Anadolu Yakası'nda Ritme Ayak Uyduracağınız 10 Dans Kursu

Dans etmeyi öğrenmek istiyorsanız eğer içeriğimizde yer alan Anadolu Yakası'nın en iyi dans kursları listesini inceleyebilirsiniz.
Anadolu Yakası'nda Ritme Ayak Uyduracağınız 10 Dans Kursu

Sahnelere çıkılmasa da dans etmek bazıları için bir tutku. Zamana ve mekana aldırış etmeden hareketli bir parça çaldığında dans etmeye başlayan insanların hayata daha pozitif baktığı ise bir gerçek. Hayat koşturmacası arasında biraz nefes almak isteyenler için bir eğlence olan dans; hip hop, bale, salsa, salon dansı, Latin dansı gibi hangi türden olursa olsun insanları mutlu etmeyi başarıyor. Bundan dolayı hazırladığımız içeriğimiz ise dans ederken mutlu olanların daha profesyonel figürler sergilemesini sağlayacak en iyi dans kurslarından oluşuyor.

Anadolu Yakası Dans Kursları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Aytunç Bentürk Dance AcademyKadıköy10/9.9
2Hülya Aksular Sanat AtölyesiKadıköy10/9.9
3Tan Sağtürk AkademiKadıköy10/9.9
4Tanju Yıldırım AkademiKadıköy10/9.8
5Dans keyfiÜsküdar10/9.9
6Yıldız Dans ve Müzik AkademiKadıköy10/9.8
7Erenköy Dans AkademiKadıköy10/9.9
8Dance and MoreAtaşehir10/9.9
9Tango Garaj Tango KursuKadıköy10/9.8
10Yağız Bankoğlu Dans Ve Sanat MerkeziKadıköy10/9.9

Anadolu Yakası'nın En İyi 10 Dans Kursu

İşte Anadolu Yakası'nda dans etmeyi öğreneceğiniz en iyi dans kursları...

1. Aytunç Bentürk Dance Academy

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi

Aytunç Bentürk Dance Academy (ABDA), Kadıköy Koşuyolu’nda 2004 yılında kuruldu. Tüm dans türlerinin icra edildiği akademide istediğiniz eğitimi almanıza fırsat tanınıyor. Filmlerde, dizilerde, yarışmalarda, kliplerde ,defilelerde, tanıtımlarda ve gösterilerde de dansını sergilemek isteyenlerin ilk başvurduğu eğitim merkezi olan Aytunç Bentürk Akademi, İstanbul'un en iyi dans kursları arasında gösteriliyor.

Telefon(0216) 545 35 17
Saatler11:00-23:00
AdresKoşuyolu, Mehmet Akfan Sokağı No:55, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük dansçılarımdan Aytunç Bentürk'e ait okulda her türlü dans ve müzik eğitimi bulunmakta. Deneyimli hocaları ile her yaşa hitap etmekte. Tavsiye ederim?

? Türkiye'de dansın bir numaralı adresi ?

2. Hülya Aksular Sanat Atölyesi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Eğitmenler
MEB Onaylı

Hülya Aksular'ın derslere bizzat katıldığı bu butik dans kursu, klasik bale ve modern dans öğrenmek isteyenlerin ilk durağı oluyor. 7 yaşından itibaren her yaştan insanın katılabileceği Hülya Aksular Sanat Atölyesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olduğundan dolayı da beğeniliyor. Ayrıca birçok yaz kampına imza atan kurs, bu sayede bale öğrenmek isteyenler için oldukça kapsamlı bir eğitim sunuyor.

Telefon0553 490 49 69
Saatler15:00-20:00 Cum-Pzt: Kapalı
Adres19 Mayıs, No:, Sinan Ercan Cd. No:29, 34736 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Yılların Hülya Aksular'ı kötü bir şey yapar mı? ??

? Aldığı bale eğitiminden çok memnunuz. Çok teşekkürler.

3. Tan Sağtürk Akademi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi

Bağdat Caddesi'nde bulunan Tan Sağtürk Akademi, bela eğitimi denildiğinde akla ilk kurslar arasında yer alıyor. İstanbul'un birçok noktasında şubesi bulunan bu dans kursu, birçok farklı dans eğitimleri ve cimnastik eğitimleriyle her yaştan insanın gitmeyi tercih ettiği bir yer.

Telefon(0216) 408 12 02
Saatler10:00-19:30
AdresCaddebostan, Bağdat Cd. 325/2, 34728 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çok tavsiye ediyorum, çocuklarla çok ilgililer. Çocuklar vücutlarını geliştirirken bir yandan estetik hareket etmeyi ve bir sanatı öğreniyorlar

? En mutlu olduğum yer!!!

4. Tanju Yıldırım Akademi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Samimi Ortam

Birçok TV programı, reklam, klip ve etkinlerde koreografi ve dans eğitimini sağlayan Tanju Yıldırım Akademi, dans etmeyi seven amatör kişiler içinde eğitimler veriyor. Latin danslarından baleye, modern danstan zeybeğe kadar birçok farklı dansla herkesin zevkine uygun eğitim almasını sağlayan bu kurs, evlenmek isteyen çiftler içinde özel düğün dansı eğitimi sunuyor.

Telefon(0216) 336 00 22
Saatler09:00-23:00
AdresFeneryolu, Bağdat Cd. No:129, 34724 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kaliteli salon, kaliteli eğitimciler ve kaliteli partnerler ile dansın keyfini çıkarabilirsiniz.

? Tanju Hoca çok ilgili, harika bir öğretici.

5. Dans Keyfi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Öğretmen İlgisi
Ödüllü Olması

Türkiye'nin en büyük dans okulları arasında yer alan Dans Keyfi, Türkiye Bachata Guinness Largest rekorunun sahibi olmasıyla da dikkat çekiyor. Her yaştan hem amatör hem de profesyonel kişilere eğitim veren bu kurs, dinlenme yerleri, kafe ve 4 salonla öğrencilerden tam not alıyor.

Telefon(0216) 651 79 99
Saatler16:00-22:30 Pazar: Kapalı
AdresAltunizade, Haluk Türksoy Sok. No:5, 34662 Üsküdar/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Dans etmeyi öğrendiğim, kaliteli eğitmenlerin ve öğrencilerin bolca olduğu çok değerli bir okuldur. Cihan hocamın yönetiminde okulun daha ileri seviyelere ulaşacağına hiç şüphem yok.

? Yeni yönetimle bambaşka bir seviyeye ulaşmış Danskeyfi Altunizade, hayatın keyfini dans ederek çıkarmak isteyenlerin adresi ? Eğlenerek dans etmek isteyenler koşup koşup gelin ?

6. Yıldız Dans ve Müzik Akademi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Sertifika

Koşuyolu'nda yer alan Yıldız Dans ve Müzik Akademi, ferah sınıflarıyla rahatça hareket etmenizi sağlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan bu kurs, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı elde eden Yeliz ve Serkan Yıldız tarafından kurulmuştur. Ayrıca sadece dans öğretmekle kalmayan sertifika da veren bu kurs, Latin danslarından modern dansa kadar birçok farklı dans çeşidi sunuyor.

Telefon(0216) 450 66 88
Saatler10:00-22:30
AdresKoşuyolu, Koşuyolu mah. Dinlenç Cad, Arda Sk No 4/A, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Yeliz ve Serkan hocalarım başta olmak üzere birbirinden değerli eğitmenlerden alacağınız derslerin yanında işini her anlamda iyi yapan bir kurumda bulunmanın verdiği gönül rahatlığı ve samimi ortamı ile yabancılık çekmeden dans etmenin keyfine varabilirsiniz. :)

? Profesyonel, güler yüzlü ,işinin ehli eğitmenlerden eğitim almak istiyorsanız İstanbul da bulabileceğiniz en kaliteli ortam.. Yeliz Hanım ve Serkan Bey ‘e böyle bir kurumu dans camiasına kazandırdıkları için teşekkür ederiz.

7. Erenköy Dans Akademi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Özel Ders

Dans Akademi'nin Erenköy'de yer alan kursu, dans etmeyi seven her yaştan insan tarafından Anadolu Yakası'nda en çok tercih edilen kurslar arasında yer alıyor. Halk danslarından düğün dansına, serbest sitilden salon dansına kadar pek çok farklı dans çeşidi sunan bu okul, grup dersine girmek istemeyenler için de özel dersle profesyonel şekilde dans öğrenmesine yardım ediyor.

Telefon(0216) 380 90 76
Saatler10:00-23:00
Adres19 Mayıs, Şemsettin Günaltay Cd. No142/A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Düğün dansımız için Cenk Hoca ve eşi Duygu Hoca seçtiğimiz şarkı için çok güzel bir koreografi hazırlayıp bizi en güzel şekilde en özel günümüze hazırladılar. Üstelik dans eğitimi boyunca çok da eğlendik ve keyif aldık. Çok teşekkür ederiz. İyi ki sizi tanıdık! Başka danslarda da görüşmek dileğiyle:)

? Güzel ilgi, alaka ve özenli dersler ile süper bir düğün için dans eğitimi aldık. Ekstra performans için teşekkürler Cenk hoca !

