İphone 8’in Fiyatı Dudak Uçuklatacak

10 yıl önce akıllı telefon dünyasına giriş yapan ve piyasayı alt üst eden iPhone, Eylül ayında iPhone 8’i duyurmaya hazırlanıyor.
İphone 8’in Fiyatı Dudak Uçuklatacak

10.yıl şerefine bu yılki modele ayrı bir özen gösteren Apple’ın geleneksel hale geldiği üzere önümüzdeki Eylül ayında iPhone 8’i duyuracağına kesin gözüyle bakılıyor.

7S ve 7S Plus modellerini duyurması beklenen Apple’ın OLED çerçevesiz ekran amiral gemisi olması beklenen iPhone 8 modeli de aynı etkinlikte duyurulacak.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun son açıklaması ise iPhone 8 üretim ve malzeme temini gibi nedenlerle gecikebileceği konusunun rafa kalktığını gösteriyor.

iphonegif

Kuo’nun ifadelerine göre iPhone 8 kesin olarak gecikme olmaksızın planlandığı şekilde mağazalarda yerini 7S ve 7S Plus ile alacak. Ancak iPhone 8’in bir “limited edition” versiyonu yani sınırlı sayıda üretilmiş özel bir versiyonu daha olacak.

iphonegif

iPhone’un 10.yılına özel olması muhtemel bu özel 8 modeli Kuo’ya göre dünya çapında 2 ila 4 milyon arasında adette satışa çıkabilir.

Siyah Bilgi sitesinde ortaya çıkan bir görüntü iPhone 8’in tüm mağazalarda Eylül ayındaki tanıtımdan sonra ülke sıralamasına göre tüm mağazalarda olabileceğini düşündürdü. Ancak bu fotoğraftaki iPhone’ların gerçek olması ihtimali de düşük. Zira arkasındaki parmak izi okuyucu olması ihtimali olan karartı iPhone 8’de olması beklenen bir durum değil.

iphonegif

Foxxconn yöneticisi Luo Zhongsheng’in geçtiğimiz günlerde Çin’in kısa haber servisi Weibo’ya yaptığı açıklamada kullandığı kelimeler iPhone 8’le ilgili önemli bir ipucu niteliğindeydi.

iphonegif

Bu da OLED ekranların cihaza yerleştirilmesi sırasında ekranlardan çok fire verilmesine sebep oluyor. Bu da iPhone 8 üretim maliyeti için kötü bir haber.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.