.

istanbul-sac-protez-merkezi-neohair-002.jpg

Saç dökülmesi kişinin yaşamında ve psikolojisinde olumsuz etkiler yaratır. Bilimsel araştırmalara göre saç kaybı depresyona ve anksiyete bozukluklarına sebep olabilmektedir.

Neohair Saç Protez Merkezi’nin uzman ekibi, kişiye uygun tedavi süreci belirlerken dermatolojik muayene ile vericinin alanındaki mevcut tüylerin çıkış yönleri dahil olmak üzere her durumu tek tek incelemektedir. Tüm teşhis ve tedavi planının onaylanması, uluslararası alanda da kendini kanıtlamış tıbbi uzmanlar tarafından gerçekleştirilir. Neohair Saç Protez Merkezi kişinin saç derisindeki problemli bölgeyi tespit eder, inceler ve o bölgeye kişiye uygun protez saçı uygular.

Siz de saç probleminize kesin ve doğal bir çözüm bulmak istiyorsanız, Neohair Saç Protez Merkezi’ni mutlaka ziyaret edin!

Neohair Saç Protez Merkezi Adres Bilgisi

Adres: Büyükdere Caddesi, No:16 Gümülcineli Apartmanı, Kat:3 Daire:5 Şişli/Istanbul, 34360 Şişli/İstanbul

Telefon: (0212) 296 26 26

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum