Hulu Yapımı Love Victor Dizisi İncelemesi

Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan bir platform olan Hulu’nun yapımını üstlendiği Love Victor adlı diziyi araştırarak sizler için içerik haline getirdik.
Hulu Yapımı Love Victor Dizisi İncelemesi

Hulu Yapımı Love Victor Hakkında İnceleme

Hulu’nun yapımlarının arasına eklediği Love Victor Gençlik ve Romantik dram temalı dizi Rotten Tomatoes’te %93 eşleşme, Google’de ise %96’lık bir beğeni elde etmesi sebebiyle içeriklerimize konu oldu. Bizde NeOldu.com okurları için dizinin oyuncu kadrosunu, yapımclarını, konusunu ve izleyici yorumlarını derledik. İşte Detaylar.


1. 17 Haziran 2020’de gösterime giren dizi 1 sezondan oluşuyor. 1 sezon içinde 11 bölümü olan ve bölümlerin ortalama 30 dakika olduğu Hulu yapımı dizinin herkes için olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

LoveVictor


2. 26 Mayıs 2020’de Hulu’nun orijinal YouTube kanalında yayınlanan fragmanı ilgi odağı olarak 11.066.800 kişi tarafından görüntülendi.

LoveVictor1


3. Dizinin yönetmen koltuğunda Love Simon, This Is Us ve Love Victor ile tanınan Isaac Aptaker otururken, yapımcılığını 10’dan fazla prodüksiyonda görev almış Jason Ensler, Aralarında The Fault in Our Stars ve The Maze Runner adlı yapımlarda da görev yapmış Marty Bowen ve Wyck Godfrey yapıyor.

LoveVictor2


4.  Hulu dizisinin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise az çok gördüğümüz ve tanıdığımız isimlerden oluşuyor işte onlardan bazıları; Michael Cimino (Victor Salazar), Rachel Hilson (Mia Brooks), Anthony Turpel (Felix Weston), Bebe Wood (Lake Meriwether), Mason Gooding (Andrew), George Sear (Benji), Isabella Ferreira (Pilar Salazar), Mateo Fernandez (Adrian Salazar), James Martinez (Armando Salazar), Ana Ortiz (Isabel Salazar), Nick Robinson (Simon Spier).

LoveVictor3


5. Dizi Creekwood lisesindeki yeni bir öğrenci hakkında ilerliyor. Günümüz gençlerinin yaşadığı problemlerle ve sosyal hayatlarıyla ilgili güzel bir noktaya değinen dizinin izleyici kitlesi ise gençler oluyor.

LoveVictor4


6. Dizinin odak noktası ise farklı bir liseye gelen Victor hayatında yeni bir sayfa açma fikrindedir. Bu yolculukta kendini keşfetmeye çalışan Victor’un evdeki zorluklara dayanması ve cinsel yönelimiyle karşı karşıya kalması ele alınıyor.

LoveVictor5


7. IMDB üzerinde ise Love Victor dizisi 5453 kişinin verdiği oy ile 8,1 puan alıyor. Oy verenlerin %50 sinin olumlu puan verdiği diziyi çerezlik bir dizi arıyor iseniz kesin izlemelisiniz.

LoveVictor6


Hulu Yapımı Love Victor Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları:

? Bu gösteri, çoğumuzun doldurmamız gerektiğinin farkında olmadığı bir alanı dolduruyor. Bunu daha genç yaşta izleyebilseydim, bunun gibi içerikler benim ve benim gibi diğerleri için çok faydalı olurdu. Temel aldığı film, tüm zamanların en sevdiğim filmlerinden biri, ancak bu şovun kendisini gerçekten ayırdığı yer, aile deneyimini nasıl ele aldığı. Karakterin çıktığı yolculuktan tamamen etkileniyorum ve bunun birçok yönüyle ilişki kurabiliyorum. Bu hikayenin bu platformda anlatılması çok önemli ve umarım anlatımını genişletmeye ve çeşitlendirmeye devam ederler.


? Sinematografiyi, karakter yaylarını vb. Tartışabileceğiniz filmler ve diziler var. Bu durumda, tüm bu 10 kısa bölümün beni nasıl hissettirdiğini umursuyorum. Ve bir nevi kapalı ama gerçek olmayan bir adam olarak, bu dizi beni çok etkiledi. Ve önemli olan tek şey bu. Evet, daha iyi hikâyeleri olan daha çok eleştirmenlerce beğenilen başlıklar var, ama hiçbiri beni bu dizinin yaptığı gibi hissettirmedi. Şu anda ağlıyorum. Artık bunu yapmadıkları için dizinin yaratıcılarına lanet olsun.


? Burada yaptığım ilk inceleme. Bu diziden gerçekten nefret etmek istedim. Love Simon'ın uzun, eskimiş, taklitçisi olacağını hissettim. Değildi. Love Victor'dan neredeyse LS kadar keyif aldım. Şovun olmadığı bir şey olmaya çalışmadığını hissediyorum ve gerçekten ne istediğinizi dürüst bir şekilde anlamaya çalışmanın mücadelesini anlatıyor. 10/10.


? Bu dizi beni çok sevindirdi. Hikaye çok, çok tahmin edilebilir, ama bir şekilde bu önemli değil çünkü onu kendimi şaşırtmak için izlemeye başlamamıştım. Bir roller coaster duygu deneyimi yaşamak için izledim ve gösteri bu bakımdan beni hayal kırıklığına uğratmadı. Olan tek bir şeye şaşırmamış olsam da, yine de yazıya hayran kaldım çünkü görünüşte, gösterinin ilerleyen bölümlerinde bir şekilde önemli olmayan tek bir şeyi dahil etmemişlerdi ve bunun yerine olan her şeyi sürekli analiz etmemi sağladı. Telefonunuzdan veya başka herhangi bir şeyle uğraşmayarak izleyin. Daha fazla sezon (ve bunun gibi daha birçok şov) umuyoruz! İyi iş.


? Filmi beğenmediğim için bu diziden beklentilerim düşüktü ama birinci sezonu yeni bitirdim ve söylemeliyim ki, hoş bir şekilde şaşırdım! Onu çok sevdim. Filmle kıyaslandığında bu, bence daha komik, daha ilişkilendirilebilir ve daha gerçekçi. İlk bölüm dürüst olmak gerekirse biraz iğrençti, ama ondan sonra toparlanmaya başladı ve hikayeye yatırım yaptım. İyi bir film müziğine sahip olmak da bir bonus!


? Greg Berlanti'nin "Love, Simon" filminden bir dönüş, bu dizinin yaratıcıları "Love, Simon" filminin senaristleri. Pek çok eşcinsel gençlik filmi kısa film ya da B filmi olma eğilimindedir, ancak Berlanti'nin filmi gerçekten iyi bir senaryoya, iyi bir oyuncu kadrosuna sahipti ve birinci sınıf bir prodüksiyondu. Love'daki genç oyuncu kadrosu Victor, Love, Simon'dan birkaç çapraz karakterle iyi ve senaryo da iyi. Başka bir aptal romantik komedi değil.


? Bu dizinin tatlı olduğunu, güzel ve önemli bir mesajı anlattığını düşünüyorum, ama aynı zamanda çok garip. Karakterler çok klişeleşmiş ve şakalar bir türlü güldürmüyor. Çoğu sahneyi izlemek beni çok rahatsız etti ve beni çok fazla sıktı verdi. Çoğu zaman mizah utangaçtı ve karakterlerle bağlantı kuramadım. Lake açık ara en kötüsüydü. Sanırım tüm Victor'u işleri çözerken ve Mia ile olan ilişkisini biraz fazla geciktirdiler. Aslında benim için ilginç olan 7. bölümden sezon finaline kadardı. Özellikle New York'taki bölümü çok sevdim. 


? Bazen gerçekten "karanlık" tarafını görmediğim için gençler için LGBT prodüksiyonlarının büyük bir hayranı değilim, yani bu topluluğun bir parçası olmanın gerçekçiliğini, bunun bir parçası olduğunuzu fark etmenin yanı sıra, "Sevgiler, Victor", bunu hafif bir dozda ve ilginç bir şekilde yaparak gerçekçiliği tamamen kazanıyor.
Latin olmak, din, ırkçılık, aile sorunları ve aslında genci ilgilendiren (bu ortamda ortaya çıkmakla uğraşırken) biraz ekonomik endişe gibi terimleri görebilmek oldukça insancadır.


Hulu Yapımı Love Victor Dizisinin Oyuncuları ve Başrolü

Michael Cimino – Victor Salazar

Las Vegas’ta büyümüş olan İtalyan kökenli yakışıklı oyuncu kendini Annabelle 3, Centurion XII ve Love Victor yapımları ile tanıttı.

Michael Cimino


Rachel Hilson – Mia Brooks

Genç ve güzel oyuncu olan Rachel Hilson This Is Us, Love Victor ve The Americans içerikleri ile kendini tanıtmayı başardı.

Rachel Hilson


Anthony Turpel – Felix Weston

İlk rolünü The Bold and The Beautiful 1987 yılında oynayan ve kendini Love Victor, 9-1-1 ile tanıtan aktördür.

Anthony Turpel


Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2020

Kategori: Gençlik Romantik – Gençlik Dram – Gençlik Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.