Avrupa Yakası'nda Ritme Kapılacağınız En İyi 11 Dans Kursu

Dans etmeyi öğrenmek ve kendinizi müziğin ritmine kaptırmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan Avrupa Yakası'nın en iyi dans kurslarına bakabilirsiniz.
Avrupa Yakası'nda Ritme Kapılacağınız En İyi 11 Dans Kursu

Sevdiği bir şarkı çaldığında yerinde duramayanların, zaman ve mekan fark etmeden kendisini müziğin ritmine bırakanların en sevdiği aktivite olan dans, birçok kişi için hayatın yoğun temposundan kaçarak nefes aldığı bir eğlence. Bu eğlenceyi daha profesyonel şekilde yerine getirmek isteyenlerin ise tercih ettiği dans kursları illa sahneye çıkmak isteyenler için değil evde bile daha estetik dans etmek isteyenler için büyük şans. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Avrupa Yakası'nın en iyi dans kurslarından oluşuyor. Hem yetişkinler hem de çocuklar için eğitim verilen bu kurslarda herkesin zevkine göre dans eğitimi bulabilmek mümkün.

Avrupa Yakası Dans Kursları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Tan Sağtürk AkademiŞişli10/10
2DansFabrikaSarıyer10/9.9
32Day Dance AkademiBeylikdüzü10/9.9
4ODAdansŞişli10/9.8
5Dans AkademiBakırköy10/9.8
6Tangoist Dans OkuluBeyoğlu10/9.9
7Swing PlanetŞişli10/9.9
8Tolga Han Dans KursuŞişli10/9.9
9A Plus Dance StudioŞişli10/9.8
10Son Dance AcademyBeşiktaş10/9.9
11Aytunç Bentürk Dance AcademyBakırköy10/9.9

Avrupa Yakası'nın En İyi 11 Dans Kursu

İşte Avrupa Yakası'nda istediğiniz dansı öğreneceğiniz en iyi dans kursları...

1. Tan Sağtürk Akademi

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Her Yaşa Uygun Sınıf

Tan Sağtürk Akademi, başta İstanbul’ da Teşvikiye ile birlikte 7 farklı noktada dans etmeyi sevenlerle buluşuyor. Dansı ve sanatı yaygınlaştırmayı amaç edinen akademi bale, hip hop, jazz dans, modern dans, Latin dans, Tango ve sirtagi gibi dans çeşitlerinin yanı sıra, cimnastik ve müzik eğitimleriyle de beğeni kazanıyor. Özellikle bale denildiğinde akla ilk gelen kurslar arasında ilk sırada yer alan Tan Sağ Türk akademi, Sadece İstanbul'da değil Türkiye'de de birçok şubesiyle hizmet veriyor.

Telefon(0212) 296 83 61
Saatler12:00-21:30
Adres19 Mayıs, 19 Mayıs Cd. No:43, 34363 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kızımın en mutlu olduğu yer …❤️

? Dans konusunda Türkiye de bir marka.

2. DansFabrika

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Ferah Ortam
Samimi Ortam

Avrupa Yakası'nın en iyi dans kursları arasında yer alan DansFabrika, dans etmeyi seven ve öğrenmek isteyenler için en uygun yerlerden biri. Modern danstan hip hop eğitimlerine kadar birçok dans eğitimi sunan bu kursun en dikkat çeken dans türü ise High Heels Dance yani topukluyla dans oluyor. Ayrıca oldukça ferah salonlarda eğitim veren bu dans kursu birçok etkinliklerde öğrencileriyle beraber boy gösteriyor.

Telefon(0212) 213 19 83
Saatler10:00-20:30
AdresHuzur Mh. Menderes Cd. (Eski Oto Sanayi Sitesi.) No:9 4.Levent, 34450 Sarıyer/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Muhteşemdi kesinlikle tavsiye ediyorum ??

? Çok sıcak bir ortamı var ve tabi ki eğlenmek garanti :)

3. 2Day Dance Akademi

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Her Yaşa Uygun
Ferah Ortam

Hem özel hem de grup dersleri verene 2Day Dance Akademi, her yaş grubu için uygun. Samimi ve enerjik ortamıyla dans sevenlerin daha da motivasyonlu şekilde çalışmasını sağlayan bu kurs, ferah ortamıyla da herkesin rahat hareket etmesini sağlıyor.

Telefon0549 232 32 02
Saatler11:00-21:00
AdresBARIŞ MAHALLESİ ENVER ADAKAN CADDESİ PEYAMİ SAFA SOKAK, NO:1/9-48, 34520 BEYLİKDÜZÜ/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Olumsuz yorumları okuyunca şaşırmamak elde değil, ben kızımı 3 aydır gönderiyorum ve olumsuz hiç bu durumla karşılaşmadık, hocalarımızdan memnunuz, yapılan yorumların kötü niyetle yapıldığını düşünüyorum.

? Her yaşta çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz birbirinden deneyimli hocalarıyla dört dörtlük bir dans eğitim kurumu ?❤ kızım 8 aydır eğitim alıyor çok memnunuz tüm çalışanlarını seviyor ve kucaklıyorum ?⚘

4. ODAdans

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Sanatçı Yetiştirmesi
Samimi Ortam

Avrupa Yakası'nda dans eğitimi aldıktan sonra reklam, klip ve konser gibi alanlarda çalışmak isteyenlerin tercih edebileceği ODAdans, bütün kursiyerlerini profesyonel seviyelere getirene kadar elinden geleni yapıyor. Ozan Aydemir tarafından kurulan bu dans kursu, ülkemizde tanınan birçok dans sanatçısına eğitim verdiğinden dolayı müziğin ritmine kapılmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Telefon0532 430 94 94
Saatler16:00-22:00 Cmt-Paz: 12:00-22:00
AdresEsentepe, Delta Marriot Hotels, Eski Büyükdere Cd. No:187, 34394 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Gerçekten Harika bir dans kursu workshop olarak katıldım ve inanılmaz bir ortamdı herkes güler yüzlüydü Ilk gidişimdi ama birdaha gidecegim herkese öneririm❤

? Okulda ve derslerdeki yorgunluktan sonra sizi en iyi dinlendirebilecek şey çok güzel?

5. Dans Akademi

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Her Yaşa Uygun

Dans Akademi, dansa gönülden bağlı ünlü dansçı ve koreograflar tarafından verilen eğitimlerle bütün öğrencileri memnun ediyor. Latin dansı, salon dansı, serbest sitil, halk dansı ve bale gibi birçok farklı dans çeşidini bünyesinde barındıran bu kurs, evlenmek üzere olan çiftlere de düğün dansı eğitimi veriyor. D&D, dans teknik eğitimlerinin yanı sıra, kişinin kendi vücudunu tanıması, özgüveninin artması ve kişisel motivasyonunun gelişmesini hedefleyen Dans Akademi, çocuk ve genç kurslarıyla da beğeniliyor.

Telefon(0212) 963 22 46
Saatler08:00-21:00
AdresKartaltepe Mahallesi , İncirli Caddesi, Alpay İzer Sk No:4/B, 34144 Bakırköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çok keyifli zaman geçirdik. Serhat hocanın ve Zahide'nin enerjisi , ilgisi ve pratik çözümleriyle mükemmel bir eğitim aldık. Dans dersi almak için hiç düşünmeyin. Çok teşekkür ederiz :)

? Düğünümüz için olur mu yapabilir miyiz dediğimiz bu süreçte, Serhat hocamla kendimizden emin ve bir o kadar güzel dans eğitimi aldık. Hocamıza sonsuz teşekkürler..

6. Tangoist Dans Okulu

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Eğitim Sistemi

Tango sevenlerin Avrupa Yakası'nda tercih edebileceği Tangoist Dans Okulu, tango eğitim sistematiğine göre önce farkındalık dersleriyle başlıyor. Aydın Kocamusaoğlu ve Pelin Koyun tarafından kurulan bu kurs, birçok ulusal ve uluslararası etkinliklerde boy gösterdiğinden dolayı tango sevenlerin ilk tercihi oluyor.

Telefon(0212) 251 47 26
Saatler14:00-23:00 Pazar: 16:00-22:00
AdresMis Sok., Mis Han, No: 7, Kat: 2, 34435 Beyoğlu/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Tangonun eşsiz doğasını çok başarılı bir şekilde yakalamış, sistematiğini mükkemmel oturtmuş, sıcak kanlı ortamıyla insanı kendisine bağlayan bir kurum.

? Tango kursu olarak hizmet veren Tangoist Dans Okulu kaliteli eğitmenleriyle güzel bir öğrenim yeri.

7. Swing Planet

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi

Otantik jazz danslarını sevenlerin kesinlikle gitmesi gereken kurslar arasında yer alan Swing Planet, Şişli ve Kadıköy olmak üzer iki farklı konumda eğitim veriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde ferah bir ortamda verilen eğitimlerle öğrenirken eğlenmeyi sağlıyor.

Telefon0544 624 22 01
AdresMerkez, Eran Han, Kazım Orbay Cd. No:41 D: Kat.2, 34380 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Ben dans edemem, yetenekli değilim, utanıyorum, nasıl yaparım bilmem ki? diyorsanız gelin bir izleyin derim :)) Bu kadar pozitif harika insanları nasıl bir araya topluyorsunuz ki diyeceksiniz. Gerek eğitmenleri, gerek dansçıları hepsi birbirinden neşeli ve güler yüzlü.

? Swing Planet mükemmel ötesi deneyimler sunan bir destinasyon. Sizi havalar uçuran bir mekan ki burada yalnızca mecazi konuşmuyorum???

