İlhan Bayrak Kimdir? & Hakkında Bilgi

1961 yılında Amasya'nın Taşova ilçesinde doğdu. Üniversite'yi Balıkesir'de bitirdi. Bu içeriğimizde Kocaeli'nin yeni Genel Sekreteri İlhan Bayrak'ın biyografisini derledik.
İlhan Bayrak Kimdir? & Hakkında Bilgi

İlhan Bayrak Biyografisi

Kocaeli'nin Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yaptığı bir ziyarette eski Genel Müdür İlhan Bayrak'ın Genel Sekreterliği görevine başlamasını değerlendirdi. Kocaeli'nin yeni Genel Sekreteri olan İlhan Bayrak, kısa bir süre önce görevine başladı. Peki, İlhan Bayrak kimdir? İlhan Bayrak'ın hayatı nasıldır ve eğitim süreci nasıldır?


İlhan Bayrak Kimdir?

Kocaeli ilinin yeni Genel Sekreteri İlhan Bayrak, 5 Mayıs 1961 yılında doğdu. Amasya'nın Taşova ilçesinde doğan Bayram, ilköğretimini Ankara'da almıştır. Liseyi de Ankara'da okuduktan sonra Balıkesir'de üniversite eğitimi almış ve mühendislik bölümünü okumuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra özel bir işyerinde mühendislik yapmıştır. Ardından Sivas İller Bankası'nda müdürlük yapmış ve müdürlükten bir süre sonra askeri alanda Subay olarak göreve başlamıştır. Askerlikte içme suyu konusunda işler yapmış ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Askerliğini bitirdikten sonra tekrar İller Bankası'nda içme suyu işinde yer almıştır. Birçok işle meşgul olan Bayrak, evlidir ve 3 tane çocuğu vardır.

 


İlhan Bayrak'ın Siyasi Hayatı

Hayatının büyük bir kısmını siyasetle geçiren İlhan Bayrak, askerlikten sonra siyasete başlamış ve Genel Sekreterlik işinin başına geçmiştir. Siyasetin her zaman hayatında olduğunu söyleyen Bayrak, ilerleyen zamanlarda da siyasetle uğraşmayı planladığını söylemiştir. Genel Sekreterlik görevine başladığı andan itibaren siyasi hayatı için yeni başlangıçlar olacağını belirtmiş ve siyasete yeni bakış açıları kazandıracağını söylemiştir.


Kocaeli Genel Sekreteri İlhan Bayrak

Belediye Başkanı'nın açıklamasına göre Genel Sekreter atamaları yapıldı ve Kocaeli'nin yeni Genel Sekreteri İlhan Bayrak oldu. İlhan Bayrak, görevine başladıktan sonra gerekli olan yeni çalışmaları başlatacağına dair konuşmalar yaptı. Daha önceden yapmış olduğu görevlerin kendisine oldukça fazla şey kattığını ve tüm bunları meslek hayatında doğru şekilde uygulayacağını yazılı bir açıklamayla belirtmiştir. 

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Kurucu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.