Hande Erçel Kimdir? Hande Erçel Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Oynadığı dizilerdeki başarılı performansı ile dikkat çeken Hande Erçel hakkında fazlasıyla soru merak ediliyor. İşte Hande Erçel kimdir? Hande Erçel boy kilo ve sevgilisi hakkında bilgi.
Hande Erçel Kimdir? Hande Erçel Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel'in yaşı, eski hali, boyu ve kilosu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Hande Erçel'in biyografisini hazırladık. İşte Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç yaşında ve nereli? gibi soruların yanıtı sizlerle. 


Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel Kimdir

24 Kasım 1993 tarihinde dünyaya gelen Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Sanatları alanında eğitim almaktadır. 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılan Hande Erçel, yarışmayı ikincilikle tamamlamıştır.

Ekranlara ilk olarak 2013 yılında Tatar Ramazan dizisiyle yardımcı oyuncu olarak gelen Hande Erçel, birçok dizide oyunculuk yapmıştır. Aynı zamanda Erçel, L'Oréal Paris, Defacto, Nocturne ve Signal olmak üzere toplamda 4 farklı reklamda yer almıştır. Oyunculuk kariyerinde başarılıyla ilerleyen Hande Erçel’in 11 adet ödülü bulunurken, 12 kez dergi çekimine katılmıştır.

Hande Erçel'in kardeşinin adı Gamze, babasının ise Kaya'dır. Hande Erçel, Instagram hesabı üzerinden 22,8 milyon takipçiye sahip olurken, Twitter hesabında 581 bin takipçi bulunmaktadır.


Hande Erçel Sevgilisi

Hande Erçel Sevgilisi

Sen Çal Kapımı isimli dizide rol icabı olarak sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi sette birbirlerinden etkilenerek birlikte olmaya karar verdiler. Bir süre birlikteliklerini saklasalar da en sonunda sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile belgelemiş oldular. Hande Erçel, Hollywood tarzında yanak estetiği, çene ve dudak kısmında botox bulunmaktadır. Ek olarak Hande Erçel’in estetiksiz haline bakıldığında burun kısmında da bir değişiklik olduğu göze batmaktadır.


Hande Erçel Kaç Yaşında?

Hande Erçel Kaç Yaşında

1993 yılında doğan Hande Erçel, 27 yaşındadır. 1.76 cm boyunda olan güzel oyuncu 50 kilo ve akrep burcudur. Hande Erçel eski haline göre fazlasıyla fiziksel olarak değiştiğini söyleyebiliriz. Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 10 Ocak 2019 tarihinde ise tedavisi yapıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Hande Erçel Nereli?

Hande Erçel Nereli

Birçok dizide başrol oyuncusu olarak izleyicilerle buluşan Hande Erçel, aslen Balıkesir’in Bandırma ilçesindendir. Kerem Bürsin’den önce Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile 3 senedir beraberdi. Bu ikilinin herkes evleneceği düşünülürken bir anda ayrılık haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.


Hande Erçel Dizileri

Hande Erçel Dizileri

2013 – Tatar Ramazan – Kendisi

2013 – Çalıkuşu – Zahide

2014 – Çılgın Dersane Üniversitede – Meryem

2014 – Hayat Ağacı – Selen Karahanlı

2015/2016 – Güneşin Kızları – Selin Yılmaz/Mertoğlu

2016/2017 – Aşk Laftan Anlamaz – Hayat Uzun/Sarsılmaz

2017/2018 – Siyah İnci - Hazal

2019 – Halka – Müjde Akay

2019 – Azize – Azize Günay

2020 – Sen Çal Kapımı – Eda Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum