Haluk Tatar Kimdir? Haluk Tatar Kitapları ve Kaç Yaşında?

Youtube kanalında farklı konularla birçok kişiye hitap eden Haluk Tatar’ın biyografisi sizlerle. İşte Haluk Tatar Kimdir? Haluk Tatar Kitapları ve Kaç Yaşında? gibi sorularının yanıtı.
Haluk Tatar Kimdir? Haluk Tatar Kitapları ve Kaç Yaşında?

Çektiği videolar sayesinde adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Haluk Tatar, izleyicileri tarafından fazlasıyla sevilmektedir. İşte Haluk Tatar Kimdir? Haluk Tatar Kitapları ve Eşi hakkında bilgi.


Haluk Tatar Kimdir?

Haluk Tatar Kimdir

1979 yılında dünyaya gelen Haluk Tatar, aslen Elazığlıdır ve 42 yaşındadır. İlk olarak Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Makine Mühendisliğini bitirdi. Daha sonra ise İstanbul Teknik Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı. Videolarında gördüğümüz akıcı ve anlamlı konuşma tarzının bol bol kitap okumaktan geldiğini söylemektedir.

İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerini bilen Haluk Tatar, kendi youtube kanalında izleyicilerine dersler vermektedir. Kanalında sadece dil üzerine değil kişisel gelişim konuları ve bilgisayar programlarının eğitimleri de yer almaktadır. 1999 yılında yazılımcılık yapmaya başlamıştır. 2008 yılında Natron Danışmanlık isimli şirketini kurarak devam etmiştir. Birçok seminere katılan Haluk Tatar, 2010’da video eğitim adını verdiği diğer firmasını kurdu.


Haluk Tatar Kitapları

Haluk Tatar Kitapları

Asıl mesleği mühendislik olan Haluk Tatar, aynı zamanda yazarlıkta yapmaktadır. Çıkardığı son kitabı kişisel gelişim konulu Zafer Sızlanarak Kazanılmaz isimli kitabıdır. İşte karşınızda Haluk Tatar’ın kitapları;

  • 3D Studio Max
  • Catia
  • SolidWorks 2
  • SolidWorks
  • Zafer Sızlanarak Kazanılmaz

Haluk Tatar Eşi

Haluk Tatar Eşi

2019 yılında verdiği bir röportajda çocuğunun olacağını söylese de eşi hakkında henüz bir bilgi vermemiştir. Haluk Tatar Instagram hesabında 136 bin takipçiye, Youtube kanalında ise 1.37 milyon aboneye sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum