Netflix’in Gerilim Dolu Bilimkurgu Filmi I Am Mother Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan en iyi bilimkurgu yapımlarından biri olan I Am Mother muhteşem senaryosuyla dikkat çekmektedir. İşte bilimkurgu severlerin mutlaka izlemesi gereken I Am Mother filmi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
Netflix’in Gerilim Dolu Bilimkurgu Filmi I Am Mother Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

I Am Mother Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

İnsanlığın sonu ve droidlerin dünyada egemen olduğu bir gelecekte geçen film muhteşem senaryosu ve oyuncu kadrosuyla en iyi Netflix filmleri arasında yer alan yapımlarından biri olmayı başarmıştır. Bu inceleme film içeriğimizde bilim kurgu filmleri severlerin mutlaka izlemesi gereken filmi NeOldu.com okurları için detaylıca inceledik ve yorumladık. İşte Oscarlı oyuncu kadrosu ve gerilim dolu senaryosu ile akıllara kazınan I Am Mother filmi hakkında bilgiler, film konusu, oyuncu kadrosu ve detaylı incelemesi…


1. Ünlü yönetmen Grant Sputore imzalı bilimkurgu-gerilim filmi I Am Mother son yılların en ilginç ve sürükleyici yapımlarından biri olmuştur. Filmin oyuncu kadrosunda ise Oscarlı oyuncu Hilary Swank başta olmak üzere Clara Rugaard ve Rose Byrne yer almıştır.

Netflix


2. Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi yapımlardan biri olan I Am Mother senaryosunda yer alan ters köşelerle ve sürükleyici konusu ile adeta kendini izlettiriyor. 1 saat 53 dakika boyunca heyecanlı bir şekilde izleyeceğiniz filmin konusu uzak gelecekte geçiyor.

Netflix


3. Filmde anlatılan senaryoda insan soyunun tükenmesinin ardından anaç bir droid tarafından yetiştirilen genç kız dünyada başka bir insanın olmadığını zanneder. Ancak genç kız başka bir insanla karşılaştığında bildiği ve inandığı her şeyin bir anda çöktüğünü görecektir.

Netflix


4. Filmde bir robot tarafından yetiştirilen ve onu annesi olarak bilen genç kız hayatını kapalı kapılar ardında ve robotlarla birlikte geçirmiştir. Dünya hakkında tek bildiği ise büyük bir salgının hala varlık gösterdiği ve insanların öldüğüdür.

Netflix


5. Kendisi gibi bir insanla karşılaştığında ise genç kız hayatı ve robotlar hakkında gerçekleri öğrenmeye başlar.

Netflix


6. Son yıllarda Netflix’in yayınladığı en iyi filmlerden biri olan I Am Mother IMDb’de de 6.7 puan alarak izlenebilecek bir film olduğunu kanıtlamıştır.

Netflix


7. I Am Mother filminde oyuncuların gösterdiği performanslar ve senaryo çok başarılı olmuş. Bilimkurgu severlerin mutlaka izlemesi gereken film gelecekte yaşanacak distopik bir dünyayı gözler önüne sermiştir.

Netflix


I Am Mother Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan bilimkurgu ve gerilim filmi I Am Mother hakkında izleyici yorumlarını bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte film hakkında en net bilgileri alabileceğiniz izleyici yorumları…


İzleyici 1:

Bilim kurgu severlerin kaçırmaması gereken, başarılı bir netflix filmi : 8/10 hikayede bolca twist var. Finali için çeşitli teoriler üretilebilir. Hillary swank iyi oynamış ama kızı canlandıran oyuncu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.


İzleyici 2:

İnsanı sürekli filmi izlerken düşündüren, ters köşe yapan, başarılı bir bilim kurgu filmi. 2.si kesinlikle gelecek gibi.


İzleyici 3:

Başarılı bir filmdir. Bilim kurgu severler için izlemeye değer. Ters köşelerde gidip gelebilirsiniz. Film biraz izleyiciyi şaşırtmaya odaklanmış gibi. Dost düşman ayrımını yapmaya çalışıyorsunuz.


İzleyici 4:

Netflix’te izlediğim en iyi yapımlardan biri diyebilirim. I Am  Mother’ı izlerken şöyle birkaç kez gidip geldim ne oluyor burada diye. Filmde bir hayli ters köşe var ki baya döndürmüşler. Yani bir oraya bir oraya gidiyorsunuz.


İzleyici 5:

IMDb’de 6.7 puan almış ama bana göre en az 8 almalıydı. Mükemmel bir distopik konu ve ters köşeleri filan gerçekten harika. Oyunculuk konusunda da birçok Netflix filminin bir hayli üzerinde olduğunu söyleyebilirim.   


İzleyici 6:

Hilary Swank’ı kadroda görünce dikkatimi çekti bir bakayım dedim. Arkadaşlar kesinlikle harika. Ben böyle bir senaryo görmedim. Neredeyse Christopher Nolan ile yarıştıracağım filmin yönetmenini.


İzleyici 7:

Netflix’te izlemediğim bilimkurgu filmi kalmadı. Zaten çok da yok. Ancak bu bir başka bu film bir muhteşem. Eksikleri var mı tabi ki de var mesela başroldeki kızın çok genç olması v.s şeyler. Ancak senaryo teori üretmeye o kadar uygun ki bir bebeğin 10 yaşındaki bir çocuk gibi tepki verdiğini görsek bu senaryoyla o da olur deriz.


İzleyici 8:

Üşenmedin filmin senaristini araştırdım ve adının Michael Lloyd Green olduğunu öğrendim. Ve Şuan bana bu muhteşem filmi izlettirdiği için bu adamın senaryosunu yazdığı tüm filmleri izlemeyi düşünüyorum. I Am Mother filmi gerçekten başarılı bir film. Netflix’in çöp yapımlarından değil. Genellikle stüdyoda çekildiği belli ancak yine de konu ve oyunculuk kendisine bağlıyor izleyenini.


Netflix’in Bilimkurgu ve Gerilim Filmi I Am Mother Oyuncu Kadrosu

I Am Mother filminde rol alan oyuncular hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte I Am Mother filminin başrolünde yer alan oyuncular hakkında bilgiler.

Clara Rugaard

Netflix

Good Favour, Teen Spirit ve Still Star – Crossed gibi filmlerle tanınan genç oyuncu I Am Mother filminin de başrolünde yer almıştır. Gösterdiği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Clara Rugaard gelecek vadeden aktörlerden biri olmuştur.


Hilary Swank

Netflix

Oscar’lı aktör Hilary Swank muhteşem oyunculuğunu bir de I Am Mother filminde gösteriyor. Filme heyecan katan bir karaktere hayat veren başarılı aktör Hilary Swank film boyunca adeta kendini izlettiriyor.  

Önerilen İçerik: Netflix'in Yeni Belgesel Dizisi The Last Dance Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum