I'm Thinking of Ending Things Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in yeni çıkardığı dikkat çeken filmlerden bir tanesi olan I’m Thinking of Ending Things hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere I’m Thinking of Ending Things filmi hakkında bilinmesi gerekenleri, konusunu, oyuncuları ve izleyici
I'm Thinking of Ending Things Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

I’m Thinking of Ending Things Filmi

Netflix’in 2020 yılında izleyicisine sunduğu güzel yapımlardan birisi olan I’m Thinking of Ending Things filmi gün geçtikçe daha fazla kişinin izlediği bir içerik olmaya başladı. Bu inceleme film içeriğimizde de sizler için bu yapım hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte I’m Thinking of Ending Things hakkında detaylı bilgiler, film incelemesi, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosu…


I’m Thinking of Ending Things Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. I’m Thinking of Ending Things filmi 4 Eylül 2020 tarihinde izleyicilere sunulmuştur. Güzel kurgusu ve akıcı olay akışına sahip olması sayesinde I’m Thinking of Ending Things izleyiciler tarafından tam not almıştır.

im thinking of ending things yayın tarihi


2. Film Iain Reid’in aynı adlı kitabından çevrilmiştir. Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini daha önceden New York Yanılsamaları ve Anomalisa yapımlarından tanıdığımız Charlie Kaufman yapmıştır. Charlie Kaufman En İyi Özgün Senaryo, Bağımsız Ruh En İyi İlk Film Ödülü, Robert Altman Ödülü ve Grand Jury Prize ödüllerine de layık görülmüştür.

im thinking of ending things yönetmeni


3. Filmin başrolünde daha önceden Breaking Bad, Friday Niht Lights, Oyun Gecesi, Fargo yapımlarında yer alan Jesse Plemons ve hepimizin izleme listesinde bulunan Chernobyl dizisinde oynayan Jessie Buckley vardır.

im thinking of ending things başrolü


4. Korku ve dram konularını kaliteli bir şekilde işleyen yapımın oyuncu kadrosunda ise Toni Collette, David Thewlis, Guy Boyd, Hadley Robinson, Gus Birney, Abby Quinn, Colby Minifie ve Anthony Robert Grasso isimleri bulunmaktadır.

im thinking of ending things oyuncu kadrosu


5. Film Jake ve onun kız arkadaşının uzun bir yolculuğa çıkmasını konu almaktadır. Jake’in gözlerden uzak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir taraftan da ilişkilerini bitirmek istemektedir.

im thinking of ending things konusu


6. Jake beklenmedik bir hareket yaparak farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor bir duruma düşer. Bu yüzden ikisi arasında güçlü bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve somut bir korku oluşur.

im thinking of ending things filminin konusu


7.  Gerilim ve dram türlerini güzel bir kurgu eşliğinde izlememize olanak sağlayan nadir filmlerden biri olan I’m Thinking of Ending Things IMDb’den aldığı 6,7’lik puanıyla zaman verilebilir bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca I’m Thinking of Ending Things filmi dram türüne farklı bir bakış açısı getirmesiyle de sevilmiştir.

im thinking of ending things imdb


Korku Türündeki I’m Thinking of Ending Things Hakkında İzleyici Yorumları

Başta ismine tutulduğum, Charlie Kaufman'ın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği; Netflix’te henüz yayınlanan, korku ve psikolojik içeriklere sahip, Amerikan yapımı filmi. Yalnızken korku filmi izlemeyi çok da sevmeyen biri olarak, tek başıma izlememem gerektiği izlenimini fragmandan almıştım. Fakat şu an benim için fark edeceğini sanmıyorum. B**** U.

Projeyi ilk duyduğumdan beri heyecanla beklediğim ancak şu an izlemeye korktuğum film. Tabii fragmanda bulunan gerilim öğelerinden değil, Kauffman abi yine bize ne acılar çektirecek diye. E***** S.

Filmi henüz bitirdim. Çok iyi bir filmle karşılaşacağımdan emindim. Zira yönetmenimizin alamet-i farikası sil baştan ve John Malkovich olmak. Günümüzün gösteri toplumu olmasından tutun da güce, gençliğe, güzelliğe tapınan; fakat bünyesinde bunların esamesini bile barındırmayan bu yüzden de yıldızlar endüstrisi üreten toplumun samimi diyaloglarla eleştirildiği giriş bölümüyle kendinizi evinizde hissediyor ve uzun zamandan beri ilk kez gerçek bir film izliyorum duygusu yaşıyorsunuz. G***** A.

Küçücük bir kasabada büyümüş, düzgün eğitim alamamış ama potansiyeli (resim yeteneği) olan, sorunlu ebeveynlere sahip ama onlardan hiç uzaklaşamayıp onlar ölene kadar aynı evde yaşlanan, kız arkadaş bile edinemeden 80’lerine gelen, hayatını ev-dondurmacı-okul üçgeninde geçiren, kendini gerçekleştirememiş bir adamın çarpık sanrılarıyla ölüme yürüdüğü o son anlarını anlatan bir yapım. R*** D.

Film gayet güzel aktı, düşündürdü, merak ettirdi ama tüm bunlar neden yaşandı, tam ne oldu hiçbir açıklama yok. Filmin tüm saçmalığıyla baş başa kaldım böylece. Arkadaşlar sağ olsun üstten yorumları okudum biraz ama makale okur gibi film analiz etmekten hoşlanmıyorum. E** G.

İzleyeceğiniz filmleri önceden araştırıp “ya ben ne izliyorum, bu insan daha önce ne yapmış” derseniz sonradan pişman olmazsınız ve eserlere de laf atmazsınız. Film kötü değil, buram buram Charlie Kaufman filmi. Ben bir tek CGI kullanımına takıldım ama bunun dışında Charlie Kaufman filmi işte. J*** M.

Sadece diyaloglarını beğendiğim film. Büyük umutlarla açtım senaryo ve kurgu tatmin etmedi lakin göndermeler, zaman olayları vs harikaydı. Başlarda ben ne izliyorum havasına sokuyor sonra bu muydu diyorsunuz. Öyle bir film. Spoiler kısmına filmde beğendiğim sözleri yazacağım H**** P.

Takip etmesi zor bir filmdi, kabul ediyorum ancak Kaufman kesinlikle çok iyi bir iş çıkarmış. Gerilimi de yerinde bence. Ancak kafamda tam olarak oturtmam için birkaç kez daha izlemem gerekiyor sanırım. Bence kült filmler arasına girecek yapımlardan. 8/10. V*** K.


I’m Thinking of Ending Things Filmi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Korku ve gerilimi aynı anda yaşatacak bir Charlie Kaufman yapımı olan I’m Thinking of Ending Things filminin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte I’m Thinking of Ending Things oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Jesse Plemons – Jake

Filmin başrol oyuncusu olan Jesse Plemons bir Amerikalı aktördür. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Jesse Plemons’u daha önceden oynadığı Breaking Bad, Friday Niht Lights, Oyun Gecesi, Fargo yapımlarından tanımaktayız. Jesse Plemons bu filmde kötü bir çocukluk geçirmiş ve sevgilisini ailesiyle tanıştırmak isteyen Jake karakterini canlandırmaktadır.

im thinking of ending things jake


Jessie Buckley – Young Woman

Jessie Buckley son zamanlarda bulunmuş olduğu yapımlarla dikkat çeken bir İrlandalı şarkıcı ve aktördür. Jessie Buckley Wild Rose, Judy, Chernobyl, Taboo ve Beast yapımları sayesinde adını duyurmuştur. Bu filmde ise erkek arkadaşının ailesiyle tanışan fakat bir yandan da ilişkisini bitirmek isteyen genç bir kadın rolündedir.

im thinking of ending things kadın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.