Katlanabilir Silikon Klavye Satışta!

Kompakt hale getirilen teknolojik ürünlere bir de klavye eklendi. Katlanabilir silikon klavye ile her yerde rahatlıkla çalışılabiliyor.
Katlanabilir Silikon Klavye Satışta!

Teknoloji hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Özellikle boyutlarda yaşanan değişiklikler insanları hayrete düşürüyor. Kompakt hale getirilen teknolojik ürünlere Sungwoo firması bir de klavye ekledi.

Yaz aylarında, yolda veya havuz başında çalışmak için yılın en ideal zamanlardayız. Ancak bildiğimiz dizüstü bilgisayarlar kum veya su geçirebildiğinden iş yapmak biraz zor oluyor. Özellikle dokunmatik ürünler için havuz başı ve plaj biraz risk taşıyor.

Sungwoo Katlabilir Klavye

Sungwoo firması tarafından yeni üretilen ve satışa çıkartılan katlanabilir silikon klavye ile tabletimizde, telefonumuzda veya dizüstü bilgisayarımızda rahatlıkla çalışabiliriz. İşimiz bittiğinde ise havlu gibi katlayıp rahatlıkla koymak istediğimiz yere sığdırabiliriz.

USB kablosuyla cihazlara bağlanabilen katlanabilir silikon klavye su ve kum gibi dışarıdan gelebilecek maddelere oldukça dayanıklı olarak dizayn edilmiş. Normal bir bez ile silinebilen bu klavyeyi su ile yıkabiliriz.

Sungwoo Katlabilir Klavye

Ürün satış sitesi Amazon üzerinden 12,78$ fiyatıyla satışta.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.