Instagram Yorumlarına Güncelleme Geliyor

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformu Instagram yorumlarını artık yanıtlayabileceksiniz.
Instagram Yorumlarına Güncelleme Geliyor

Son zamanlarda kullanımında hızlı bir artış görülen ve en fazla kullanıcıya sahip olan Instagram’dan flaş bir güncelleme kararı geldi. Buna göre bir sonraki güncelleştirmeyle Instagram yorumları yanıtlanabilecek.

Donanımhaber’de yer alan habere göre; Geçtiğimiz günlerde canlı yayın ve hikaye özelliklerine getirdiği yeniliklerle kullanıcılarını memnun eden Instagram'ın boş durmaya niyeti yok. Şimdi de yorum karmaşasını ortadan kaldıran ve kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir güncelleme ile geliyor.

instagramgif

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların yaptıkları yorumlara gelen cevapları, alt yorum olarak görmenizi sağlayan güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar attıkları yorumların altında mesajlaşıp, tartışabilecekler. Yorumların takip edilmesini kolaylaştıracak bu özellik ile Instagram daha da fonksiyonel bir hal alacak.

instagramgif

Bundan böyle herhangi bir yorumun altında yer alan "Yanıtla" ibaresine tıklayıp cevap yazarsanız, bu cevap ilgili yorumun alt sekmesi olarak listelenecek. Bu sayede yorumlarınız, diğer yorumların arasında kaybolmayacak ve takibi oldukça kolaylaşacak. Instagram'ın, yorum karmaşasını önleyecek bu yeni güncellemesinin kısa süre içinde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

instagram yorum

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.