8. Dance and More

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Samimi Ortam

Hip hop, dans sporu, kpop, modern dans, salsa ve daha birçok farklı dans çeşidini öğrenmek isteyenlerin Anadolu Yakası'nda tercih etmesi gereken Dance and More, samimi ortamıyla öğrencilerin motivasyonunu yükseltiyor. Büyük bir sınıfa sahip olan bu kurs, öğrencilerin kurs bitiminde profesyonel hareketlerle dans edebilmesini sağlıyor.

Telefon0543 305 30 70
Saatler09:30-21:00 Pazar: Kapalı
AdresBarbaros Mahallesi Karanfil Sokak Varyap Meridian B Blok 2C3, 34746 Ataşehir

Google Müşteri Yorumları

? Herkes çok ilgili ve güler yüzlü. Her hafta kızım Meriç Hocadan KPop koreografisi öğrenebilmek için uçarak gidiyor. %100 tavsiye ederim.

? Mekan olarak çok ferah ve iyi tasarlanmış. Personel çok kibar ve cana yakın. Hocalar profesyonel ve sahibi sanki evinizden biri gibi. Gönül rahatlığıyla çocuğumu götürüyorum.

9. Tango Garaj Tango Kursu

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Konumu

Tamamen tango öğrenmek isteyenler için özel olarak kurulan Tango Garaj, merkezi konumuyla da öğrencilerin beğenisini topluyor. İster çift olarak isterseniz de tek olarak katılabileceğiniz bu kurs, farklı şehirde olanlar için de online kursuyla büyük kolaylık sunuyor.

Telefon0542 694 26 40
Saatler14:00-22:00 Cmt: Kapalı
AdresEğitim, Hasanpaşa, Poyraz Sk. no:16/A, 34722 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir yer Tangoya zorla götürülmüş biriyim ve şu an bağımlısıyım doğru yerde doğru kişilerden eğitim aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hocalarıma Özellikle Aydoğan hocama buradan çok teşekkür ediyorum??

? Tangoyu doğru tekniklerle ve yapamıyorum diye gerilmeden ferah ortamda öğrenebileceğiniz en doğru adres ?

10. Yağız Bankoğlu Dans Ve Sanat Merkezi

Anadolu Yakası'nın En İyi Dans Kursları

ARTILAREKSİLER
Dans Çeşidi
Özel Ders

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Sportif Salsa Dansı Teknik Kurul üyesi tarafından açılan Yağız Bankoğlu Dans Ve Sanat Merkezi, hem yetişkinler için hem de çocuklar için eğitimler veriyor. Halk oyunundan tangoya kadar eğitim sunan bu kurs ayrıca evlenmek isteyen çiftler için de düğün dansı eğitimi sunuyor. Anadolu Yakası'nın en iyi dans kurslarından biri olan Yağız Bankoğlu Dans Merkezi, müzik eğitimleriyle de dikkat çekiyor.

Telefon0533 386 62 62
Saatler10:45-23:00 Pazar: 11:00-19:00
AdresBostancı Camii Sokak Cesur Apartmanı, No:13 Daire:4 Kat:3 Bostancı, 34744 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Sadece dans okulu değil aynı zamanda kültür ve sanat merkezi. Sıcak ortamıyla sizi içene çeker, etrafta dolanan güler yüzlü dansçılar enerjinizi yerine getirir. Dansla ilgili her tür sorunuz anında cevaplanır, yüzlerde gülümseme bırakır :)

? Çok güzel bir okul. Ben Kaan Baybağ hoca ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Dans dersi almayı düşünen herkese Kaan hocayı öneririm. Alanında en iyisi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Avrupa Yakası'nın En İyi Dans KursuDans Edilecek En İyi Mekanlar

Anadolu Yakası'nın en iyi dans kursları hangisi?

Anadolu Yakası'nda gideceğiniz en iyi dans kursları arasında; Aytunç Bentürk Dance Academy, Hülya Aksular Sanat Atölyesi, Tan Sağtürk Akademi, Tanju Yıldırım Akademi, Dans keyfi, Yıldız Dans ve Müzik Akademi, Erenköy Dans Akademi, Dance and More, Tango Garaj Tango Kursu ve Yağız Bankoğlu Dans Ve Sanat Merkezi Anadolu Yakası'nda dans etmeyi öğreneceğiniz en iyi dans kurslarıdır.

Dans kursuna giderken ne giyilir?

Dans kursuna giderken rahat kıyafetler giymek hareketlerinizi kısıtlamaması adına önemlidir. Bu sebeple dans kursuna giderken rahat olacağınız bir kıyafet giymeniz daha esnek dans etmenizi sağlayacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.