8. Tolga Han Dans Kursu

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
MEB Onaylı
Özel Ders Olması

Türkiye'de dans deyince akla gelen isimlerden olan Tolga Han yönetiminde kurulan dans okulu, uzun yıllardır dansla ilgilenen kişilere birçok farklı dans eğitimi veriyor. Düğün, nişan ve diğer toplantı günlerinde performans sergilemek isteyenler için özel ders ya da grupla beraber dans eğitimi veren Tolga Han Dans Kursu, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olduğundan dolayı çok fazla tercih ediliyor.

Telefon0533 206 98 08
Saatler10:00-22:00
AdresEsentepe, Salih Tozan Sk., 34394 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Dans dendiğinde Türkiye de 1 numaralı eğitim alabileceğiniz dans okulu ?

? Dansın tek adresi, muhteşem!

9. A Plus Dance Studio

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Özel Ders
Dans Çeşidi

Hem evlenmek isteyen çiftlerin hem de dans sevenlerin tercih ettiği A Plus Dance Studio, Zeybekten salsaya kadar birçok farklı dans eğitimi veriyor. Özellikle evlenecek çiftlerin düğün dansı için ilk tercih ettiği yerler arasında bulunan bu kurs, özel sınıflarıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Telefon0535 323 82 91
Saatler09:00-22:00
AdresMecidiyeköy, Fulya Mahallesi, Ortaklar Cd. No:1 D:Kat 5 D. 10, 34394 Şişli

Google Müşteri Yorumları

? Eşimle düğünümüzde ilk dans için A Plus’a başvurduk . 4 ders aldık . Mina Hocam harika bir koreografi ortaya çıkardı . Benim gibi biri bile dans etmeye başladı. Güler yüzü , samimiyeti ve işinin ehli olması işimizi çok kolaylaştırdı . Şimdi heyecanla düğünümüzü bekliyoruz . Harikasınız ???

? Düğünümüz için Murat hocadan vals dersi aldık. Güler yüzlü ve ilgiliydi. Düğünümüzde çok başarılı olacağımıza inanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz?

10. Son Dance Academy

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Ferah Ortam
Dans Çeşidi

Sosyal danstan Latin dansa, hip hoptan düğün dansına kadar hemen hemen her dans çeşidinden eğitimlere sahip olan Son Dance, hem çocukların hem de yetişkinlerin gidebileceği bir kurs. Dans etmeyi seviyorsanız ve profesyonel hareketlerle dans etmek istiyorsanız tercih edeceğiniz bu kurs, ferah sınıflarıyla da öğrencilerin rahat hareket etmesini sağlıyor.

Telefon0501 255 28 88
Saatler11:00-22:00 Pazar: Kapalı
AdresBalmumcu, Barbaros Blv. No:159, 34349 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Bir dans okulu için çok çok iyi. 3 katlı. Girişte 1 salon aşağı katta 2 salon var. Üstte de soyunma odaları. Girişte kafesi de var. Kahve çekirdeklerini de kronotroptan alıyorlar. En sevdiğim?. Eğitmenlere diyecek bir şey yok zaten.??

? Kızımın severek derslerine katıldığı, deneyimli ve güler yüzlü öğretmenleri ile hizmet veren temiz, ferah ve keyifli bir dans okulu. Üstelik kafesindeki kahve ve kendi mamülleri soğuk çayların da denenmesi gerekir.

11. Aytunç Bentürk Dance Academy

Avrupa Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
TDSF Üye Olması
Dans Çeşidi

Türkiye'nin en iyi dans eğitmenleri arasında yer alan Aytunç Bentürk'ün kurucusu olduğu bu kurs, birçok dans sanatçısına eğitim veren akademiler arasında bulunuyor. Türkiye Dans Sporları Federasyonu'na bağlı tek dans kursu olmasından dolayı dikkat çeken Aytunç Bentürk Dance Academy, birçok farklı dans dersleriyle giden herkesi memnun ediyor.

Telefon(0212) 571 22 32
Saatler12:00-21:30
AdresKartaltepe, 1/A Nur Apt İncirli Caddesi &, Faik Köksal Sk., 34145 Bakırköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Güzel bir kurs ortam eğlenceli.

? Hocalarımız çok profesyonel ve öğretici çok teşekkür ediyorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Anadolu Yakası'nın En İyi Dans KursuDans Edilecek Mekanlar

Avrupa Yakası'nda en iyi dans kursları hangisi?

Avrupa Yakası'nda gideceğiniz en iyi dans kursları arasında; Tan Sağtürk Akademi Fulya, DansFabrika, 2Day Dance Akademi, ODAdans, Dans Akademi, Tangoist Dans Okulu, Swing Planet, Tolga Han Dans Kursu, A Plus Dance Studio, Son Dance Academy ve Aytunç Bentürk Dance Academy Avrupa Yakası'nda dans etmeyi öğreneceğiniz en iyi kurslardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.